Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 no jestem!!! Fidlasty strajkuje. drugi dzień bez jedzenia :diabloti: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ło Jezu, ale duży ten klosz :lol: Masterkowy to był maciupeńki :lol: Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ło matko przecie mu niewygodnie spać :placz::placz::placz: Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Ło Jezu, ale duży ten klosz :lol: Masterkowy to był maciupeńki :lol: no wielki. jak nam go dawali to też zapytałam czy nie za wielki ale powiedzieli, że będzie akurat... się pomylili :evil_lol: Ty, gdzie Beatrycze Ósma jest, że Jej ni ma???? Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Mała Rita napisał(a): ło matko przecie mu niewygodnie spać :placz::placz::placz: kwestia przyzwyczajenia - dzis spał nawet spokojnie. Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 a tak mi Fidlasty zasypiał po zastrzyku...(niewyraźne bo robione telefonem) Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 http://images28.fotosik.pl/281/9c8fc31653b34c0b.jpg jakie dwie smutne minki :( Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Abażurek :evil_lol: etola :evil_lol: Moja to jedynie w kaftanie chodziła :evil_lol: Ciekawe ile czasu ten strajk potrwa? Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76'] Abażurek :evil_lol: etola :evil_lol: Ciekawe ile czasu ten strajk potrwa? szkoda, że nie ma w kolorze róziowym... tez sie zastanawiam...ma być twarda i wytrzymać? co by z głodu mi nie padł...:roll: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']szkoda, że nie ma w kolorze róziowym... tez sie zastanawiam...ma być twarda i wytrzymać? co by z głodu mi nie padł...:roll: Niewybaczalny jest brak róziu w tym towarze! W końcu zacznie jeść, byle tylko się nie odwodnił. Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a): tez sie zastanawiam...ma być twarda i wytrzymać? co by z głodu mi nie padł...:roll: Nie bój się, najwyżej schudnie, a jak sama mówiłaś, to nawet wskazane :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76'] Niewybaczalny jest brak róziu w tym towarze! W końcu zacznie jeść, byle tylko się nie odwodnił. może opracujemy patenta jakiegoś, co? róziowego. wodę zaciąga. [quote name='madziasto4'] Nie bój się, najwyżej schudnie, a jak sama mówiłaś, to nawet wskazane :evil_lol: wskazane jest ale on tak sępi gdy my jemy.... Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']może opracujemy patenta jakiegoś, co? róziowego. wodę zaciąga. Ok, z futerkiem :loveu: To nic mu nie będzie, da chłopak radę i wróci po rozum do głowy! Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jejku, ale my bogate będziemy! laptopy róziowe z pomponami i mysimi pitkami, kloszardy róziowe z futerkami :loveu: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']jejku, ale my bogate będziemy! laptopy róziowe z pomponami i mysimi pitkami, kloszardy róziowe z futerkami :loveu: róziowe karty kredytowe lepszą są od złotych :loveu: i róziowe portfeliki :loveu: ale szał Przetrzymasz Fidlaka? Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76'] róziowe karty kredytowe lepszą są od złotych :loveu: i róziowe portfeliki :loveu: ale szał Przetrzymasz Fidlaka? ja mam nawet skarpetki czarne z róziowymi piętami i palcami :loveu: są cudne! nie wiem czy nie kupić sobie na zimę kurtki w kolorze róziowym...? Aga muszę, nie mam wyjścia. ale jest ciężko. Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']ja mam nawet skarpetki czarne z róziowymi piętami i palcami :loveu: są cudne! nie wiem czy nie kupić sobie na zimę kurtki w kolorze róziowym...? Aga muszę, nie mam wyjścia. ale jest ciężko. Zimą w róziu będzie cieplusio i milusio :loveu: Te maślane oczęta... wiem wiem, ciężka sprawa, ale to dla jego dobra... Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 i róziowe kozaczki z róziowym futerkiem :loveu: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']i róziowe kozaczki z róziowym futerkiem :loveu: Zapowiada się cudna zima :loveu: Jak nic niebawem przyodzieję pewien kaftan, mam tylko nadzieję, że mają róziowe. Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76'] Jak nic niebawem przyodzieję pewien kaftan, mam tylko nadzieję, że mają róziowe. jeśli nie to same se takie zmonstrujemy :loveu: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a):jeśli nie to same se takie zmonstrujemy :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak sobie myślę, że nie ma wyjścia - będzie cudnie gdziekolwiek trafimy :loveu: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']róziowy jest taki twarzowy :loveu: Ooo bardzo, nawet w nocy :loveu: i pod kołdrą :loveu: Quote
Recommended Posts