Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 a do tego kurzu sraczka jakaś doszła :placz: już mnie wszystko boli i szczypie!!! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Kasia']a do tego kurzu sraczka jakaś doszła :placz: już mnie wszystko boli i szczypie!!! :evil_lol: Odkurzacz mam Ale co na sraczke? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Laremid na sraczke:evil_lol: oj Kasia cosik zaszkodzilo... Quote
Sara_i_Aris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 2Be, teraz już nie dasz rady (chyba) wyleczyć :evil_lol: Oko rośnie tylko do pewnego wieku i gdybyś zaczęła nosić okulary wcześniej, to teraz byś jej nie miała (a wady wcale dużej nie masz - moja koleżanka w 4 klasie zaczęła nosić, a w gimnazjum już nie). Może się tylko pogorszyć. Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 wungla sie zaraz na wpierdzielam to może przejdzie ino że mam jeszcze rżnięcia w bebechach a na to już metody nie znam :placz: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):2Be, teraz już nie dasz rady (chyba) wyleczyć :evil_lol: Oko rośnie tylko do pewnego wieku i gdybyś zaczęła nosić okulary wcześniej, to teraz byś jej nie miała (a wady wcale dużej nie masz - moja koleżanka w 4 klasie zaczęła nosić, a w gimnazjum już nie). Może się tylko pogorszyć. A tam gadasz :eviltong: Moje oczy cały czas rosną :evil_lol::loveu: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 masz nospe to wez.. i pamietaj ze w apteczce trza miec zawsze cos na sraczke:diabloti: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pegaza napisał(a): masz nospe to wez.. i pamietaj ze w apteczce trza miec zawsze cos na sraczke:diabloti: mam nospę. od Fidlaka ja mam. a na sraczkę no mam przecie wungiel czarny :p i Furazolodon od Łukaszka :cool1: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 wziełam tą nospę, pomoże mi z tym bebechem? Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 powinno sie uspokoic bo to lagodzi nie.. na miesnie brzucha.. stoperan, laremid ja jak sie konczy zara kupuje nastepne opakowanie choc zadko nas cos lapie..ptfu ptfu ale jak juz lapie to na ogol w nocy..wiec zeby przespac to tablety dwie i spokoj mam Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 mam nadzieje że mi przejdzie bo kolejnego ataku sraczki nie wytrzymam tak mnie już wszystko szczypie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 sie posmaruj ta dopka jakims kremikiem:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pegaza napisał(a): sie posmaruj ta dopka jakims kremikiem:evil_lol: haha, mam nadzieje ze obejdzie się bez smarowania :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 e no Kasia to pomoze wiec sie nie krepuj ino pupa myc i smarowac:diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 tigrunia napisał(a):A tam gadasz :eviltong: Moje oczy cały czas rosną :evil_lol::loveu: Toć przecież napisałam, że chyba :lol: Ja też chcę soczewki :placz: Quote
Mała Rita Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Czesc Kasik wieczorowo :loveu: rozwolnienia juz brak? :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Mała Rita napisał(a): rozwolnienia juz brak? :evil_lol: zapodałam se wungiel i nospę i na razie jest OK. i już mi nawet smaki na piwo przyszły :evil_lol: Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cześć Kasia! Żyjesz czy pochłonęły Cię czeluści klozetowe?:evil_lol: Jak tam makarony? Pokaż jakie wybrałaś - a może jakieś zdjęcia? Ja zacofana jestem ostatnio i nie wiem co się na forum dzieje:cool1: Moja wina... Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cze Kasik ktora pewnie maluje pokoj:p Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Kasik ktora pewnie maluje pokoj:p Kasik pokój malujesz??? :crazyeye: Quote
Kasia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Magda'] Jak tam makarony? Pokaż jakie wybrałaś - a może jakieś zdjęcia? Ja zacofana jestem ostatnio i nie wiem co się na forum dzieje:cool1: Moja wina... makarony właśnie wybieram bo zmieniłam koloru pokoju i muszę od nowa wybierać :lol: [quote name='Pegaza'] Cze Kasik ktora pewnie maluje pokoj:p [quote name='Mała Rita'] Kasik pokój malujesz??? :crazyeye: juz malnęłam! trawa morska z Duluxa. bardzo fajny kolorek i fajnie wygląda na ścianie :loveu: Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Hihi .. ale ma .. giry :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts