Kasia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kasia_zg napisał(a): Cze Kasieńko :loveu: Łiiihihi ale fajowy mokry Fidlaczek:loveu:...rewelacyjne fotki I wkońcu Łukaszka przystojniaczka zobaczyłam :calus: cze Kasiasta :loveu: Mała Rita napisał(a): Czesc Kasieńko :multi: cze Asik :lol: Magda napisał(a): Hej! Fidlasty po kąpieli jest niesamowity:evil_lol: Te giry na górze hahaha Bardzo żywe kolory, naprawdę:loveu: Ucz się ucz i zadziwiaj nas swoimi fotami Oo, Władzia :evil_lol: :loveu: madziasto4 napisał(a): Cześć Fidlasta! Daj fotek więcej! :loveu: ni mom nic nowego... byłam na wizycie przedadopcyjnej, wróciłam pół godziny temu i jestem padnięta. Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cześć Fidlasta! Daj fotek więcej! :loveu: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Cześć Fidlasta! Daj fotek więcej! :loveu: No tera dobrze gada :cool1: Jestem jak najbardziej za :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a):No tera dobrze gada :cool1: Jestem jak najbardziej za :loveu: 2b, ja zawsze dobrze gadam :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 madziasto4 napisał(a):2b, ja zawsze dobrze gadam :loveu: i bombki ładne robi :eviltong: Quote
Kasia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Mała Rita napisał(a): i bombki ładne robi :eviltong: :evil_lol: cze czwartkowo :lol: fotki będą dzisiaj bo wczoraj mi komputer padł jak chciałam cos wkleić :cool1: Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Pegaza napisał(a): Cze Kasia:p cze D-E :lol: madziasto4 napisał(a): No i gdzie te fotki?? :razz: nie mam kompa, płyta główna padła i komputer w naprawie. to znaczy mam pożyczony ale nie z Windowsem tylko z Linuxem i muszę go obczaić dopiero co i jak bo nie za bardzo sie w tym orientuję...nie umiem ściągnąć programów tych co miałam do obróbki i zmniejszania zdjeć i jak na razie nie pozwala mi zrzucić zdjęć z aparatu ale już ja se z nim poradzę :p Quote
tigrunia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cze Fidlasta rodzino :loveu: Czekam na piękne fotki :loveu: Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 cze Madźka :loveu: [SIZE="1"]chyba zaraz szlag mnie trafi z tym Linuxem :angryy: Quote
madziasto4 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A co z Linuxem jest? Nigdy nie miałam z nim do czynienia :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 madziasto4 napisał(a):A co z Linuxem jest? Nigdy nie miałam z nim do czynienia :hmmmm: no ja tez nie :shake: Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 madziasto4 napisał(a): A co z Linuxem jest? Nigdy nie miałam z nim do czynienia :hmmmm: Mała Rita napisał(a): no ja tez nie :shake: no ja też go mam pierwszy raz i juz nie wyrabiam! żeby cokolwiek zainstalować to trza w jakiś konsolach cos wpisywać - a gdzie są te konsole??? :cool1: co kilka minut system "odpoczywa" :evil_lol: wszystko jest inne niż w windowsie, zdjęcia zapisuja mi sie w linkach, nie ma czegoś takiego jak miniatura :shake: ach... Quote
tigrunia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Aż się zainspirowałam i łaże po necie i szukam aparatu :evil_lol: Takie cudne te Twoje zdjęcia Kaś :loveu: Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 tigrunia napisał(a): Aż się zainspirowałam i łaże po necie i szukam aparatu :evil_lol: Takie cudne te Twoje zdjęcia Kaś :loveu Cudne zdjęcia to ma Madźka nasza, ja to sie dopiero uczę... Ale kupuj 2Be, kupuj :loveu: Quote
tigrunia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kasia napisał(a):Cudne zdjęcia to ma Madźka nasza, ja to sie dopiero uczę... Ale kupuj 2Be, kupuj :loveu: No toć ile można Madzke chwialić ?? :splat: No chciałabym ino na razie nie ma forsy no i tak sobie lookam który aparat dobry je i w przyzwoitej cenie :roll: Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 tigrunia napisał(a): No toć ile można Madzke chwialić ?? :splat: duzio można, duzio :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts