Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze poniedziałkowo :loveu:

kupiłam spodnie rurki do kozaków, wyglądam tak rewelacyjnie że sama na siebie patrzeć nie mogę...jak można chodzić w takich spodniach? :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
no, teraz już fajnie wygląda :loveu:
nawet nie chce mi się iść z nim do fryzjera bo lubię go takiego zarośniętego i ślepego :lol:

Ja też ostatnio polubiłam mięciutkiego owłosionego Uziego, ale wciąż w umiarem byle włosy nie były za długie:evil_lol:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):

Ja też ostatnio polubiłam mięciutkiego owłosionego Uziego, ale wciąż w umiarem byle włosy nie były za długie:evil_lol:

ja tam zawsze też cos Fidlakowi obetnę czasami, firankę z dołu podcinam, włosy na łapach też i wkoło oczu i uszu no a te z grzbietu zanim urosną na długo to hohoho, wody upłynie niemało :lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']
Powiedz mi jeszcze, Kasiu, jak sprawdza się obiektyw? :cool3: Bo mam w planach Sigmę pod choinkę, jasną, coprawda inne ogniskowe, bo pod "psim kątem" myslalam, ale ile ludzi, tyle opini... A nad zakupem się zastanowić trza, bo kasy nie malo. :shake:
Chodzi mi głownie o AF, czy szybko łapie? I jak jest z jakoscia na 2.8? Bo widzę, że fajowo, a piszą na portalach, że do De...

A więc - AF szybko nie łapie, też takie opinie czytałam i jest to prawda. Zapomnij o zdjeciu Fidlaka w ruchu :shake:
Zdjęcia ładne wychodzą te portretowe i te nie w ruchu, z resztą raczej kiepskawo.
Jeśli chodzi o jakość na 2.8 to całkiem całkiem jak dla mnie, nie narzekam.
Też myślę nad innym obiektywem pod "psim kątem" bo ten się niestety nie nadaje do tego...
O jakim Ty myślisz? Masz już cos upatrzone?