Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):

Ja sobie podzieliłam.. ide czytać dalej ale to wszystko jakieś zagmatwane :shake:

jak sie nie zna ani jednej ani drugiej strony to ciężko uwierzyć po której stoi prawda...

Posted

Kasia napisał(a):
jak sie nie zna ani jednej ani drugiej strony to ciężko uwierzyć po której stoi prawda...

Przeczytałam do końca i śmiało mogę stwierdzic iż to jak PiSdZ prowadzi akcje jest owiane jedna wielką tajemnicą i tylko będąc ich członkiem uzyskasz jakiekolwiek informacje :cool1: Nie do tego jesteśmy na dogo przyzwyczajeni.. :shake: Porozdawał psy po swoich wolontariuszach zamiast oddać je hodowcom - no na moje to jest chore! Niech ten facet się w głowe puknie ! :angryy: Psy z Krężla mógł wziąć każdy a te są nietykalne ? :crazyeye: Bo rasowe.. :cool1:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):

A Fidlasty to chyba za bardzo nie lubi sesji zdjęciowych, hmmm???:evil_lol:

nie lubi. tak samo jak nie lubi Łukaszek i ja.
do wszystkiego trzeba "zmuszać"...:cool1:

Posted

No wreszcie ktoś dał jakieś fotki :mad: Cos Madzka ostatnio zamilkła z chłopakami :cool1:
Po Fidlastym to od razu widać, że fotek nie lubi :evil_lol:

Cze w sobote :loveu: Nie dość, że pracującą to potem jeszcze remontowo-sprzątajacą :loveu: Ahh.. w domu na mnie szczawiówka czeka :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
No wreszcie ktoś dał jakieś fotki :mad: Cos Madzka ostatnio zamilkła z chłopakami :cool1:
Po Fidlastym to od razu widać, że fotek nie lubi :evil_lol:

Cze w sobote :loveu: Nie dość, że pracującą to potem jeszcze remontowo-sprzątajacą :loveu: Ahh.. w domu na mnie szczawiówka czeka :loveu:

ooo szczawiówka!!!! pycha!!!!