Kasia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 madziasto4 napisał(a): To co Kasia, na razie posłanka nie sprzedajesz nie?? :lol: zobaczymy...:razz: no i cześć wszystkim :loveu: Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cze Kaś :loveu: Tak sie przy okazji spytam czy masz jakieś info czy torebka dotarła? Quote
Pegaza Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cze Kasia slonecznie:loveu: dzis nie bardzo mam czas by z wami siedziec :pgolabki robie a potem do sklepu jade.. aa ja juz po zakupach jaki fajny kimonowy sweterek sie kupilam:multi: i taki tez w stylu hippi:cool3: dobra lece pozdrawiam wszystkie dogo laski:loveu: Quote
koregra Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Witam. Co ja tu czytam Fidelek po zabiegu. Oby wszystko się ładnie pozarastało i go nic nie swędziało. Quote
Pestka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Heej. :cool1: Twój "misiek" jest słodki.. :diabloti: Mogę Ci go zabrać? :cool3: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 tigrunia napisał(a): Cze Kaś :loveu: Tak sie przy okazji spytam czy masz jakieś info czy torebka dotarła? tak doszła, dzięki 2Be :lol: madziasto4 napisał(a): Cześć! I jak dzisiaj?? dzis tak jak zwykle! nie je suchej karmy i nie leży w posłanku :evil_lol: wczoraj był zamroczony to pewnie dlatego... ciekawe ile dni wytrzyma bez jedzenia? :roll: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 koregra napisał(a): Witam. Co ja tu czytam Fidelek po zabiegu. Oby wszystko się ładnie pozarastało i go nic nie swędziało. na pewno wszystko będzie obrze. Kinguska napisał(a): Heej. :cool1: Twój "misiek" jest słodki.. :diabloti: Mogę Ci go zabrać? :cool3: witaj :lol: mój misiek jest MÓJ! :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czesc Kasik :loveu: Fidlasty dalej na suchym? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kasia napisał(a): dzis tak jak zwykle! nie je suchej karmy i nie leży w posłanku :evil_lol: wczoraj był zamroczony to pewnie dlatego... ciekawe ile dni wytrzyma bez jedzenia? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fidlakowi się porąbało wczoraj po prostu :loveu: Ile razy dziennie mu dajesz jesc? Może wprowadź po prostu stałe godziny, wołaj go do jedzenia, daj mu czas, jeśli nie ruszy przez 5-10 minut, to zabierz i już. Nic mu nie będzie, w końcu się nauczy, że jak ma, to trzeba zjeść, bo później nie dostanie. I żadnego dokarmiania między posiłkami :eviltong: No co innego nagródki za komendy czy coś. Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 ja mu rano nie daje jedzenia. dziś Tomek po 15.00 nasypał mu do miski - nie zjadł. jap przyszłam po 16.00 i schowałam. wyciągnęłam o 19.00 - nie zjadł, poczekałam pół godzinki i schowałam. chce aby jadł tylko raz dziennie, ewentualnie jak nie zje o razu wszystkiego to potem resztę. jak myślicie? ile dni nie bedzie jadł aż w końcu ruszty karmę? Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 madziasto4 napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fidlakowi się porąbało wczoraj po prostu :loveu: porąbało to mało powiedziane :evil_lol: normalnie to był nie ten pies. acha, od wczoraj wieczora Fidlak chodzi w kołnierzu bo drapie to ucho. noc to była porażka bo sie miotał cały czas i walił tym kołnierzem w co popadło, nawet w drzwi nie umie trafić! :evil_lol: taki mój kloszardzik mały :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kasia napisał(a): jak myślicie? ile dni nie bedzie jadł aż w końcu ruszty karmę? To zalezy jak bardzo jest zawzięty :evil_lol: Kasia napisał(a):porąbało to mało powiedziane :evil_lol: normalnie to był nie ten pies. acha, od wczoraj wieczora Fidlak chodzi w kołnierzu bo drapie to ucho. noc to była porażka bo sie miotał cały czas i walił tym kołnierzem w co popadło, nawet w drzwi nie umie trafić! :evil_lol: taki mój kloszardzik mały :loveu: Master też po ścianach chodział i się o futryny obijał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fidlak bidulek :loveu: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 śmisznie wygląda, leje z niego cały czas!!! taki goopi troszke jest bo jak idzie to mógłby ten łeb wyżej nieść a on prawie przy ziemi i zawsze w coś walnie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cze Kaś :loveu: Fidlak się w końcu nauczy jak chodzić :evil_lol: Quote
magda z. Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 czesć kasiu:loveu: trzymam kciuki za szybkie zagojenie ucha:) ja Bismarckowi rano daję i ok 13, bo jakby sie cos miało dziac to jeszcze wieczorem, poza tym ja sama po 18 nie jem i pies tez ma reżim;) co zje rano jeszcze wybiega i wyspaceruje:) na razie leczymy stan zapalny, prostata też duża, ale to z wiekiem związane(ale tu mamy problem, bo dokładnie go nie znamy, wiec na oko) pod lecznicą łapałam mocz w kubeczek, a mój zbój mnie jeszcze przycelował po ręce:mad: Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cze Kasia:p a mowilam ze to szok byl po zabiegu noo sama jestem ciekawa kto pierwszy wymieknie:evil_lol::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 W robotce dziś net nam, informatycy odblokowali... przypadkiem.... ciekawe kiedy się zorientują :cool1: Quote
koregra Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a):tak doszła, dzięki 2Be :lol: dzis tak jak zwykle! nie je suchej karmy i nie leży w posłanku :evil_lol: wczoraj był zamroczony to pewnie dlatego... ciekawe ile dni wytrzyma bez jedzenia? :roll: Cori potrafiła 7 dni uparty osioł:cool1: madziasto4 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fidlakowi się porąbało wczoraj po prostu :loveu: Ile razy dziennie mu dajesz jesc? Może wprowadź po prostu stałe godziny, wołaj go do jedzenia, daj mu czas, jeśli nie ruszy przez 5-10 minut, to zabierz i już. Nic mu nie będzie, w końcu się nauczy, że jak ma, to trzeba zjeść, bo później nie dostanie. I żadnego dokarmiania między posiłkami :eviltong: No co innego nagródki za komendy czy coś. Kasia napisał(a):ja mu rano nie daje jedzenia. dziś Tomek po 15.00 nasypał mu do miski - nie zjadł. jap przyszłam po 16.00 i schowałam. wyciągnęłam o 19.00 - nie zjadł, poczekałam pół godzinki i schowałam. chce aby jadł tylko raz dziennie, ewentualnie jak nie zje o razu wszystkiego to potem resztę. jak myślicie? ile dni nie bedzie jadł aż w końcu ruszty karmę? Cori je raz dziennie. Jak nie zje to już nie ma prób. Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 koregra napisał(a):Cori potrafiła 7 dni uparty osioł:cool1: Cori je raz dziennie. Jak nie zje to już nie ma prób. Łał, twarda sztuka z malutkiej Corinki... :evil_lol: Moi dwa razy, 7 rano i 18, tez oczywiście bez żadnych prób poźniejszych, jeśli któryś grymasi. Czesc Fidlasta!!! Quote
szymucia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Koregra twoja Cori jest słodka a jej galeria urocza. Ja bym też chciała zrobić taką swojemu psiakowi. Ale niestety nie umiem. Poradż proszę od czego zacząć. Pozdro:placz: Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Chyba sie komus cos pomylilo :diabloti: Kamila pomoz..:evil_lol: to ja mam jakies inne psy:lol: moje jedza 3 razy:roll: ehm i wszystko co naszykuje :cool1: Quote
Recommended Posts