tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a):szalona jesteś :loveu: :razz: Staram się jak mogę :cool3: No żal mi tego Fidlaczka, ze mu nie chcesz Purinki takiej pysznej kupic :loveu::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 a mi go żal jak jemy kuraki a jemu ślinka cieknie a mi serce sie kroi, że nie mogę mu dać ani mięska ani chrząsteczki...:placz: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a):a mi go żal jak jemy kuraki a jemu ślinka cieknie a mi serce sie kroi, że nie mogę mu dać ani mięska ani chrząsteczki...:placz: :evil_lol: Twardym trza być nie mientkim :evil_lol: Na mnie nic nie działa. Nigdy Jess nic nie daje ze stołu :shake: To już Łuk jest bardziej wrażliwy w tym temacie :p On zna jej cały rytuał na pamięć :evil_lol: Najpierw podejdzie z prawej, potem z lewej.. nic nie dają to idzie na podłoge i z dołu patrzy :evil_lol: W miedzyczasie siada, kładzie sie, podaje łapki i co tylko :loveu::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Fidel to sie kładzie przednimi łapami na kolana wciskając sie na nie pod pachami gdy jemy przy stole :loveu: Tak wciska te łeb aż wciśnie i prawie talerza nosem dotyka :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a):Fidel to sie kładzie przednimi łapami na kolana wciskając sie na nie pod pachami gdy jemy przy stole :loveu: Tak wciska te łeb aż wciśnie i prawie talerza nosem dotyka :evil_lol: Jessina tyż tak robi ino ona cała wchodzi na kolana :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a): czyżbyś na gnacie to wyczytała? :loveu: :fadein: Kasia, a weź mu może pomieszaj te karmy, do yorkowej dosypuj kilka kulek tej od weta. Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a):Halo Halo .. pusto ?? :-o echo slysze i nic po zatym:razz:(razem sie pisze czy osobno):roll: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Pegaza'] echo slysze i nic po zatym:razz:(razem sie pisze czy osobno):roll: poza tym ;) cicho bo jakoś tak nie mam natchnienia na swoją galeryję, wolę po Waszych połaźić :loveu: Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Kasia']poza tym ;) cicho bo jakoś tak nie mam natchnienia na swoją galeryję, wolę po Waszych połaźić :loveu: dzięki postaram sie zapamietac hihi po naszych:roll: ja nie mam naszych:diabloti: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bry :loveu: Paczuszka poszła Kasiu :multi: Mam nadzieję, że będzie smakować :razz: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a): Paczuszka poszła Kasiu :multi: Mam nadzieję, że będzie smakować :razz: hihi, dzienki :loveu: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kasia napisał(a):hihi, dzienki :loveu: Podzienkujesz jak zacznie żreć :diabloti::evil_lol: Quote
szymucia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Oglądałam ładne galerie futrzaków i chciałam spytać jak taką zrobić. Czy to forum nie jest dobrym miejscem na takie pytanie?! Gdybym spytała o sposoby upinania firan było by ok?! Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 szymucia napisał(a): Oglądałam ładne galerie futrzaków i chciałam spytać jak taką zrobić. Czy to forum nie jest dobrym miejscem na takie pytanie?! Gdybym spytała o sposoby upinania firan było by ok?! nie no, bardzo proszę dać spokój moim firnakom, ok? moja galeria - moje tematy. a jesli masz pytania co do założenia galerii swoim psiakom/psu to proszę bardzo - pytaj, tylko zadawaj pytania konkretnej osobie bo akurat w tym przypadku pytałaś Kamilki a to nie jej Jej galeria więc pewnie dlatego Ci nie odpowiedziała. chcesz dalej wiedzieć jak założyć nowy wątek bo nie wiem czy pisać laborat...? Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 szymucia napisał(a):Oglądałam ładne galerie futrzaków i chciałam spytać jak taką zrobić. Czy to forum nie jest dobrym miejscem na takie pytanie?! Gdybym spytała o sposoby upinania firan było by ok?! A to ciekawe :cool1: Wpadłaś ni stąd ni zowąd z pretensjami, ze firanki pokazujemy .. robimy co chcemy i Tobie nic do tego :mad: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='tigrunia'] A to ciekawe :cool1: Wpadłaś ni stąd ni zowąd z pretensjami, ze firanki pokazujemy .. robimy co chcemy i Tobie nic do tego :mad: firanki, buty, portmaneje, Kamile i inne Ciacha :loveu:, torebki, Tworki i inne ciekawe miejsca, róziowe laptopy Anusi i kuchnia D-E, paznokcie brokatowe i moje ściany...jeny, dużo tego :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A u mnie faktycznie oferty nieruchomościowe bo czasem się mamina budowa namaluje ( u Agusi ostatnio tyż :razz:), fotorelacje wycieczkowe i wiele wiele innych :loveu::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 fakt, zalewajki betonowe u Was dośsć często się przejawiają :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kasia napisał(a):fakt, zalewajki betonowe u Was dośsć często się przejawiają :evil_lol: A Madzki potrawy? Sajgonki na ten przykład :loveu::razz: Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 szymucia napisał(a):Oglądałam ładne galerie futrzaków i chciałam spytać jak taką zrobić. Czy to forum nie jest dobrym miejscem na takie pytanie?! Gdybym spytała o sposoby upinania firan było by ok?! Ja tylko dodam ze my w tej chwili jestesmy na fotogalerii a forum jest gdzie indziej...na offie do moderatorki mozna pisac...:cool3: Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :evil_lol: ale ubaw... a może czas zacząć się bać? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No co to kuna weny brak czy co?:hmmmm: Kasia jak tam Fidel je? jak tam ucho? jak tam ta lampa kloszowa jego? :p Quote
Recommended Posts