Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Butowa fotka ino mi się jedna otwiera, ale fajowo nóżka wygląda. Ładnie się cholewa układa :cool3: i nie odstaje. Quote
madziasto4 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 PositiveThought napisał(a):Łukaszek gustownie wyglada :cool3: No ja se myślem o 50mm, bo wtedy kupie se nową. Marzy mi się 85mm, ale na nowy mnie nie stać, a używanego nigdzie nie widzialam... :shake: Ale przecie jak na piesowe foty to 50mm to mało :niewiem: Bo rozumiem że o foty na agility i takie inne sportowe i w ruchu Ci chodzi nie? Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 piszcie piszcie, ja czytam i się uczę ;) recepturka poszła w ruch :lol: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 PositiveThought napisał(a):no mówię, że se konwerter kupie. 2x i styknie... Wlaśnie o ruch mi chodzi, do agility i tak mi nie wystarczy(zawyczaj na 200 robię, i to jest jeszcze mało). Zalezy ma na szybkim AF i jasności, a za taką cene nie dostane takiego obiektywu z duzym zakresem... Bo Sigma podobno wolno lapie. Ja tam nie wiem, Madźka, Ty się nie skarżysz, nie? Nie skarżę się, bo nie mam porównania z szybszym AF :lol: Za to porównując z kompaktem, to niebo a ziemia, więc może dlatego jestem zadowolona :lol: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Fidlak ma kucorka, Fidlak ma kucorka !!! :sweetCyb: Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aga76 napisał(a): Fidlak ma kucorka, Fidlak ma kucorka !!! :sweetCyb: ślepy jest jak mu nie zepnę tych włosów, wchodzi wtedy w różne przedmioty i w nas :cool1: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kasia napisał(a):ślepy jest jak mu nie zepnę tych włosów, wchodzi wtedy w różne przedmioty i w nas :cool1: oj, biedny poobijany chłopak :shake: Teraz będzie kucorkowy :loveu: czy jednak ciachniesz włoski? Quote
Mała Rita Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kitecka przecudna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aga76 napisał(a): Teraz będzie kucorkowy :loveu: czy jednak ciachniesz włoski? póki nie będziemy go strzyc to kitka będzie...a przy strzyżeniu to będzie zależało od pani fryzjerki czy sie nie zapomni i nie ciachnie kucyka od razu :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kasia napisał(a):póki nie będziemy go strzyc to kitka będzie...a przy strzyżeniu to będzie zależało od pani fryzjerki czy sie nie zapomni i nie ciachnie kucyka od razu :evil_lol: Mógłby zostać na dłużej. Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aga76 napisał(a): Mógłby zostać na dłużej. no i taki mam plan. na razie nawet nie myślę o strzyzeniu, jest fajny jak jest taki zarośnięty umiarkowanie, firanki i wkoło oczu mu podcinam regularnie, jeszcze tylko łapki przy palcach i myślę, ze jakiś czas jeszcze wytrzymamy :lol: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kasia napisał(a):no i taki mam plan. na razie nawet nie myślę o strzyzeniu, jest fajny jak jest taki zarośnięty umiarkowanie, firanki i wkoło oczu mu podcinam regularnie, jeszcze tylko łapki przy palcach i myślę, ze jakiś czas jeszcze wytrzymamy :lol: Praktyka czyni mistrzem :loveu: ciachu, machu i po strachu :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aga76 napisał(a): Praktyka czyni mistrzem :loveu: ciachu, machu i po strachu :evil_lol: co by nie wyszło tak jak we wrześniu :diabloti: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kasia napisał(a):co by nie wyszło tak jak we wrześniu :diabloti: cudnie będzie :loveu: Quote
Pegaza Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kasia zostaw mu tego kucyka heh jak on w nim fajnie wyglada :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cbyba jednak nie bo coś jej długo nie ma :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kasik oj % duzo było, oj dużo :loveu: Quote
Kasia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Aga76 napisał(a): I było samo piwko, czy nie...? tigrunia napisał(a): Cbyba jednak nie bo coś jej długo nie ma :evil_lol: Mała Rita napisał(a): Kasik oj % duzo było, oj dużo :loveu: umieram umieram umieram...kurz w głowie i kołotanie w żołądku :shake: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kasia napisał(a):umieram umieram umieram...kurz w głowie i kołotanie w żołądku :shake: :evil_lol: ładnie ładnie :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Biedny Kasik :calus:jutro przejdzie, zobaczysz :cool3: Quote
Mała Rita Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kasia napisał(a):ale kiedy to jutro nadejdzie? :placz: ja już wykończona jestem...nawet goździkowa nie pomogła na ból łeba :shake: jeeezuuu nie chciałabym się tak czuć :shake: po ostatniej imprezie mam taki wstręt do alkoholu, że nawet zapach perfum mnie drażni... Kasik najlepiej to przespać... tylko, że czasami usnąć nie można :cool1: Quote
Kasia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ale kiedy to jutro nadejdzie? :placz: ja już wykończona jestem...nawet goździkowa nie pomogła na ból łeba :shake: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kasia napisał(a):umieram umieram umieram...kurz w głowie i kołotanie w żołądku :shake: :glaszcze: Ale chociaż było warto... tak myślę :grins: Quote
Recommended Posts