tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Się Kasia śmiasz a ja tu poważne problemy mam :mad: Kurka chciałam wam takiego fajnego jednego pokazać ale wykasował te super zdjęcia :cool1: Quote
ladyyork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tigrunia napisał(a):Dobra - to już przestaje być śmieszne :angryy: Udało mi się Ritke małą zacytować .. juz z radości skakałam no i doopa - zawiesiło się dogo :cool1: nie tylko tobie się dogo zawiesiło, mnie ostatnio bardzo często się wiesza Quote
Jagódka&Uzi Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Hej:loveu: Witam się i nadrabiam:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):Fidlaki filma oglądały :p tak długo :crazyeye: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a): tak długo :crazyeye: no jak długo, ze półtora godziny gdzieś :cool1: Babyllona jakiegoś, nawet znośny był choć w kinach dopiero pewnie będzie....:eviltong: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 madziasto4 napisał(a): A jakiego filma?? Gamoniu napisałam przecie - Babyllon AD. :p Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):Gamoniu napisałam przecie - Babyllon AD. :p hmm... dzis dzwonie do mojego TZ bo mial byc o 20 i go nie bylo i ja dzwonie a on mi mowi ze Babyllon oglada :evil_lol: Kasia ja sie zastanawiam czy Wy nie razem :megagrin: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a): hmm... dzis dzwonie do mojego TZ bo mial byc o 20 i go nie bylo i ja dzwonie a on mi mowi ze Babyllon oglada :evil_lol: Kasia ja sie zastanawiam czy Wy nie razem :megagrin: ja oglądałam ze swoim...no chyba, że mój to ten Twój? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):ja oglądałam ze swoim...no chyba, że mój to ten Twój? :evil_lol: niewykluczone Kasik :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):ja oglądałam ze swoim...no chyba, że mój to ten Twój? :evil_lol: To gdzie był wtedy Twój? :evil_lol: no chyba, że on jest jeden :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 madziasto4 napisał(a):To gdzie był wtedy Twój? :evil_lol: no chyba, że on jest jeden :evil_lol: No wlasnie!!!! Mnie z nim nie bylo, ale on ogladal to samo co Kasia wiec byl z Kasia :evil_lol: Ale juz jest ze mna :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 madziasto4 napisał(a): To gdzie był wtedy Twój? :evil_lol: no chyba, że on jest jeden :evil_lol: no niby ze mną był, no nie...? :evil_lol: choć Asik twierdzi, że oglądał u siebie Babyllon AD tylko że ja byłam u siebie a nie u Niego:roll: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):no niby ze mną był, no nie...? :evil_lol: choć Asik twierdzi, że oglądał u siebie Babyllon AD tylko że ja byłam u siebie a nie u Niego:roll: :evil_lol: bywacie u siebie... on u siebie, Ty u siebie :evil_lol: och taki żarcik :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Kasiu. Ja też nie mogę cytować :placz: Czasami mi się uda, ale tylko jeśli chcę zacytować jedną osobę :roll: Fidelek cudowny, jesienny :loveu: Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dzień doberek :loveu: Czy Fidlaczka jest troszkę mniej? Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jesu u siebie.. z nim.. u niego.. u mnie... zdecydujecie sie w koncu...:diabloti: bo sie polapac nie moge:evil_lol: cze Kasia ktora nie ma dogo w pracy:stop: Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jak nie ma dogo w pracy? :-o Toć miała :-o A ja se dziś bollywooda kupiłam z Panią Domu. Nie zapowiada się ciekawie ale nic innego nie było :cool1: Kasia żarło doszło w końcu?:roll: Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a ja kupila Naj z taską ktora az tak mi sie nie podoba a na reklamie wygladala lepij:roll: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 no i ja tez nie umiem cytować kilku osób na raz :shake: Saruś cześć :loveu: Aga, Fidlaka nie ważyłam ale juz zaczyna mu sie robić ładne wcięcie w tali :cool3: 2Be, żarło doszło o czym juz wiesz. Dzienki Ci bardzo, smakuje Fidlakowi :loveu: D-E, dogo jest ale nas raportuja co chwile więc muszę się ograniczać niestety... Quote
Recommended Posts