-Martyna- Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='fidelek2'] to zdjecie jest dowodem, ze oni nadaja na tych samych falach... Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 -Martyna- napisał(a): to zdjecie jest dowodem, ze oni nadaja na tych samych falach... nic dodać nic ująć ;) Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 fidelek2 napisał(a):Moniś a myslałaś już cos nad naszym banerkiem? :oops::oops: Nie myślałam, nie robiłam nic jak był TZ- spędzaliśmy czas razem ;) Pomyśle po niedzieli ;) Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Moniś napisał(a): Nie myślałam, nie robiłam nic jak był TZ- spędzaliśmy czas razem ;) Pomyśle po niedzieli ;) ale ja jestem durnowata :wallbash::wallbash::wallbash: Moniczko, sorry...ja zapomniałam że TZcik był u Ciebie!!! Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Kasiu ;) Tak oglądam sobie wstawione przez Ciebie foteczki i umieram z zachwytu :loveu: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Cześć Kasiu ;) Tak oglądam sobie wstawione przez Ciebie foteczki i umieram z zachwytu :loveu: Sylwio, a nie uważasz ze Łukaszek będzie rozpoznawalny po swojej grzywce :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kasiu, a co Ty tak tytuł zmieniasz co chwilę :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Moniś napisał(a): Kasiu, a co Ty tak tytuł zmieniasz co chwilę :evil_lol: że też musisz wszystko zauważyć :mad::mad: siedzę i sie śmieję sama do siebie...z siebie... :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a tak na serio to sama nie wiem czego chcę :roll: czegoś chcę ale nie wiem czego no i zmieniam se co chwilę tytuł...tylko że pomysłów brak na cos konkretnego :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 fidelek2 napisał(a):że też musisz wszystko zauważyć :mad::mad: siedzę i sie śmieję sama do siebie...z siebie... :evil_lol: hahahha :cool3: no toż jak można by tego nie zauważyć :evil_lol: Fidelkowa Galeryjka bedzie cool hahaha :eviltong: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Moniś napisał(a): Fidelkowa Galeryjka bedzie cool hahaha :eviltong: no ale to prawie jak Nodusiowa Galeryjka :eviltong: nie będziesz zła??????????????? Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='fidelek2']no ale to prawie jak Nodusiowa Galeryjka :eviltong: nie będziesz zła??????????????? hahaha, no jak nie - :eviltong: POGNIEWAM SIĘ :evil_lol: Żartuję :cool3: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Moniś'] hahaha, no jak nie - :eviltong: POGNIEWAM SIĘ :evil_lol: Żartuję :cool3: no to zmienione ;) do czasu pewnie...:eviltong: Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 fidelek2 napisał(a):no to zmienione ;) do czasu pewnie...:eviltong: hrhrhrhr- BOSKO :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='fidelek2']Sylwio, a nie uważasz ze Łukaszek będzie rozpoznawalny po swojej grzywce :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Doszłam do wniosku że więcej tu nie wejdę bo za bardzo przeżywam kazde wyjście :placz: ŻARTUJE, wtedy dopiero bym przezywała :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Doszłam do wniosku że więcej tu nie wejdę bo za bardzo przeżywam kazde wyjście :placz: ŻARTUJE, wtedy dopiero bym przezywała :evil_lol: Ja bym ci tu dała nie wchodzenie :mad::mad::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja bym ci tu dała nie wchodzenie :mad::mad::evil_lol:Przepraszam proszę pani, to się wicej nie powtórzy :lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć!!! Tak długo mnie tu nie było:placz: ! Masz może jakieś nowe foteczki? Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Guffi napisał(a): Cześć!!! Tak długo mnie tu nie było:placz: ! Masz może jakieś nowe foteczki? strona 105 i 106...dzisiaj wstawiałam ;) Quote
yewcia1 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Widzę, że nowy necik się dobrze sprawdza:eviltong: Pozdrawiam Fidelków:loveu: Quote
Kasia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 yewcia1 napisał(a): Widzę, że nowy necik się dobrze sprawdza:eviltong: Pozdrawiam Fidelków:loveu: no, masz rację ;) jest ekstra prędki!!!! aż dziwnie mi się cokolwiek tu robi po tym poprzednim necie... Quote
Zuza96 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Fidlaku i Kasiu :p Jakie ładne fotki powstawiałaś .:loveu: No i necik szybszy, też bym chciała. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pancia nie dora Fidlaczka do domu wpuścic nie chciała :mad: Cześć Kasiu :calus: Quote
Recommended Posts