tigrunia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 =Kasia;11160677] a siedzi...zmienił tylko podłogę na łóżko :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/397/3341a94ca06b228c.jpg :roflt::roflt::roflt::ylsuper: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 policzyłam - wysiedział tak przed chwilą 42 sekundy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 No co Tyyyy??? Ale numer :evil_lol: Daj mu jakąś komendę na to siedzenie! :lol: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 madziasto4 napisał(a): No co Tyyyy??? Ale numer :evil_lol: Daj mu jakąś komendę na to siedzenie! :lol: na razie komendą jest dzwięk otwieranej szafki w kuchni a następnie szelest opakowania, w którym znajduja sie dropsiki - jeszcze do pokoju nie wejdę a on już tak siedzi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):na razie komendą jest dzwięk otwieranej szafki w kuchni a następnie szelest opakowania, w którym znajduja sie dropsiki - jeszcze do pokoju nie wejdę a on już tak siedzi :evil_lol: :roflt: nie mogę z niego :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wycwiczylas go :evil_lol: moje tez jak slysza dropsy to juz leca ale zadna mi takiej sztuczki nie robi:lol: ale za to Livka jak wracamy z dworu to lapki se wyciera o poslanie Somy lub dywanik normalnie porzadnicka dziolcha:loveu: Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pegaza napisał(a):wycwiczylas go :evil_lol: moje tez jak slysza dropsy to juz leca ale zadna mi takiej sztuczki nie robi:lol: ale za to Livka jak wracamy z dworu to lapki se wyciera o poslanie Somy lub dywanik normalnie porzadnicka dziolcha:loveu: kurde a Fidek ma takie mleczne dropsy i czekoladowe kosteczki i nie chce żrec tego... Arnold wyjada po nim :cool1: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Asik, to naucz Arnolda siadania na doopalu :p Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):Asik, to naucz Arnolda siadania na doopalu :p :megagrin: wtedy byłby wyższy ode mnie :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a): :megagrin: wtedy byłby wyższy ode mnie :evil_lol: no to dawaj ucz i pokazuj :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):no to dawaj ucz i pokazuj :evil_lol: bedziemy cwiczyc :) Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Fidlak siedzi... tylko za co? :hmmmm: za niewinność, hihihi :evil_lol: Cześć Kasiu. Quote
Kasia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 cze Aga :loveu: takie małe cudo spotkaliśmy dziś na spacerze :loveu: (nie śmiejcie sie z moich skarpet :evil_lol:) Normalnie w jednej ręce mogłam go trzymać, mały taki i sliczny bardzo! a jaki zaczepny! Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale czarnulek :loveu: :razz: Kasia kupujesz takiego? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czesc Kasik :loveu: Śliczny maluch :loveu: Fidlasty nie zazdrosny??? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No co, fajne skarpetki przecie, to co się smiać mamy, jak fajne :evil_lol: Fajny czarnuszek, Masterek jest chyba jeszcze mniejszy od niego :lol: Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 tigrunia napisał(a): Ale czarnulek :loveu: :razz: Kasia kupujesz takiego? :evil_lol: nie kupujesz...:p Mała Rita napisał(a): Czesc Kasik :loveu: Śliczny maluch :loveu: Fidlasty nie zazdrosny??? :evil_lol: cze Asik :loveu: zazdrosny a jak, jak trzymałam małego to sie pchał na chamca na kolana moje :p madziasto4 napisał(a): No co, fajne skarpetki przecie, to co się smiać mamy, jak fajne :evil_lol: Fajny czarnuszek, Masterek jest chyba jeszcze mniejszy od niego :lol: fajne fajne, wszystkie mam takie kororowe :loveu: ten waży niecałe 3 kilosy. Quote
tigrunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kasia napisał(a):nie kupujesz...:p A jak tam sprawa kota?? :razz: Dobry w poniedziałek :loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hej Kasia:p ja tam widze normalne skarpetki:roll: a jesli chodzi o malego to Livka jeszcze mniejsza ma niecale 2 kg i wystarczy jedna reka do noszenia:eviltong: ale maluch ten z fotki fajny mlody byl? Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a): a jesli chodzi o malego to Livka jeszcze mniejsza ma niecale 2 kg i wystarczy jedna reka do noszenia:eviltong: ale maluch ten z fotki fajny mlody byl? maluch bardzo fajny, zaczepny i radosny :loveu: taki kochany :loveu: tigrunia napisał(a): A jak tam sprawa kota?? :razz: Dobry w poniedziałek :loveu: jakiego kota? koty se mieszkają u sąsiadki, fajne są :loveu: wziełabym se takiego ale ...no właśnie ale! Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Kasieńko:loveu: Ale malusiego brządca spotkaliście...fajniusio obciety słodziachny:lol: Ale Fidelek siedzący na doopencji jest najlepszy :evil_lol::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć Kasiu! Ale ten maluch podobny do Matusia :-o Szczególnie na tym ostatnim zdjęciu. Quote
Recommended Posts