Moniś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 fidelek2 napisał(a): Cudownie tutaj wyszedł :loveu::loveu::loveu::loveu: Prześliczny!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Moniś napisał(a):Cudownie tutaj wyszedł :loveu::loveu::loveu::loveu: Prześliczny!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: nie będę cytować foty ale podpisuję się pod słowami Moniki :loveu::loveu::loveu: wygląda jak aniołeczek :loveu: cześć Kasiu!:multi: Po wczorajszej pięknej pogodzie znów wietrzna szaruga.Dziś mnie głowa boli...:cool3: ale mam chwilkę wolnego i odwiedzam galeryjki :multi: Pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Zuza96 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Heej nasza KoFFana Kasieńko. :loveu: Fidlaczkowe i Łukaszkowe foty wspaniałe. :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Supersmerfastyczne fotki :loveu: Cześć Fidlakowa Kasiu :calus: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jeden łepek z dużym nosem, drugi łepek wygląda między szczebelkami, i trzeci łepek....widzę trzeci łepek :p Quote
Kasia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Jeden łepek z dużym nosem, drugi łepek wygląda między szczebelkami, i trzeci łepek....widzę trzeci łepek :p ta ja, trzy łepki zwrócone w stronę obiektywu :evil_lol: conajmniej tak jakbym im płaciła za to :evil_lol: Quote
Alka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 to ja w takim razie jestem ślepa...:cool3: ale w moim wieku to nie ma się co dziwić :evil_lol: ja widzę tylko 2 łepetynki :loveu: cześć Fidlaki!:multi: Quote
yewcia1 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Jeden łepek z dużym nosem, drugi łepek wygląda między szczebelkami, i trzeci łepek....widzę trzeci łepek :p Fotka jest rewelacyjna ;) Ja widzę rzy główki;) Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Jeden łepek z dużym nosem, drugi łepek wygląda między szczebelkami, i trzeci łepek....widzę trzeci łepek :p i ja, i ja! Tylko ta trzecia to czemu kurna tak się zasłoniła :evil_lol: Cześć Kasiu! :multi: Quote
Kasia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Moniś napisał(a): i ja, i ja! Tylko ta trzecia to czemu kurna tak się zasłoniła :evil_lol: Cześć Kasiu! :multi: aleś Ty kurna ciekawska :evil_lol: wiedziałam, że tak napiszesz tylko czekałam kiedy hahahahhahahahahhaha bo tu o to chodzi Moniczko, żeby tak po kawałeczku pokazywać TZta - na pierwszy rzut poszło jego czoło a reszta z czasem....musisz uzbroić się w cierpliwość :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 fidelek2 napisał(a): bo tu o to chodzi Moniczko, żeby tak po kawałeczku pokazywać TZta - na pierwszy rzut poszło jego czoło a reszta z czasem....musisz uzbroić się w cierpliwość :evil_lol: :evil_lol: hahahahahhahahaahhahaha, aha! To muszę drukować sobie te kawalki i potem złożę w całość, ahhaha ;););) Quote
Kasia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Moniś napisał(a): hahahahahhahahaahhahaha, aha! To muszę drukować sobie te kawalki i potem złożę w całość, ahhaha ;););) dokładnie tak :roflt: :roflt: :roflt: a potem Ty pokażesz co Ci wyszło a ja wkleję prawdziwego TZta i porównamy :eviltong: Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 fidelek2 napisał(a):dokładnie tak :roflt: :roflt: :roflt: a potem Ty pokażesz co Ci wyszło a ja wkleję prawdziwego TZta i porównamy :eviltong: a co myślisz, że poprzestawiam jakieś części i wyjdzie zupelnie inny TZ? o nie, nie :eviltong: zanim zacznę sklejać to dokładnie to przeanalizuję hahahahaha Quote
Zuza96 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kasiu, może zrobisz zdjątko temu "komuś", kogo nie widać ? :eviltong: :oops::oops::oops: A nie po kawałeczku co ?? Quote
Kasia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Zuza96 napisał(a): Kasiu, może zrobisz zdjątko temu "komuś", kogo nie widać ? :eviltong: :oops::oops::oops: A nie po kawałeczku co ?? o proszę, kolejna ciekawska :mad: :evil_lol: dziewczynki kochane, cierpliwość to zaleta więc proszę uprzejmie czekać na finał :eviltong: a w myślach lub na karteczce możecie se TZta układać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 fidelek2 napisał(a): a w myślach lub na karteczce możecie se TZta układać :evil_lol: Phi! Na karteczce :roll: se układać :roll: To podaj chociaż jego wzrost, bo nie wiem ile kratek mi potrzebnych :grins: :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No Kasiu, jak mogę na karteszce układać? :roll: No daj choć jedno zdjątko:eviltong: Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :oops::oops::oops: Jakoś chyba nie mam weny, nie? :-( Hahaha, widze, że jeszcze bardziej ciekawskie są tu ode mnie :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Madziu, to chyba jego nogi :evil_lol: (te dłuższe oczywiście :evil_lol:) Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zuza96 napisał(a): Madziu, to chyba jego nogi :evil_lol: (też dłuższe oczywiście :evil_lol:) hahahaha, Zuzia powaliłaś mnie ahhahahahaha Jak jeszcze troche pogrzebiesz to ułozymy całego Tzta hahaha Magda zobacz ile kartek pójdzie na same nogi, hahahaha :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Madziu, z każdego zdjęcia wycinaj te kawałki które uważasz że pochodzą od TZta i składaj do kupy - myślę że format A4 wystarczy :evil_lol: :evil_lol: Zuza, powaliłaś mnie :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Kasia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Moniś napisał(a): :oops::oops::oops: Jakoś chyba nie mam weny, nie? :-( Moniczko, nie powiem że nie masz weny bo banner śliczny ale chyba zbyt ciemny, ja lubie jaśniejsze kolorki ;) Quote
Zuza96 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jeeest ręka :evil_lol: i dalej już nic nie ma Quote
Recommended Posts