Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Rita napisał(a):

Kasik przyszły Ci te kozaki??? Poka je co... bo nie moge linku znaleźć :oops:

przyszły, jutro zapodał fotki.
fajne są ale nie takie długie aż po kolana ino do pół łydki...:roll:
ale mi pasi :loveu:

PositiveThought napisał(a):

Kasię zatkało :lol:

No więc Tobie Kasiu moje wybieranie nie pomoglo, bo chyba nie tego szukasz...

Przepraszam za śmiecenie, ale z kimś muszę się dzielić spostrzeżeniami, a ty też masz Nikosia D80 i jakoś mi raźniej :loveu:

spoko, nie zatkało :evil_lol:

ja pytałam tak tylko, chciałam zobaczyć czy masz coś upatrzonego :lol:
ja sama nie wiem jeszcze co wybiorę ale stałki raczej nie szukam, nie wiem czy jakiś tele nie kupię bo na takim mi też zależy no i statyw muszę se też kupić...

mój wątek więc gadamy o czym tylko chcemy :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):

Przepraszam za śmiecenie, ale z kimś muszę się dzielić spostrzeżeniami, a ty też masz Nikosia D80 i jakoś mi raźniej :loveu:

Atka, a jaki Ty masz teraz obiektyw?

cze D-E :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ja tam z mojego zestawu tamron plus sigma jestem zadowolona :lol:
Sigma mogłaby być jaśniejsza oczywiście, ale na początek i za tę cenę jest naprawdę super :lol:

Jakbyś teraz szukała jakiegoś tele to jaki byś wybrała? też tą sigmę którą masz obecnie?

Posted

Kasia napisał(a):
przyszły, jutro zapodał fotki.
fajne są ale nie takie długie aż po kolana ino do pół łydki...:roll:
ale mi pasi :loveu:

Tak myślałam :p Ale już mam chyba inny cel.. kupie na obcasie jakieś/ koturnie może.. chyba jednak nie chce płaskich :shake: Zresztą kurtki nie mam do takich butów :roll:

Posted

[quote name='Mała Rita']
Kasik przyszły Ci te kozaki??? Poka je co... bo nie moge linku znaleźć :oops:

Asik takie one som, tak jak mówiłam do pół łydki:
http://images39.fotosik.pl/36/4f306f0fc51056c5.jpg

http://images47.fotosik.pl/36/969e2928ba7199fd.jpg

myślałam aby je odesłać ale jednak nie, zostawię je sobie i kupię drugą parę wyższą, może nawet na jakimś małym obcasie ale to wpierw muszę troszkę pomarudzić TZtowi aby dał kasę na nie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Asik takie one som, tak jak mówiłam do pół łydki:
http://images39.fotosik.pl/36/4f306f0fc51056c5.jpg

http://images47.fotosik.pl/36/969e2928ba7199fd.jpg

myślałam aby je odesłać ale jednak nie, zostawię je sobie i kupię drugą parę wyższą, może nawet na jakimś małym obcasie ale to wpierw muszę troszkę pomarudzić TZtowi aby dał kasę na nie :evil_lol:

fajne są, ja bym właśnie takie niższe chciała :cool1: widzialam tez fajne buty w croopie ale to już na obcasie

Posted

Mała Rita napisał(a):

fajne są, ja bym właśnie takie niższe chciała :cool1: widzialam tez fajne buty w croopie ale to już na obcasie

no własnie są bardzo wygodne i fajnie wygladaja na nodze bo przylegają całe i nic nie odstaje :lol:
a jak się przyjrzałam dziś to zauważyłam, że bardzo duzo dziewczyn chodzi właśnie w takich krótszych też :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
masz linka do tych z croopa? widziałaś gdzieś na stronce jakiejś?

nie, ja je w sklepie widzialam ale poczekaj gdzies byly na allegro bardzo podobne tylko ze nie z croopa :evil_lol: zara znajde

Posted

też szukałam takich ze skarpetą ino że na płaskim ale nie znalazłam nic fajnego bo za późno zaczęłam szukać...i nie było już rozmiarów :cool1:
ale one są takie po kolano, co nie?

Posted

Kasia napisał(a):
też szukałam takich ze skarpetą ino że na płaskim ale nie znalazłam nic fajnego bo za późno zaczęłam szukać...i nie było już rozmiarów :cool1:
ale one są takie po kolano, co nie?

tak, te co mierzyłam w croopie byly takie przed kolanko :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
oj buuu :placz:, wszyscy mają po kolana a ja jedna nie!!!
chyba je odeślę jednak...

nie odsyłaj, te fajne są, one sa takie akurat na co dzień, sportowe... ja bym nie odsyłała :shake:

Posted

[quote name='Kasia']Jakbyś teraz szukała jakiegoś tele to jaki byś wybrała? też tą sigmę którą masz obecnie?
teraz jak bym szukała? A na cholerę by mi była druga taka sama sigma? :evil_lol:
Ale gdybym nie miała tej swojej teraz, to szukałabym jasnego tele, też w graniach 70-300. I pewnie też bym na tej mojej skończyła, bo ponoć w tej klasie za tę cenę nic lepszego się nie znadzie. A jasne tele dość drogie są niestety.

Atka, a o jakiej ogniskowej w tej stałce myślisz?

Łukaszek w butach :roflt:

Fidlasta nie odsyłaj mowię Ci już kolejny raz!