tigrunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 No i się dogo z wieczora spsuło :angryy: [quote name='Kasia'] Ty, gdzie Beatrycze Ósma jest, że Jej ni ma???? :hmmmm: Muszę głębiej pomysleć o co z tą ósmą chodzi :niewiem: Już drugi raz nie o ósmej nawołujesz :p Mam róziowe paznokcie :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 tigrunia napisał(a): :hmmmm: Muszę głębiej pomysleć o co z tą ósmą chodzi :niewiem: Już drugi raz nie o ósmej nawołujesz :p Myśl, myśl 2B :fadein: Myślenie ma przyszłość :evil_lol: Cześć Fidlaki!!! Quote
koregra Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Oj jak tu się różowo zrobiło :crazyeye: Kasia napisał(a): tez sie zastanawiam...ma być twarda i wytrzymać? co by z głodu mi nie padł...:roll: Bądz twarda ja trzymam kciuki ;) Quote
Kasia Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 makarony zawieszone. jeszcze nie upięte bo myślę nad tym jak je upiąć aby było fajnie...:hmmmm: http://images31.fotosik.pl/374/caa435463727b18d.jpg http://images29.fotosik.pl/281/6df7545ab4f6a0fb.jpg Quote
szymucia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Czy to forum czy pośrednictwo nieruchomości? Chyba żle trafiłam. Quote
Kasia Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 chyba zamknę galerię bo normalnie pomyliłam fora... :shake: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kasia fajne je masz :loveu:a powiedz mi ty 90 masz na 2,5 wysokosc? mysle do Nikoli nad nimi.. a powiedz mi jak one sie robia na zewnatrz? Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Czesc Kasik :loveu: Nareszcie działa :multi: Jak Fidlasty??? Zjadł cuś? Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='madziasto4']Myśl, myśl 2B :fadein: Myślenie ma przyszłość :evil_lol: Cześć Fidlaki!!! Nic nie wymyśliłam :shake::cool1: [quote name='Kasia']makarony zawieszone. jeszcze nie upięte bo myślę nad tym jak je upiąć aby było fajnie...:hmmmm: http://images31.fotosik.pl/374/caa435463727b18d.jpg http://images29.fotosik.pl/281/6df7545ab4f6a0fb.jpg Ojj jak super :multi: Świetnie te kolory wygladaja :loveu: [quote name='szymucia']Czy to forum czy pośrednictwo nieruchomości? Chyba żle trafiłam. Tak się zdaje, że akurat na galerie trafiłaś a tu się robi co się chce :loveu: Urzadzamy sobie pogawędki o wszystkim i o niczym . Jak widzisz nie tylko o psach bo było by nudno. A jeśli Ci sie nie podoba to zmień forum i tyle :diabloti: Nikt Cię tu nie zapraszał, zebyś takimi tekstami rzucała :angryy: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jak ten Fidel w tym abazurze wyglada biedny a Ty Kasia jaka smutne masz minke na fotce.. Szymucia lubi sie mylic ostatnio o Kamile i Coti pytala na galerii Kasi:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 szymucia napisał(a):Czy to forum czy pośrednictwo nieruchomości? Chyba żle trafiłam. Źle trafiłaś, punkt informacyjny to też nie tutaj: szymucia napisał(a):Koregra twoja Cori jest słodka a jej galeria urocza. Ja bym też chciała zrobić taką swojemu psiakowi. Ale niestety nie umiem. Poradż proszę od czego zacząć. Pozdro:placz: Fidlak podobno dzisiaj się wziął za jedzenie :cool1: Ale ciekawe czy na długo zmiękł? :lol: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 PositiveThought napisał(a): przyszłam zajrzeć jednym okiem! A drugim gdzie patrzysz? :loveu: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']chyba zamknę galerię bo normalnie pomyliłam fora... :shake: :evil_lol: aaaa tam cicho być... (żeby nie było to cytat z kabaretu) [SIZE=2]Dzień dobry w poniedziałek :loveu: hura hura hura Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza'] Kasia fajne je masz :loveu:a powiedz mi ty 90 masz na 2,5 wysokosc? mysle do Nikoli nad nimi.. a powiedz mi jak one sie robia na zewnatrz? taa, 90/250 - jak je powiesiłam to obciełam przy podłodze aby swobodnie furgały bo one na dole połączone są takim sznurkiem i sie plączą przez to. a jedna na tym balkonwym oknie to 150/250. mi też się podobają, super to wyglada jak patrzysz na "żywo" na to :loveu: i normalnie pokój od razu inny jest!!! [quote name='Mała Rita'] Czesc Kasik :loveu: Nareszcie działa :multi: Jak Fidlasty??? Zjadł cuś? cze Asik :loveu: zjadł wczoraj porcję Royala, ale nie tego od weta tylko tego dla yorków :lol: jednak to i tak nic bo teraz znów 3 dni bedzie strajkował :evil_lol: [quote name='tigrunia'] Ojj jak super :multi: Świetnie te kolory wygladaja :loveu: Tak się zdaje, że akurat na galerie trafiłaś a tu się robi co się chce :loveu: Urzadzamy sobie pogawędki o wszystkim i o niczym . Jak widzisz nie tylko o psach bo było by nudno. A jeśli Ci sie nie podoba to zmień forum i tyle :diabloti: Nikt Cię tu nie zapraszał, zebyś takimi tekstami rzucała :angryy: oj, 2Be! co ja bym bez Ciebie zrobiła? :loveu::loveu: [quote name='madziasto4'] Źle trafiłaś, punkt informacyjny to też nie tutaj: Fidlak podobno dzisiaj się wziął za jedzenie :cool1: Ale ciekawe czy na długo zmiękł? :lol: miałam to napisać ino akurat wtedy dogo padło! czyżbyś na gnacie to wyczytała? :loveu: [quote name='Aga76'] :evil_lol: aaaa tam cicho być... (żeby nie było to cytat z kabaretu) [SIZE=2]Dzień dobry w poniedziałek :loveu: hura hura hura hej Aguś :loveu: żyć a nie umierać! Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cze Kasia:loveu: ale powiedz mi jak one z podworka wygladaja widac ze masz firany powieszone?:lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 widać je, tak samo jak z wewnątrz moze tylko mniej wyraźnie. przynajmniej u mnie na pierwszym piętrze widać, i na parterze też bo sąsiadka ma. i wcale nie widac z zewnątrz przez nie środka mieszkania ;) Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Patrz a wydawalo by sie ze jednak bedzie przez nie wsio widac.. ja se chyba tez je kupie ino jak one beda z zaslonami sie robic..:roll: bo bez zaslon to ja nie chce tak.. a kolorki se wezne wanila i biskupi jakos tak.. Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 nie wiem jak one będą z zasłonami wygladać, gdzie je widziałam to były one same na oknach...:roll: ale warto je kupić, zawsze to cos innego :lol: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 no zobacze ja mam za szerokie sciany na te zaslony i one takie puste by byly.. no sa modne nawet w niemcach:lol: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a): zjadł wczoraj porcję Royala, ale nie tego od weta tylko tego dla yorków :lol: jednak to i tak nic bo teraz znów 3 dni bedzie strajkował :evil_lol: oj, 2Be! co ja bym bez Ciebie zrobiła? :loveu::loveu: Ja bym spróbowała z Puriną bo Jessi bardzo smakuje :loveu: :loveu::loveu: Polecam sie na przyszłość :evil_lol: Cze wogóle :loveu: Pegaza napisał(a):Patrz a wydawalo by sie ze jednak bedzie przez nie wsio widac.. ja se chyba tez je kupie ino jak one beda z zaslonami sie robic..:roll: bo bez zaslon to ja nie chce tak.. a kolorki se wezne wanila i biskupi jakos tak.. Ojj nie wydaje mi się, żeby to z zasłonami pasowało:shake: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 tigrunia napisał(a): Ja bym spróbowała z Puriną bo Jessi bardzo smakuje :loveu: Ojj nie wydaje mi się, żeby to z zasłonami pasowało:shake: I tak też zrobię bo tej karmy dietetycznej od weta nie chce jeść, wcina tylko dla yorków dlatego następny zakup to będzie albo RC dla yorków albo Purina z jagnięciną dla spróbowania :lol: Też tak myślę. One ładnie wyglądaja jak same wiszą :loveu: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a):I tak też zrobię bo tej karmy dietetycznej od weta nie chce jeść, wcina tylko dla yorków dlatego następny zakup to będzie albo RC dla yorków albo Purina z jagnięciną dla spróbowania :lol: Kasia ja Ci wyśle troche Puriny i zobaczysz czy mu smakuje ;) Mam wielki wór 3 kg i nie wiem kiedy Jess to zje :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a):no co Ty, żartujesz prawda? :evil_lol: Nie :evil_lol: Jutro śle paczuszke dla Fidlaczka :loveu::multi: Quote
Recommended Posts