tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kasia napisał(a):w domu może i tak ale gorzej na podwórku... i używam tylko M, żadnych innym nie próbuję ;) Co to jest M ? :hmmmm: Cze z rańca :multi: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a): Co to jest M ? :hmmmm: Cze z rańca :multi: na trybie Manualnym robię zdjecia, nie na żadnych automatach ani półautomatach... cze w środę :loveu: chora chiba będę, gardło i ucho mi napierdziela, i głowa :shake: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kasia napisał(a):na trybie Manualnym robię zdjecia, nie na żadnych automatach ani półautomatach... cze w środę :loveu: chora chiba będę, gardło i ucho mi napierdziela, i głowa :shake: No Madźka toć mówiła, że na ałutomatik się nie robi :shake: Ja kce niu aparatos :placz: O choroba ! To chorobowe będzie :multi::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a): O choroba ! To chorobowe będzie :multi::evil_lol: chciałabym ale końcówka roku w pracy jest tragiczna i chyba będzie niemożliwe L4 :shake: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kasia napisał(a):chciałabym ale końcówka roku w pracy jest tragiczna i chyba będzie niemożliwe L4 :shake: To tak jak u mnie :cool1: By po mnie chyba do domu przyjechali i siłą do pracy zaciągneli :cool1: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a): To tak jak u mnie :cool1: By po mnie chyba do domu przyjechali i siłą do pracy zaciągneli :cool1: ja tez nie chcę ze względu na kasę bo u nas daja fajne premie za ostatni kwartał :cool1: Quote
Pegaza Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pracuj pracuj bo kaske mi wisisz az 1,20 :evil_lol: jee Asia zaraza wieje stad:scared: Quote
Mała Rita Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cze Kasik :loveu: A ja na zwolnieniu, angine mam :placz: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Pegaza napisał(a): Pracuj pracuj bo kaske mi wisisz az 1,20 :evil_lol: dawaj konto, zrobie przelewa :p Mała Rita napisał(a): Cze Kasik :loveu: A ja na zwolnieniu, angine mam :placz: też posiedziałabym se w domku... Quote
Pegaza Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 poczekam az sie uzbieraja % :evil_lol: kuna nie mam co robic...juz mnie bierze od tych nudow..:roll: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Kasia']w domu może i tak ale gorzej na podwórku... i używam tylko M, żadnych innym nie próbuję ;) No i superowo! :loveu: [quote name='Pegaza'] kuna nie mam co robic...juz mnie bierze od tych nudow..:roll: Zdejmij majtki i pilnuj Ale mnie wkurzało jak mi tak mówili kiedy byłam mała i się nudziłam :motz: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='madziasto4'] Zdejmij majtki i pilnuj Ale mnie wkurzało jak mi tak mówili kiedy byłam mała i się nudziłam :motz: hehe dobre:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cze Kasieńko:calus: Jeju też bym sobie z chęcią posiedziała w domu na L4 ale u mnie w pracy to nierealne a kasa jedna i ta sama wrrr Smski poszły zwerbowałam całą rodzinke :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cze czwartkowo:p juz pisalam z rozpedu piatkowo hehe Quote
Jagódka&Uzi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć oj oj słabiutko, gdzieś ta Kasia zaginęła:cool3: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 bo Kasia wczoraj od razu po pracy do fryzjera poszła, wróciła po 20.00 a i komputera wczoraj w domu nie było...dzis moze już bedzie to moze i zdjecia jakieś chłopaków wkleję :lol: bry piątkowo :loveu: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Pegaza napisał(a): to pokaz sie jak jestes zrobiona:) to galeria Fidlaka a nie moja ;) jestem jaśniejsza i bez odrostu, i wyprostowana :loveu: Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 yyyy a ja ide robic ciasto krowke i dalej szyc...a nie mowilas czy robilas te kuleczki rafaelo? Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Kasia'] jestem jaśniejsza i bez odrostu, i wyprostowana :loveu: Znaczy się piękniejsza niż zwykle, o ile to w ogóle możliwe Cześć. Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Fidlasta czemu Cię nie ma buuuu :placz: Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kiedy komputer wróci do domu? Chyba zdrowo zaszalał... na imieniny wyszedł czy po prezenty? Quote
Recommended Posts