Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kasia napisał(a):weekend idzie a mnie się czepiło jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach, boli gardło i mam kurz w głowie :shake: a nam w pracy zakazali wchodzić w internet! :angryy: nie chorować... ćwinie Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 a mnie leb boli od nadmiaru wrazen i od myslenia i neta i wogole:roll: paskudne cwinie! Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ryje ćwińskie! mówię Wam, dziady parszywe, kalwarioza jedna! D-E, będzie dobrze ;) Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 czyli nadawac bedziesz ino z centrum dowodzenia-dom... eh Kasia za duzo nie licze...ale bardzo chce zeby bylo dobrze:loveu: Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a): czyli nadawac bedziesz ino z centrum dowodzenia-dom... eh Kasia za duzo nie licze...ale bardzo chce zeby bylo dobrze:loveu: niestety, tylko z domu... :calus: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):a mnie leb boli od nadmiaru wrazen i od myslenia i neta i wogole:roll: Dario, głowa do góry, będzie dobrze :loveu: Nie myśl za dużo, tylko tyle ile trzeba ;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Czy ja znow czegos nie doczytalam czy D-E nie podala do publicznej informacji? :hmmmm: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Czy ja znow czegos nie doczytalam czy D-E nie podala do publicznej informacji? :hmmmm: Nie drap się, bo będzie jak z brodą... :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 W glowie tez swego czasu dziure miala :cool1: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):W glowie tez swego czasu dziure miala :cool1: dziewczyna ma hobby Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ale numer- mama wrota otworzyla a ta dalej lezy i mialczy :evil_lol: I to sie przeniosla kolo mnie teraz czyli sporo dalej :evil_lol: :evil_lol: widocznie ma wewnętrzną potrzebę... Mnożą się pijane zające, hihihi Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):dziewczyna ma hobby Ale numer- mama wrota otworzyla a ta dalej lezy i mialczy :evil_lol: I to sie przeniosla kolo mnie teraz czyli sporo dalej :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):Aga zaskoczylas mnie albo ja juz nie wiem co komu mowie:evil_lol: albo dalas w ciemno tekst:evil_lol: Wszystko z tobą ok, małe wsparcie w ciemno :p bo jak piszesz smutno, to trzeba pocieszyć :p Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Dario, głowa do góry, będzie dobrze :loveu: Nie myśl za dużo, tylko tyle ile trzeba ;) Aga zaskoczylas mnie albo ja juz nie wiem co komu mowie:evil_lol: albo dalas w ciemno tekst:evil_lol: Be a tam mialam z Kasia interesik;) do omowienia malutki Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):aaa a to dziekuje:loveu:przyda sie Cieszę się. Na dogo chyba się wdarło wielkie stado dzikich królików... Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Wszystko z tobą ok, małe wsparcie w ciemno :p bo jak piszesz smutno, to trzeba pocieszyć :p aaa a to dziekuje:loveu:przyda sie Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a): Cieszę się. Na dogo chyba się wdarło wielkie stado dzikich królików... albo pijanych :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No co pech to pech...:-( Miałam coś napisać na 1200 a tu na 1202 się znalazłam:shake: No ale cóż... Gratulacje 1200 stronki:multi::multi::multi: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dzień dobry w dzień wolny :evil_lol: Jak łapka Fidlastego? Quote
Kasia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 z łapką chyba ok, tak mi się zdaje i mam nadzieje że tak będzie :lol: dobry tak w ogóle :loveu: Quote
Recommended Posts