Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2Be, teraz już nie dasz rady (chyba) wyleczyć :evil_lol: Oko rośnie tylko do pewnego wieku i gdybyś zaczęła nosić okulary wcześniej, to teraz byś jej nie miała (a wady wcale dużej nie masz - moja koleżanka w 4 klasie zaczęła nosić, a w gimnazjum już nie). Może się tylko pogorszyć.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
2Be, teraz już nie dasz rady (chyba) wyleczyć :evil_lol: Oko rośnie tylko do pewnego wieku i gdybyś zaczęła nosić okulary wcześniej, to teraz byś jej nie miała (a wady wcale dużej nie masz - moja koleżanka w 4 klasie zaczęła nosić, a w gimnazjum już nie). Może się tylko pogorszyć.

A tam gadasz :eviltong: Moje oczy cały czas rosną :evil_lol::loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

masz nospe to wez..
i pamietaj ze w apteczce trza miec zawsze cos na sraczke:diabloti:

mam nospę. od Fidlaka ja mam.
a na sraczkę no mam przecie wungiel czarny :p i Furazolodon od Łukaszka :cool1:

Posted

powinno sie uspokoic bo to lagodzi nie.. na miesnie brzucha..

stoperan, laremid ja jak sie konczy zara kupuje nastepne opakowanie choc zadko nas cos lapie..ptfu ptfu ale jak juz lapie to na ogol w nocy..wiec zeby przespac to tablety dwie i spokoj mam

Posted

Mała Rita napisał(a):

rozwolnienia juz brak? :evil_lol:

zapodałam se wungiel i nospę i na razie jest OK. i już mi nawet smaki na piwo przyszły :evil_lol:

Posted

Cześć Kasia! Żyjesz czy pochłonęły Cię czeluści klozetowe?:evil_lol:

Jak tam makarony? Pokaż jakie wybrałaś - a może jakieś zdjęcia? Ja zacofana jestem ostatnio i nie wiem co się na forum dzieje:cool1: Moja wina...

Posted

[quote name='Magda']
Jak tam makarony? Pokaż jakie wybrałaś - a może jakieś zdjęcia? Ja zacofana jestem ostatnio i nie wiem co się na forum dzieje:cool1: Moja wina...

makarony właśnie wybieram bo zmieniłam koloru pokoju i muszę od nowa wybierać :lol:

[quote name='Pegaza']
Cze Kasik ktora pewnie maluje pokoj:p

[quote name='Mała Rita']
Kasik pokój malujesz??? :crazyeye:

juz malnęłam! trawa morska z Duluxa. bardzo fajny kolorek i fajnie wygląda na ścianie :loveu: