Moniś Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Oo, jesteś :multi: TZ ma rację, że to od dogomanii a nie neciku :razz: :evil_lol: Musisz zaczać sie leczyc :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Alka napisał(a): czyli jesteś tajniakiem na dogomanii:evil_lol: Witaj Kasiu ! Super ,że się odezwałaś:multi: ja sądziłam ,że jeszcze się zbierasz po Sylwku:evil_lol::evil_lol:... Alu, a wiesz że zbieranie zajęło mi dwa dni...wczoraj wzięłam w pracy urlop na telefon :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a): Oo, jesteś :multi: TZ ma rację, że to od dogomanii a nie neciku :razz: :evil_lol: Musisz zaczać sie leczyc :evil_lol: On twierdzi, że ja każdą wolną chwilę poświecam dogomanii ;) bo jak tylko siadam do koMputera to co pierwsze idzie w ruch...DOGOMANIA :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 fidelek2 napisał(a):On twierdzi, że ja każdą wolną chwilę poświecam dogomanii ;) bo jak tylko siadam do koMputera to co pierwsze idzie w ruch...DOGOMANIA :evil_lol: :evil_lol: a co może powiesz Kobieto, że nie ma racji? :evil_lol: Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 fidelek2 napisał(a):Alu, a wiesz że zbieranie zajęło mi dwa dni...wczoraj wzięłam w pracy urlop na telefon :evil_lol: :evil_lol: haha, nieraz tak jest:evil_lol: My z TŻ mieliśmy spokojnego Sylwka , pozwoliliśmy Mateuszowi pojechać na imprezę poza Rybnik także w Nowy Rok trzeba była pojechać po niego ... a że ja mam jeszcze nie wymienione prawo jazdy musowo TŻ musiał pojechać i bez %...:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a): a co może powiesz Kobieto, że nie ma racji? :evil_lol: tak po cichutku to ma rację, no ale przecież chłopowi nie wypada jej przyznać, no nie??? to kobieta zawsze rację musi mieć :eviltong: :eviltong: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 fidelek2 napisał(a):tak po cichutku to ma rację, no ale przecież chłopowi nie wypada jej przyznać, no nie??? to kobieta zawsze rację musi mieć :eviltong: :eviltong: no toć musowo :razz: kobieta i nikt wiecej :razz: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej Kasiu :multi: Ja teżjestem uzależnona o DOGOMANI :evil_lol:, ale naprawde :p. A chłopowi nigdy się nie przyznawaj ;) !!! Quote
yewcia1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 fidelek2 napisał(a):On twierdzi, że ja każdą wolną chwilę poświecam dogomanii ;) bo jak tylko siadam do koMputera to co pierwsze idzie w ruch...DOGOMANIA :evil_lol: :evil_lol: Oj ciotka to nie tylko Ty tak masz:loveu: Dogo prawie jak narkotyk tylko bez skuków ubocznych:loveu: no może troszkę czasu brak Quote
Guffi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cześć:)! Ostatnio w ogóle nie mam czasu zaglądać:shake: . Quote
yewcia1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Czy u Fidelków net się skończył?:crazyeye: Quote
Kasia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 yewcia1 napisał(a): Czy u Fidelków net się skończył?:crazyeye: Fidelkowie sami odłączyli tego neta bo krew zalewała tak był "szybki" :angryy: no i żeby się nie męczyć i nie denerwować, no i nie płacić za takie badziewie zerwalismy umowę i czekamy teraz na przyłączenie od nowego operatora ;) dzisiaj podpisujemy nową umowę więc pewnie po niedzieli będziemy mieli juz dostęp do internetu :lol: Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 widzę ,że miałaś wolną chwilkę w pracy...:razz: Cześć Kasiu!:multi: Z netem to masz rację , jak już płacić to wiedzieć za co... Quote
Zuza96 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tak jakoś smutno jak Kasia napisze troche i zmyka.....:roll: Wracaj szybko do nas Kasieńko i Fidlaku ;) Quote
yewcia1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 fidelek2 napisał(a):Fidelkowie sami odłączyli tego neta bo krew zalewała tak był "szybki" :angryy: no i żeby się nie męczyć i nie denerwować, no i nie płacić za takie badziewie zerwalismy umowę i czekamy teraz na przyłączenie od nowego operatora ;) dzisiaj podpisujemy nową umowę więc pewnie po niedzieli będziemy mieli juz dostęp do internetu :lol: Oby nowy necik śmigał szybciutko:multi: I zaległości musita nadrobić:eviltong: na dogo. Quote
Moniś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 łohohoh, Kasia zaszalała z fotami :loveu::multi: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Fidel i jego okienko na świat :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Moniś a myslałaś już cos nad naszym banerkiem? :oops::oops: Quote
Kasia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 wypuśćcie mnie :placz::placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts