Mała Rita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):jutro rano. mogę podać Ci mój tel w razie W... no dobra to ja dzis popatrze w katalogu i jakby cuś to zadzwonie tudzież napisze :lol: daj tel na PW :) Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Aga76'] Może kule smakule pomogą? :evil_lol: kule smakule doprowadzą do rozlewu krwi...:diabloti: [quote name='Mała Rita']http://images29.fotosik.pl/294/ffbdefd49bdf824a.jpg Fidlak ma własne, osobiste łóżko :crazyeye: :megagrin: Ma, a jak! Łukasz śpi z nami to Fidlak korzysta! :p Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cze :loveu: Jak tam zakupki? Udane ? :loveu: Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Przywitam sie na galerii u Kasi z wszystkimi :loveu: bo i tak posucha na dogo :roll: robie nowy przepis na rafaelo kuleczki zobaczymy co z tego wyjdzie narazie masa w lodowce sie chlodzi:lol: a co u Was dobrego slychac?:p Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja w pracy :cool1: Marze o kawałku czegos do zjedzenia :cool1: Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 tigrunia napisał(a):Ja w pracy :cool1: Marze o kawałku czegos do zjedzenia :cool1: No przeciez masz tam mase slodkiego:lol: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Pegaza napisał(a):No przeciez masz tam mase slodkiego:lol: Doopa rośnie od słodkiego :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cze Wszystkim :loveu: Kasik chyba jeszcze nie wróciła z Ikei :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 tigrunia napisał(a):[left] Moze nocowała ? Tam wygodne łoża maja :loveu: :evil_lol: hi hi moze od dzisiaj byla jakas fajna promocja? to pewnie zaczekała :megagrin: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Wszystkim :loveu: Kasik chyba jeszcze nie wróciła z Ikei :cool1: Moze nocowała ? Tam wygodne łoża maja :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='tigrunia'] Cze :loveu: Jak tam zakupki? Udane ? :loveu: cze :loveu: udane, a jak! w Ikei i tak nie wszystko kupiłam bo zapomniałam o kilku rzeczach ale dzis kuzynka tam jechała to mi dokupiła :p i spodnie se kupiłam, i torebkę, i szalik :loveu: [quote name='Pegaza'] Przywitam sie na galerii u Kasi z wszystkimi :loveu: bo i tak posucha na dogo :roll: robie nowy przepis na rafaelo kuleczki zobaczymy co z tego wyjdzie narazie masa w lodowce sie chlodzi:lol: cze D-E :loveu: jak przepis? wyszedł? [quote name='Mała Rita'] Cze Wszystkim :loveu: Kasik chyba jeszcze nie wróciła z Ikei :cool1: [quote name='tigrunia'][LEFT] Moze nocowała ? Tam wygodne łoża maja :loveu: :evil_lol: nie nocowała ale leżała bo sie przymierzałam, jak już będziemy sypialnię robić. wygodne som te łóżka tam, to fakt :loveu: tu na grzywce Fidlaka widać jak prostą mam renkę w cięciu :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 czy Mały nie wyszedł tu jak prosto z Harvardu...? :evil_lol: :loveu: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Śliczna grzywka, bardzo sexy :cool3: A Łukaszek gwiazda filmowa :loveu: autografik poproszę Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a): A Łukaszek gwiazda filmowa :loveu: autografik poproszę normalnie jak stary maleńki, co nie? :loveu: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Makarony fajno wygladają :loveu: Łukaszek kurcze jak Brad Pitt :loveu: :evil_lol: I Fidlak nawet trochu popozował :loveu: No FULL WYPAS :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kasia napisał(a):normalnie jak stary maleńki, co nie? :loveu: fajne określenie :razz: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 tigrunia napisał(a): Makarony fajno wygladają :loveu: Łukaszek kurcze jak Brad Pitt :loveu: :evil_lol: I Fidlak nawet trochu popozował :loveu: No FULL WYPAS :evil_lol: no...Pańci brakuje jakby nie było :cool1: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Pegaza'] dobre kuleczki niczym prawdziwe rafaello:p Maly ma fajnie wlosy ulizane:lol: dasz przepisa? jeszcze jeden Łukaszek ciężko pracujący :cool1: Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 dobre kuleczki niczym prawdziwe rafaello:p noo Fidelek zas prosi o "maszkety":p Maly ma fajnie wlosy ulizane:lol: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Pegaza napisał(a): No taki pomocnik w domu zawsze sie przyda heh dam jutro na gg oki? ok, pisz a ja se potem odczytam bo nie wiem o której zasiądę jutro do gg...;) Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No taki pomocnik w domu zawsze sie przyda heh dam jutro na gg oki? Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kasia napisał(a):no...Pańci brakuje jakby nie było :cool1: Ty no faktycznie :crazyeye: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A ile hot-dogów pożarłaś?? :evil_lol: :loveu: Łukaszek jak taki odstawiony studencik wyszedł :crazyeye: :evil_lol: A Fidlak siedzi :lol: Quote
Recommended Posts