Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PositiveThought napisał(a):
Łukaszek gustownie wyglada :cool3:

No ja se myślem o 50mm, bo wtedy kupie se nową.
Marzy mi się 85mm, ale na nowy mnie nie stać, a używanego nigdzie nie widzialam... :shake:

Ale przecie jak na piesowe foty to 50mm to mało :niewiem: Bo rozumiem że o foty na agility i takie inne sportowe i w ruchu Ci chodzi nie?

Posted

PositiveThought napisał(a):
no mówię, że se konwerter kupie. 2x i styknie...

Wlaśnie o ruch mi chodzi, do agility i tak mi nie wystarczy(zawyczaj na 200 robię, i to jest jeszcze mało).

Zalezy ma na szybkim AF i jasności, a za taką cene nie dostane takiego obiektywu z duzym zakresem... Bo Sigma podobno wolno lapie. Ja tam nie wiem, Madźka, Ty się nie skarżysz, nie?

Nie skarżę się, bo nie mam porównania z szybszym AF :lol: Za to porównując z kompaktem, to niebo a ziemia, więc może dlatego jestem zadowolona :lol:

Posted

Aga76 napisał(a):

Fidlak ma kucorka, Fidlak ma kucorka !!!

:sweetCyb:

ślepy jest jak mu nie zepnę tych włosów, wchodzi wtedy w różne przedmioty i w nas :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
ślepy jest jak mu nie zepnę tych włosów, wchodzi wtedy w różne przedmioty i w nas :cool1:

oj, biedny poobijany chłopak :shake:

Teraz będzie kucorkowy :loveu: czy jednak ciachniesz włoski?

Posted

Aga76 napisał(a):

Teraz będzie kucorkowy :loveu: czy jednak ciachniesz włoski?

póki nie będziemy go strzyc to kitka będzie...a przy strzyżeniu to będzie zależało od pani fryzjerki czy sie nie zapomni i nie ciachnie kucyka od razu :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
póki nie będziemy go strzyc to kitka będzie...a przy strzyżeniu to będzie zależało od pani fryzjerki czy sie nie zapomni i nie ciachnie kucyka od razu :evil_lol:

Mógłby zostać na dłużej.

Posted

Aga76 napisał(a):

Mógłby zostać na dłużej.

no i taki mam plan.
na razie nawet nie myślę o strzyzeniu, jest fajny jak jest taki zarośnięty umiarkowanie, firanki i wkoło oczu mu podcinam regularnie, jeszcze tylko łapki przy palcach i myślę, ze jakiś czas jeszcze wytrzymamy :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
no i taki mam plan.
na razie nawet nie myślę o strzyzeniu, jest fajny jak jest taki zarośnięty umiarkowanie, firanki i wkoło oczu mu podcinam regularnie, jeszcze tylko łapki przy palcach i myślę, ze jakiś czas jeszcze wytrzymamy :lol:

Praktyka czyni mistrzem :loveu:

ciachu, machu i po strachu :evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):

I było samo piwko, czy nie...?

tigrunia napisał(a):

Cbyba jednak nie bo coś jej długo nie ma :evil_lol:

Mała Rita napisał(a):

Kasik oj % duzo było, oj dużo :loveu:

umieram umieram umieram...kurz w głowie i kołotanie w żołądku :shake:

Posted

Kasia napisał(a):
ale kiedy to jutro nadejdzie? :placz:
ja już wykończona jestem...nawet goździkowa nie pomogła na ból łeba :shake:

jeeezuuu nie chciałabym się tak czuć :shake: po ostatniej imprezie mam taki wstręt do alkoholu, że nawet zapach perfum mnie drażni... Kasik najlepiej to przespać... tylko, że czasami usnąć nie można :cool1: