Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Pegaza napisał(a): Cze:p cze D-E :lol: tigrunia napisał(a): Kurde ale ile to kasy trza :placz: Jak kupie to bankructwo ogłosze :cool1: no troszke trzeba kasy wydać... ja za swój obiektyw dałam 1300 zeta, chcę se jeszcze kupić taką Sigmę jak ma Madźka ale to se muszę wpierw uzbierać...:p Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kasia napisał(a): no troszke trzeba kasy wydać... ja za swój obiektyw dałam 1300 zeta, chcę se jeszcze kupić taką Sigmę jak ma Madźka ale to se muszę wpierw uzbierać...:p Kurcze toć to prawie tyle co aparat :placz: Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a): Kurcze toć to prawie tyle co aparat :placz: za sam aparat dałam w Fotojokerze 1900, ale posprawdzaj w innych sklepach bo może gdzieś być dużo taniej. np. Madźki Canon (samo body) w Fotojokerze kosztuje 1600 a w Euro RTV 1900...:cool1: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kasia napisał(a):za sam aparat dałam w Fotojokerze 1900, ale posprawdzaj w innych sklepach bo może gdzieś być dużo taniej. np. Madźki Canon (samo body) w Fotojokerze kosztuje 1600 a w Euro RTV 1900...:cool1: Wszystkie posprawdzałam na ceneo i zazwyczaj ok 1460-1490 kosztują :roll: Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a): Wszystkie posprawdzałam na ceneo i zazwyczaj ok 1460-1490 kosztują :roll: canony? czy jakie? Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kasia napisał(a):canony? czy jakie? Sprawdziłam jeszcze raz specjalnie for ju :eviltong: Canon 1466 Nikon 1687 Sony 1439 Pentax 1439 Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 spoko :eviltong: ja patrzyłam tylko na 2 sklepy: Fotojoker i Euro RTV - ceny które podałam są z tych 2 sklepów, wejdź na ich strone i zobacz ;) choć w danym momencie mogą mieć jakąś promocję na dany model i można kupić wtedy taniej... Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a): Sprawdziłam jeszcze raz specjalnie for ju :eviltong: Canon 1466 Nikon 1687 Sony 1439 Pentax 1439 Fotojoker: (samo body) Canon 450D - 1609 Nikon d80 - 1888 zobacz jakie różnice w cenach między tym co Ty podałaś a ja :shake: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kasia napisał(a):spoko :eviltong: ja patrzyłam tylko na 2 sklepy: Fotojoker i Euro RTV - ceny które podałam są z tych 2 sklepów, wejdź na ich strone i zobacz ;) choć w danym momencie mogą mieć jakąś promocję na dany model i można kupić wtedy taniej... Toć Ci wierze :evil_lol: Ja sprawdzam zawsze na ceneo bo mają tam aktualne oferty z paru-dziesięciu sklepów i wybieram wtedy najkorzystniejszą ;) Ja tak sobie myśle, ze może jak poczekam do stycznia to ceny spadną po nowym roku? :roll: Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a): Toć Ci wierze :evil_lol: Ja sprawdzam zawsze na ceneo bo mają tam aktualne oferty z paru-dziesięciu sklepów i wybieram wtedy najkorzystniejszą ;) Ja tak sobie myśle, ze może jak poczekam do stycznia to ceny spadną po nowym roku? :roll: a może przed świetami jeszcze spadną...popytaj w sklepach :lol: może jakieś promocje na święta bedą... Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Media to są zdziercy! Mi babka w Fotojokerze powiedziała, że zawsze na święta są jakieś promocje i warto czekać ale że ja w gorącej wodzie kąpana i musiałam mieć już bo już to mam, i przepłaciłam...ale cóż :p Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kasia napisał(a):Fotojoker: (samo body) Canon 450D - 1609 Nikon d80 - 1888 zobacz jakie różnice w cenach między tym co Ty podałaś a ja :shake: No Łuki na radiu 300 zł zaoszczędził porównując z promocją z Media :cool1: Kasia napisał(a):a może przed świetami jeszcze spadną...popytaj w sklepach :lol: może jakieś promocje na święta bedą... Będę na bieżąco ulotki śledzić :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a):No dobra .. ale teraz co jest ważniejsze - aparat czy obiektyw ? :roll: Obiektyw jest najważniejszy. tigrunia napisał(a):Kurcze toć to prawie tyle co aparat :placz: No niestety, body kupić to pikuś, nadroższa i najważniejsza jest optyka, mój tamron szerokokątny 17-50, jasny, kosztował jakoś 1300-1400. A tele, sigma- około 800, choć tę samą bez dopisku APO można kupić o połowę taniej. Jedni mówią, że warto dopłacić za APO, inni, że nie warto. Z Canona dobry jest ponoć stałka 50mm f/1.8- a do tego tanizna- 200 czy 300 zł kosztuje. Planuję za jakiś czas może nabyć, bo aż grzech nie kupić tak tanio dobrego obiektywu. Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Obiektyw jest najważniejszy. No niestety, body kupić to pikuś, nadroższa i najważniejsza jest optyka, mój tamron szerokokątny 17-50, jasny, kosztował jakoś 1300-1400. A tele, sigma- około 800, choć tę samą bez dopisku APO można kupić o połowę taniej. Jedni mówią, że warto dopłacić za APO, inni, że nie warto. Z Canona dobry jest ponoć stałka 50mm f/1.8- a do tego tanizna- 200 czy 300 zł kosztuje. Planuję za jakiś czas może nabyć, bo aż grzech nie kupić tak tanio dobrego obiektywu. Dobra.. za zielona na to jestem :evillaug: Szukaj Madźka mi tych linków i się dokształcać będę :loveu::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 objechałąm wczoraj całe Opole aby kupic se jakieś kozaki i g****! :placz: nie kupiłam bo z tych co mi sie podały nie było rozmiaru 37...pani powiedziała, że troche za późno szukam kozaków :cool1: zostało mi allegro i firma NEEX (Madźka :cool3:) - we Wrocławiu mierzyłam jedne takie z Neexa, fajne były :lol: no dobra, idę buszować po allegro ;) cze tak w ogóle :loveu: Quote
tigrunia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cze Kaś :loveu: A Ty urlopa masz, czy jak? Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 tigrunia napisał(a): Cze Kaś :loveu: A Ty urlopa masz, czy jak? ni, w arbajcie jestem :loveu: takie se wynalazłam, do latania z fidlem i do pracy jak znalazł i z regulacja cholewy co dla mnie wskazane bo ja mam chudą nogę i mi zawsze cholewa odstaje... KLIK mogą być? Quote
tigrunia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kasia napisał(a):ni, w arbajcie jestem :loveu: takie se wynalazłam, do latania z fidlem i do pracy jak znalazł i z regulacja cholewy co dla mnie wskazane bo ja mam chudą nogę i mi zawsze cholewa odstaje... KLIK mogą być? Fajoskie :loveu: Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 tigrunia napisał(a): Fajoskie :loveu: mi też sie podobają, idę zamawiać :loveu: Quote
tigrunia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kasia napisał(a):mi też sie podobają, idę zamawiać :loveu: Śmiało :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 O jaaaa, jakie fajne :loveu: Ale nie, nie... Rozum mi mówi "Przecież masz już kozaki" No mam, ale nie do latania, tylko na obcasach... Nie mogę patrzeć na buty neex'a, bo bym nakupowała za dużo :roll: Quote
Mała Rita Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 cze Kasik :loveu: Buciki świetne, zamówiłaś? Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 madziasto4 napisał(a): O jaaaa, jakie fajne :loveu: Ale nie, nie... Rozum mi mówi "Przecież masz już kozaki" No mam, ale nie do latania, tylko na obcasach... Nie mogę patrzeć na buty neex'a, bo bym nakupowała za dużo :roll: wiedziałam, Że Ci się spodobają :eviltong: :loveu: Mała Rita napisał(a): cze Kasik :loveu: Buciki świetne, zamówiłaś? zamówiłam :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Chyba coraz lepiej się dogadujesz z aparatosem nie?? :loveu: Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 madziasto4 napisał(a): Chyba coraz lepiej się dogadujesz z aparatosem nie?? :loveu: w domu może i tak ale gorzej na podwórku... i używam tylko M, żadnych innym nie próbuję ;) Quote
Recommended Posts