Jagódka&Uzi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 super zdjęcia, chłopcy wspaniali:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dobry :loveu: Fajne ujęcie!Chłopaki jak na plakacie. Quote
madziasto4 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cześć Fidlaczki niedzielnie :loveu: Nie cierpię niedziel :cool1: Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Och Fidlaczek jaki jesienny :loveu: Edit: Och jak wysoko podskoczyłam :multi: :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 cze poniedziałkowo :loveu: kupiłam spodnie rurki do kozaków, wyglądam tak rewelacyjnie że sama na siebie patrzeć nie mogę...jak można chodzić w takich spodniach? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 kasik Ty to się profesjonalny fotograf fotografka znaczy robisz :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 no jaki uroczy widok, fidlasty już taki zarosniety a rozgrywały się kiedyś fryzjerskie dramaty, jeżeli ktoś w ogóle jeszcze pamięta:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kasia napisał(a):hehe, to akurat Tomek pstrykał :lol: no to masz zdolniacha w domu :loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 no, teraz już fajnie wygląda :loveu: nawet nie chce mi się iść z nim do fryzjera bo lubię go takiego zarośniętego i ślepego :lol: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Mała Rita'] kasik Ty to się profesjonalny fotograf fotografka znaczy robisz :loveu: hehe, to akurat Tomek pstrykał :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kasia napisał(a):no, teraz już fajnie wygląda :loveu: nawet nie chce mi się iść z nim do fryzjera bo lubię go takiego zarośniętego i ślepego :lol: Ja też ostatnio polubiłam mięciutkiego owłosionego Uziego, ale wciąż w umiarem byle włosy nie były za długie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kurcze ale się misz-masz zrobił :evil_lol: Weźcie wolniej gadajcie bo nie idzie się połapać :evil_lol: Kasiu cudnie Ci w nowej fryzurce :loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): Ja też ostatnio polubiłam mięciutkiego owłosionego Uziego, ale wciąż w umiarem byle włosy nie były za długie:evil_lol: ja tam zawsze też cos Fidlakowi obetnę czasami, firankę z dołu podcinam, włosy na łapach też i wkoło oczu i uszu no a te z grzbietu zanim urosną na długo to hohoho, wody upłynie niemało :lol: Quote
Mała Rita Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dziewczyny fajny film leci na Polsacie "Człowiek w ogniu", mówię Wam świetny, zryczałam sie bardzo jak ogladałam po raz pierwszy :oops: Quote
Aga76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://images30.fotosik.pl/300/b8a6db30fd414170.jpg Wymiękłam, co za focia :mdleje: Kasiu, fajna fryzurka :loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Aga76'] http://images30.fotosik.pl/300/b8a6db30fd414170.jpg Wymiękłam, co za focia :mdleje: Kasiu, fajna fryzurka :loveu: dzienki Aga :loveu: Quote
Aga76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kasia napisał(a):dzienki Aga :loveu: proszę bardzo :mdleje: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Laska nebeska z Ciebie Fidlasta :p Fidlaczek fajowe fotki teraz ma z Nikosia :loveu: Quote
AmiX Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kasia ślicznie wyglądacie!!! w ogóle super fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='PositiveThought'] Powiedz mi jeszcze, Kasiu, jak sprawdza się obiektyw? :cool3: Bo mam w planach Sigmę pod choinkę, jasną, coprawda inne ogniskowe, bo pod "psim kątem" myslalam, ale ile ludzi, tyle opini... A nad zakupem się zastanowić trza, bo kasy nie malo. :shake: Chodzi mi głownie o AF, czy szybko łapie? I jak jest z jakoscia na 2.8? Bo widzę, że fajowo, a piszą na portalach, że do De... A więc - AF szybko nie łapie, też takie opinie czytałam i jest to prawda. Zapomnij o zdjeciu Fidlaka w ruchu :shake: Zdjęcia ładne wychodzą te portretowe i te nie w ruchu, z resztą raczej kiepskawo. Jeśli chodzi o jakość na 2.8 to całkiem całkiem jak dla mnie, nie narzekam. Też myślę nad innym obiektywem pod "psim kątem" bo ten się niestety nie nadaje do tego... O jakim Ty myślisz? Masz już cos upatrzone? Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Oooo na fajny temat się nadziałam :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts