Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Aga76 napisał(a): :evil_lol: ale ubaw... a może czas zacząć się bać? :hmmmm: zawsze to jakieś urozmaicenie...:evil_lol: Pegaza napisał(a): No co to kuna weny brak czy co?:hmmmm: Kasia jak tam Fidel je? jak tam ucho? jak tam ta lampa kloszowa jego? :p mi w pracy net strasznie muli i czasami kilkanaście razy próbuję zanim mi sie cos otworzy :shake: Fidel spoko :cool2: suche je ale ino Royala dla yorków, tego od weta nie :shake: klosza juz mu nie zakładam bo nie widziałam aby drapał to ucho...:roll: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 aa ten od weta to nie byl royal? to cos innego bylo? Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Pegaza napisał(a): aa ten od weta to nie byl royal? to cos innego bylo? royal dla dietetyków. Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kasia napisał(a):zawsze to jakieś urozmaicenie...:evil_lol: Fidel spoko :cool2: nie ma to jak sobie pomieszkać i poprzeplatać :evil_lol: Fidel :loveu: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Doszło żarełko ? :razz: Powinno dziś być bo wcześnie rano wysłałam kierowce z paczuszką na poczte :multi: Nie moge kurka cytować :angryy: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 tigrunia napisał(a): Doszło żarełko ? :razz: Powinno dziś być bo wcześnie rano wysłałam kierowce z paczuszką na poczte :multi: nie wiem bo w pracy jestem ale znając mozliwosci poczty polskiej to raczej jutro dojdzie ;) Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 taa oby ja narazie czekam tez na przesylke a ponoc w poniedzialek byla wyslana.. aa dla dietetykow Kasia ponoc te makarony lubia sie platac przy praniu nawet w tym woreczku jak sa prane bo znajoma je ma i potem miala zabawe z rozplatywaniem:evil_lol: ja dzis poszlam zobaczyc po ile u nas leca to znalazlam je w jednym sklepie za 250 zeta:cool1: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 też słyszałam że sie plączą nawet w tych woreczkach ale moze ja je wypiorę tylko namaczając w wannie a nie w automacie, i bez żadnych woreczków...:roll: no zobaczymy jeszcze bo na razie to je dopiero co powiesiłam ;) Quote
Sara_i_Aris Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cześć Kasiu. Ładnie wyglądają te makarony na oknie, chyba będę musiała namówić moją mamę na takie cudo :p Zdrówko dla Fidelka! Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Makaronowa mania :multi: A mi znów cytowanie nie działa :cool1: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 cze Saruś :loveu: cze 2Be :loveu: bez mozliwosci cytowania :evil_lol: co by nie mówili, że ino makarony wklejam i zamieniam galerie na pośrednictwo nieruchomości, salon kosmetyczny i sklep allegro :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ale mu sesyjke walnelas:loveu: normalnie wieczornie i jesiennie:p i widac ze uszko w porzadeczku:p a ten gosc z fotki 1 to jego nowy przyjaciel?:lol: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 fajowy ten mój chłopak, prawda? :loveu: odrastający, z okejowskim uchem w jesiennym klimacie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Fidlasty je super, ucho je super i nawet liście som super :loveu: .. .. ale ja dalej nie moge cytować :cool1: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Fidlasty je super, ucho je super i nawet liście som super :loveu: .. .. ale ja dalej nie moge cytować :cool1: rozbrajasz mnie Beatrycze Ósma :evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kasia napisał(a):rozbrajasz mnie Beatrycze Ósma :evil_lol::evil_lol: Kurna jaka ósma ? :shake::niewiem: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Czesc Kasiku :loveu: Zgadnij z kim w pracy własnie jestem... ach..... on jest piekny :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Mała Rita napisał(a): Czesc Kasiku :loveu: Zgadnij z kim w pracy własnie jestem... ach..... on jest piekny :evil_lol: zamorduję, naprawdę :evil_lol: jak tak możesz nam to robić :placz: :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kasia napisał(a):zamorduję, naprawdę :evil_lol: jak tak możesz nam to robić :placz: :loveu: a patrz na to.... fajny On jest, no... Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dobra - to już przestaje być śmieszne :angryy: Udało mi się Ritke małą zacytować .. juz z radości skakałam no i doopa - zawiesiło się dogo :cool1: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 tigrunia napisał(a): Dobra - to już przestaje być śmieszne :angryy: Udało mi się Ritke małą zacytować .. juz z radości skakałam no i doopa - zawiesiło się dogo :cool1: :roflt::roflt: Quote
Recommended Posts