Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolorek widzialam:p na fotce sie z Fidlakiem wtopil..

fajne ma te lapki ja lubie je calowac:loveu:

tu fajnie wyszedl:loveu:
http://images48.fotosik.pl/14/c53d1d4027c37df9.jpg

Kasia niedobrze a to wsio z przezarcia bo ugotowalam dzis tez pomidorowke i se ostal talerz zupy se mysle zjem na kolacje i tym sie dobilam bo w sumie glodna nie bylam..lecze sie herbatka mietową ale z czyms jeszcze..taka seria z Sagi wyszla..

Posted

Czesc Kasik :loveu:
Stópki cudne :loveu: Jak i cały Fidlasty zresztą :evil_lol:
Gdzieś na fotce kolor ściany przemknął ale byś zrobiła prezentację jak to wyglada :evil_lol:

Buziaki niedzielne :loveu:

Posted

Nooo, już bym Cię Fidlasta rozpoznała na ulicy :p

Przed chwilą kupiłam te buty na allegro :mdleje: Wzięłam 38, módl się, żeby były dobre :evil_lol: Już przeklinałam na tego faceta, bo mi na maila nie odpisywał, na smsa też nie, ale okazało się, że wysłałam na inny mail i numer telefonu niż te podane w aukcji :evil_lol: Więc facet usprawiedliwiony. Z maila z aukcji odpisał mi natentychmiast :p- ale niestety tylko na allegro sprzedaje.

Posted

Powiedzcie mi jaką karme mam kupić Fidlakowi aby przejść całkowicie z gotowanego na suche?

On ma non stop problemy ze skórą, drapie sie, robi sobie rany. Tabletki czy zastrzyki pomagaja na "chwilę", po czasie jest to samo.
U nas nie ma weta z prawdziwego zdarzenia, ten który jest to nawet nie umie mi nic polecić (:shake:). Ja myślę że te jego drapania są z żarcia, on nie chce jeść nic innego jak samo miencho, ryż omija, warzywa wypluwa. Je tylko raz dziennie a wygląda jak serdelek z mięsnego!!!
Mam dosyć gotowania i dosyć leczenia go na "nie wiadomo co".

Jaka karma może mu pomóc i jaka może mu zasmakować? Weźcie pod uwagę to że on waży ponad 10 kilo.

Posted

Ja i tak chcę go przestawić na suche więc cos kupić muszę. Nie będę mu już gotowac bo za 2 lata będzie brzuchem po ziemi szurał :evil_lol:
Was proszę o doradzenie bo nie mam zielonego pojęcia co jest dobre a co nie.

Posted

wiec moze mu zmien..
ja teraz tego vulpessa kupie
prowadzone na roznych stwierdzilam ze nie wszystkie pasowaly i na wlos i wogole..

nie poradze ci w tej kwestii bo moje jedza rozne rzeczy..wszystko zalezy od ich apetytu:p

Kasia ja na chwile znikam moze do potem..

moze royalek suchy