Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a): a swieta maja to do siebie ze zblizaja rodzine, cokolwiek by sie nie dzialo w ciagu calego roku to w ten jeden dzien jest jakos tak inaczej... lubię święta, ale tylko te BN. Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):lubię święta, ale tylko te BN. nio ja tez, Wielkanocy nie lubie, takie jakies bez emocji sa te swieta... Quote
madziasto4 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a):a swieta maja to do siebie ze zblizaja rodzine, cokolwiek by sie nie dzialo w ciagu calego roku to w ten jeden dzien jest jakos tak inaczej... e tam, guzik prawda, to jeszcze od charakteru ludzi zależy... Quote
Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):samemu to tak smutnawo...im więcej ludzi tym radośniej i weselej. Kwestia przyzwyczajenia :pmy nigdy wigilii z dziadkami nie mielismy nawet za dziecka wiec ja innej nie znam...i mi to nie przeszkadza ze nie mam obok siebie pelno ludzi... Quote
Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 madziasto4 napisał(a):e tam, guzik prawda, to jeszcze od charakteru ludzi zależy... racja i w swieto T moze wkur..:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a):nio ja tez, Wielkanocy nie lubie, takie jakies bez emocji sa te swieta... tez ich :shake: lubie....juz chyba wiem czemu za jajcami nie przepadam..:lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pegaza napisał(a):Kwestia przyzwyczajenia :pmy nigdy wigilii z dziadkami nie mielismy nawet za dziecka wiec ja innej nie znam...i mi to nie przeszkadza ze nie mam obok siebie pelno ludzi... najwazniejsze by ten dzien spedzac z najblizszymi osobami :loveu: nie chodzi przecie o tłum rodziny to nie wesele :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a):najwazniejsze by ten dzien spedzac z najblizszymi osobami :loveu: nie chodzi przecie o tłum rodziny to nie wesele :evil_lol: Asia nieraz jest tak ze jestem sama z Nikol jak m-a ma zmiane.. albo zjada szybko kolacje kol 17 i myka na nocke albo wraca z poludn kolo 20 i dopiero jemy.. takie realia.. ale jak mowie mi to nie przeszkadza.. Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pegaza napisał(a):Asia nieraz jest tak ze jestem sama z Nikol jak m-a ma zmiane.. albo zjada szybko kolacje kol 17 i myka na nocke albo wraca z poludn kolo 20 i dopiero jemy.. takie realia.. ale jak mowie mi to nie przeszkadza.. Ale zawsze jestes z Nikol :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cześć Kasieńko:lol: Wkońcu do Was dotarłam...sporo miałam nadrabiania ale widok Fidlaka w fiteczce:loveu: wynagrodził to przekopywanie sie przez te posty;). Ja też chciałam kiteczke zostawić na zime Matusiowi ale ten mój oszołom kitke po uczesaniu miał tylko 5 sekund a bez kitki grzywke miał na nosie wiec trzeba było ciachnąć. U mnie też taka atmosfera niefajna w te świeta bo to tylko 3 miesiace po śmierci dziadka:-( i jednak taka pustka jest...dobrze że w rodzinie jest dużo małych dzieci i jak całe to przedszkole sie zbierze to chociaż troszke weselej bedzie Pozdrawiamy Was cieplusio :loveu: Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Ale mu dobrze :lol: A jak tam z jedzeniem karmy? dzień na dzień - karma i kurczak z ryżem i marchewką. nie dałam rady dawać mu tylko suche bo nie jadł po 4, 5 ni....a mieszanie mięsa z karmą było dobre przez pierwsze 2 tynie, potem nawet na to spojrzeć nie chciał. teraz jeśli nie zje porcji suchego na dzień to na drugi nie gotuje mu kuraka tylko dojada to suche, jak je doje rano to ewentualnie wieczorem dostaje kuraka z ryzem :lol: Quote
madziasto4 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ale mu dobrze :lol: A jak tam z jedzeniem karmy? Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 co z tymi postami? każdy ma inna godzine na kompie i dlatego tak skaczą? Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja aktualnie mam 20:50. Zaraz zobaczymy która wyskoczy :cool1: EDIT : No mi się zgadza .... Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 jak pisałam u Ani Amix to miałam 19.41. Ona pisała w tym samym czasie i Jej post wskoczył jako ostatni z godziną 19.49. o co tu chodzi? Quote
tigrunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kasia napisał(a):jak pisałam u Ani Amix to miałam 19.41. Ona pisała w tym samym czasie i Jej post wskoczył jako ostatni z godziną 19.49. o co tu chodzi? Nie mam pojęcia :-( Quote
Kasia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 cze all :loveu: znowu nikogo ni ma??? Quote
Kasia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 tylko my 2, z czego jedna z dolotu...:lookarou: mało nas ostatnio... Quote
Mała Rita Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kasia napisał(a):cze all :loveu: znowu nikogo ni ma??? no ja jestem ale w robocie wiec dolatuje na chwile :loveu: Quote
magda z. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Fidlasty jest cudny w pozach łóżkowych:loveu: żeby mój łobuz tak chciał się rozkładać... Dzięki za życzenia na nk, ja się za to wezmę za kilka dni:roll: Quote
Recommended Posts