Kasia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 tigrunia napisał(a): Hihi .. ale ma .. giry :evil_lol: :loveu: śliczne, cudowne, kochane i takie co całowania w sam raz :loveu: Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja Jess dziś kłaki na girach obcinałam .. jezdyś tone tego było :-o:shake: Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kolorek widzialam:p na fotce sie z Fidlakiem wtopil.. fajne ma te lapki ja lubie je calowac:loveu: tu fajnie wyszedl:loveu: http://images48.fotosik.pl/14/c53d1d4027c37df9.jpg Kasia niedobrze a to wsio z przezarcia bo ugotowalam dzis tez pomidorowke i se ostal talerz zupy se mysle zjem na kolacje i tym sie dobilam bo w sumie glodna nie bylam..lecze sie herbatka mietową ale z czyms jeszcze..taka seria z Sagi wyszla.. Quote
Mała Rita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czesc Kasik :loveu: Stópki cudne :loveu: Jak i cały Fidlasty zresztą :evil_lol: Gdzieś na fotce kolor ściany przemknął ale byś zrobiła prezentację jak to wyglada :evil_lol: Buziaki niedzielne :loveu: Quote
Magda Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kolorek zobaczyłam, ale najładniejszy Fidlak:loveu: http://images43.fotosik.pl/14/fcc088e1b1d4e988.jpg Ach te białeczko!:multi::multi: Świetna fota Quote
Kasia Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Całość oczywiscie tez pokaże ale jak już będą makarony zamontowane :p I taka jedna fotka z dzisiejszego spaceru :lol: Quote
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No prosze jaka sielanka rodzinna :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jak pięknie :loveu: Sliczne trzy buziaczki uśmiechnięte :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Super zdjęcie, słoneczne uśmiechy i słoneczna pogoda:lol: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nooo, już bym Cię Fidlasta rozpoznała na ulicy :p Przed chwilą kupiłam te buty na allegro :mdleje: Wzięłam 38, módl się, żeby były dobre :evil_lol: Już przeklinałam na tego faceta, bo mi na maila nie odpisywał, na smsa też nie, ale okazało się, że wysłałam na inny mail i numer telefonu niż te podane w aukcji :evil_lol: Więc facet usprawiedliwiony. Z maila z aukcji odpisał mi natentychmiast :p- ale niestety tylko na allegro sprzedaje. Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No to brawo Madźka za odwagę :evil_lol: Cze Fidlasta :multi: Quote
Pegaza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Cze Kasia :p Madzia modly beda odprawione:modla::lol: mi powinna dzis przyjsc ta kurtka zobaczymy czy nie bedzie za duza hehe Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Madźka będzie git :evil_lol: poniedziałek :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czesc Kasiku :loveu::loveu::loveu: ach.... gdyby nie te poniedziałki :loveu: Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Cze ewrybady :loveu: Co tak cicho ? :roll: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 tigrunia napisał(a):Cze ewrybady :loveu: Co tak cicho ? :roll: ewryłoon iz ded Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Powiedzcie mi jaką karme mam kupić Fidlakowi aby przejść całkowicie z gotowanego na suche? On ma non stop problemy ze skórą, drapie sie, robi sobie rany. Tabletki czy zastrzyki pomagaja na "chwilę", po czasie jest to samo. U nas nie ma weta z prawdziwego zdarzenia, ten który jest to nawet nie umie mi nic polecić (:shake:). Ja myślę że te jego drapania są z żarcia, on nie chce jeść nic innego jak samo miencho, ryż omija, warzywa wypluwa. Je tylko raz dziennie a wygląda jak serdelek z mięsnego!!! Mam dosyć gotowania i dosyć leczenia go na "nie wiadomo co". Jaka karma może mu pomóc i jaka może mu zasmakować? Weźcie pod uwagę to że on waży ponad 10 kilo. Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Szampon cały czas Dr Seidla, więc to na pewno nie to. Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ja i tak chcę go przestawić na suche więc cos kupić muszę. Nie będę mu już gotowac bo za 2 lata będzie brzuchem po ziemi szurał :evil_lol: Was proszę o doradzenie bo nie mam zielonego pojęcia co jest dobre a co nie. Quote
Pegaza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wiec moze mu zmien.. ja teraz tego vulpessa kupie prowadzone na roznych stwierdzilam ze nie wszystkie pasowaly i na wlos i wogole.. nie poradze ci w tej kwestii bo moje jedza rozne rzeczy..wszystko zalezy od ich apetytu:p Kasia ja na chwile znikam moze do potem.. moze royalek suchy Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Pegaza napisał(a): moze royalek suchy ale który? i skąd zamówić? i tak co bym nie musiała na już 10 kilosów brać... Quote
Recommended Posts