Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia napisał(a):
to ja chyba wolę bryle niz te soczewki!!!

:evil_lol: To tylko nieliczne przypadki :evil_lol:
Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Kasiu.

Ja okulary noszę od 6 klasy podstawówki. Zaczynałam z -1,75 i -1,50, a teraz mam -1,25 i -1,00 :cool3:

No proszę .. to czyli jednak mozna się z tego wyleczyć :razz: Ja już będę sumiennie nosić :evil_lol: Tym bardziej, ze mam teraz soczewki, które mogę nosić cały miesiąc bez zdejmowania :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Ja okulary noszę od 6 klasy podstawówki. Zaczynałam z -1,75 i -1,50, a teraz mam -1,25 i -1,00 :cool3:

Pani okulistka mi powiedziała, że jeśli nie chce aby wada mi sie pogłębiła to mam se wykupić bryle :p

Posted

Pegaza napisał(a):

Kasia Fidel spi z drzwiami od segmentu tak jak Soma z szafą tylko ze moja szafa to juz raczej do ogladania na fotkach sie nie nadaje:roll:

u mnie część mebli też do oglądania sie nie nadaje ale co mam zrobić - wymienić? po co skoro i tak mam 2 szkodników póki co :evil_lol:

Posted

no tak ale nie licz tych dwoch bo one grzeczne jak aniolki:p
powaznie nie klada sie na ziemi i nie opieraja sie o nic.. one wole lozka:lol:

na fotelach nie widac a mi kto wejdzie to od razu szafe widzi w przedpokoju

Posted

widzisz, a Fidlasty to se wpierw poobjadał fotele, futryny i inne wynalazki drewniane czy drewno podobne bym teraz świeciła oczami jak ktoś przyjdzie i che siąść na tym obżartym fotelu :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja już bym bez soczewek żyć nie mogła :p A też panikowałam przed pójściem do okulisty po pierwsze soczewki :lol: A już 1,5 roku minęło jak noszę soczewki :lol:

Jakie masz Madzka ? Ja nosiłam O2 Air Optix a tera mam Pure Vision B&L