tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cze :loveu: Ależ mnie długo nie było :siara: Widzę zmiany .. :razz: Pikne fotki :loveu: Fiu fiu fiu Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a): Cze Kasik :loveu: niedzielne buziaczki z pracy :loveu: Aga76 napisał(a): Niedzielne cze :loveu: No w końcu widzę avatar :loveu: cze już poniedziałkowe :loveu: Mała Rita napisał(a): Gdzie jestes??? :placz: byłam cały czas, czytałam ale nic nie pisałam...nerwy miałam całą niedzielę nawet nie wiem na co albo na kogo ale miałam i chodziłam cały dzień podminowana :evil_lol: madziasto4 napisał(a): W doooopie u pani Malinowskiej :evil_lol: TV pewnie Fidlasta ogląda, albo...strzyże Fidlaka :eek2: :evil_lol: cze Gamońcu :evil_lol: Fidlak nie ruszony, i na pewno ja go nie ruszę bo nie mam zamiaru spierzyć tak jak ostatnio :p tigrunia napisał(a): Cze :loveu: Ależ mnie długo nie było :siara: Widzę zmiany .. :razz: Pikne fotki :loveu: Fiu fiu fiu cze Beatrycze :loveu: Quote
Aga76 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 madziasto4 napisał(a):W doooopie u pani Malinowskiej :evil_lol: TV pewnie Fidlasta ogląda, albo...strzyże Fidlaka :eek2: :evil_lol: Jakie cudne możliwości :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no mnie tez tesciowka do zalu doprowadzila wczoraj :angryy: szkoda gadac normalnie :mad: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a): no mnie tez tesciowka do zalu doprowadzila wczoraj :angryy: szkoda gadac normalnie :mad: ..........:hmmmm: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Kasia']..........:hmmmm: poszliśmy wczoraj do niej a ona na wejsciu do mnie mowi ze zdziwiona jest ze przyszlam i chyba chce zeby mi firanki przeszyła :angryy: nie skomentowałam... ale potem ona mowi ze musimy ustalic co ze swietami, i tu zaczal sie monolog... ze w Wigilie mamy byc na 17 potem bedziemy spac, w I dzien swiat bedzie obiad u niej a w II u jej siostry... Wiec grzecznie mowie ze wigilia u moich rodzicow tez jest na 17 a ona do mnie zapytuje czy musze isc na Wigilie do rodziców :angryy: i ze ona juz zaplanowala swieta a ja jej mieszam :mad: cisnienie mialam 4860/480 :angryy::angryy::angryy: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 i ja właśnie przez swoja teściową wcale nie chodzę do niej na wigilię - raz byłam i na tym się skończyło!!! tak więc rozumiem Cię Asik i nie daj się jej ;) Quote
madziasto4 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ładniutkie fotki Ci wychodzą wiesz? :loveu: I takie kolorowe zawsze, bajeczne :loveu: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Ładniutkie fotki Ci wychodzą wiesz? :loveu: I takie kolorowe zawsze, bajeczne :loveu: ten pokój Łukaszka jest taki bajecznie kolorowy wiec pewnie dlatego :lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 wiesz kiedys przy wyjsciu powiedziala do mnie ze nawiasem mówiąc Asia to troche pogniotłaś mi kapę na łózku jak siedziałaś :cool1: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Mała Rita'] wiesz kiedys przy wyjsciu powiedziala do mnie ze nawiasem mówiąc Asia to troche pogniotłaś mi kapę na łózku jak siedziałaś :cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):ten pokój Łukaszka jest taki bajecznie kolorowy wiec pewnie dlatego :lol: Że kolorowe to faktycznie dlatego, ale, że ładniutkie to już inna sprawa :loveu: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Że kolorowe to faktycznie dlatego, ale, że ładniutkie to już inna sprawa :loveu: dzienki :loveu: mam kilka pytań do Cie ale nie wiem czy masz dziś dzień aby mi na nie opowiadać...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):dzienki :loveu: mam kilka pytań do Cie ale nie wiem czy masz dziś dzień aby mi na nie opowiadać...:evil_lol: Mam dziś dzień, bo jutro mam przecie wolne zawsze :p Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Mam dziś dzień, bo jutro mam przecie wolne zawsze :p to wejdź na gg. Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ja się bronię rękami i nogami, zeby tylko do teściowej na wigilię nie iść :cool1: Poki co Wigilię spędzamy osobno .. Łuki u siebie, ja u siebie i jest święty spokój :roll: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='tigrunia']Ja się bronię rękami i nogami, zeby tylko do teściowej na wigilię nie iść :cool1: Poki co Wigilię spędzamy osobno .. Łuki u siebie, ja u siebie i jest święty spokój :roll: My tez spedzimy osobno... :cool1: Quote
Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 My wigilie zawsze sami u siebie w domu 1 lub 2 dzien u naszych mam..:p Asia z ta kapa to bylo dobre:roflt: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pegaza napisał(a):My wigilie zawsze sami u siebie w domu 1 lub 2 dzien u naszych mam..:p Asia z ta kapa to bylo dobre:roflt: no ona taka jest, jak ma cos do powiedzenia to zawsze powie, nie pitoli sie ze nie wypada albo cuś :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 ja to bym nie chciała sama w wigilię siedzieć, bez mamy, sióstr i dziadków... Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):ja to bym nie chciała sama w wigilię siedzieć, bez mamy, sióstr i dziadków... Mała Rita napisał(a):ja od dwoch lat tylko z rodzicami spedzam, dziadkowie odeszli, mojej mamy siostra tez... :-( dlatego tak chcialam zeby w tym roku Dawid byl... Kurde ale smutno sie zrobilo :cool1: Bez dziadków bardzo smutno jest :-( Nie pamiętam już prawie wigilii kiedy było nas tak dużo .. jedna babcia, druga, dziadek, rodzice i ja z siostrą .. wtedy to było fajnie. Teraz zostałyśmy same we 3 :-( Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):ja to bym nie chciała sama w wigilię siedzieć, bez mamy, sióstr i dziadków... ja od dwoch lat tylko z rodzicami spedzam, dziadkowie odeszli, mojej mamy siostra tez... :-( dlatego tak chcialam zeby w tym roku Dawid byl... Kurde ale smutno sie zrobilo :cool1: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 samemu to tak smutnawo...im więcej ludzi tym radośniej i weselej. Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):samemu to tak smutnawo...im więcej ludzi tym radośniej i weselej. a swieta maja to do siebie ze zblizaja rodzine, cokolwiek by sie nie dzialo w ciagu calego roku to w ten jeden dzien jest jakos tak inaczej... Quote
Recommended Posts