Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
a mi go żal jak jemy kuraki a jemu ślinka cieknie a mi serce sie kroi, że nie mogę mu dać ani mięska ani chrząsteczki...:placz: :evil_lol:

Twardym trza być nie mientkim :evil_lol:
Na mnie nic nie działa. Nigdy Jess nic nie daje ze stołu :shake: To już Łuk jest bardziej wrażliwy w tym temacie :p On zna jej cały rytuał na pamięć :evil_lol: Najpierw podejdzie z prawej, potem z lewej.. nic nie dają to idzie na podłoge i z dołu patrzy :evil_lol: W miedzyczasie siada, kładzie sie, podaje łapki i co tylko :loveu::evil_lol:

Posted

Fidel to sie kładzie przednimi łapami na kolana wciskając sie na nie pod pachami gdy jemy przy stole :loveu:
Tak wciska te łeb aż wciśnie i prawie talerza nosem dotyka :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Fidel to sie kładzie przednimi łapami na kolana wciskając sie na nie pod pachami gdy jemy przy stole :loveu:
Tak wciska te łeb aż wciśnie i prawie talerza nosem dotyka :evil_lol:

Jessina tyż tak robi ino ona cała wchodzi na kolana :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']
echo slysze i nic po zatym:razz:(razem sie pisze czy osobno):roll:

poza tym ;)

cicho bo jakoś tak nie mam natchnienia na swoją galeryję, wolę po Waszych połaźić :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']poza tym ;)

cicho bo jakoś tak nie mam natchnienia na swoją galeryję, wolę po Waszych połaźić :loveu:

dzięki postaram sie zapamietac hihi

po naszych:roll: ja nie mam naszych:diabloti:

Posted

Oglądałam ładne galerie futrzaków i chciałam spytać jak taką zrobić. Czy to forum nie jest dobrym miejscem na takie pytanie?! Gdybym spytała o sposoby upinania firan było by ok?!

Posted

szymucia napisał(a):

Oglądałam ładne galerie futrzaków i chciałam spytać jak taką zrobić. Czy to forum nie jest dobrym miejscem na takie pytanie?! Gdybym spytała o sposoby upinania firan było by ok?!

nie no, bardzo proszę dać spokój moim firnakom, ok?
moja galeria - moje tematy.

a jesli masz pytania co do założenia galerii swoim psiakom/psu to proszę bardzo - pytaj, tylko zadawaj pytania konkretnej osobie bo akurat w tym przypadku pytałaś Kamilki a to nie jej Jej galeria więc pewnie dlatego Ci nie odpowiedziała.

chcesz dalej wiedzieć jak założyć nowy wątek bo nie wiem czy pisać laborat...?

Posted

szymucia napisał(a):

A to ciekawe :cool1: Wpadłaś ni stąd ni zowąd z pretensjami, ze firanki pokazujemy .. robimy co chcemy i Tobie nic do tego :mad:

Posted

[quote name='tigrunia']
A to ciekawe :cool1: Wpadłaś ni stąd ni zowąd z pretensjami, ze firanki pokazujemy .. robimy co chcemy i Tobie nic do tego :mad:

firanki, buty, portmaneje, Kamile i inne Ciacha :loveu:, torebki, Tworki i inne ciekawe miejsca, róziowe laptopy Anusi i kuchnia D-E, paznokcie brokatowe i moje ściany...jeny, dużo tego :evil_lol:

Posted

szymucia napisał(a):

Ja tylko dodam ze my w tej chwili jestesmy na fotogalerii a forum jest gdzie indziej...na offie do moderatorki mozna pisac...:cool3: