Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kasiu!
Znalazłam fotki makaronów i wyglądają super!:multi: Te na oknach to możesz spiąć po bokach takimi specjalnymi spinkami (kółeczka, kwadraty, trójkąty itp.). Od razu inne wnętrze.

Ale te nasze chłopaki zarośnięte:loveu:

Posted

Władziu ja już myślałam o spięciu ich ale na razie zostawiam tak luzem, jak sie znudzi to wtedy zepnę.
Muszę ino na allegro poszukać właśnie tych klamer :lol:

Posted

A nie lepiej w sklepie z firanami? U nas to kosztuje jakoś ok.25 zł. Będziesz mogła chociaż zobaczyć jak to wygląda, bo czasami drewno ma brzydkie słoje i nieładnie się prezentuje.

Posted

Magda napisał(a):
A nie lepiej w sklepie z firanami? U nas to kosztuje jakoś ok.25 zł. Będziesz mogła chociaż zobaczyć jak to wygląda, bo czasami drewno ma brzydkie słoje i nieładnie się prezentuje.

Na allegro taniej:eviltong:
a ja znow mam inna koncepcje ale narazie sie wstrzymam bo musze cos przemyslec.:cool1:

Cze w poniedzialek:loveu:

Posted

kupilam okazyjnie promocyjnie material na firany- zaslony w jysku i zawiesilam :p ale bez tych zaslon jakos mi dziwnie:roll: jutro fotke szczele bo musze jeszcze tasme wszyc... chcialam to inaczej upiac ale za cholewe nie umiem:mad: inaczej wylazi mi niz mam na fotce:roll: