Mała Rita Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 http://images29.fotosik.pl/278/61c9a8519832c608.jpg Fidlasty padł :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 raczej schował sie przed Łukaszkiem :p Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Toro tak samo zwisa, jak śpi u mnie na kolanach, kiedy przy kompie siedzę :lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ciekawe co te psy mają "innego" w głowie że tak mogą zwisać i zwisać i nawet spać w takiej pozycji... człowiek przecież długo by tak nie wytrzymał. Madźka próbowałaś kiedys? :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 to ja nie próbuję :evil_lol: ucha śmiechowe bo spieprzone na maksa :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ma się ten talent, co nie? tylko że nikt nie chce z mych zdolności skorzystać prócz Fidlastego, który i tak nie ma nic do gadania...:roll: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 PositiveThought napisał(a): Fidlasty patrzy z takim podziwem na Twe dzieło... :loveu: tak ufnie :evil_lol: bo to dziad durny jest i za kawałek sera żółtego z wielkimi dziurami da se wszystko zrobić :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a):Każdy obdarowany słońcem według zasług i potrzeb :evil_lol: :eviltong: :roflt::roflt: Fidlasta chyba to przeoczyła :roflt: Kasia napisał(a):ciekawe co te psy mają "innego" w głowie że tak mogą zwisać i zwisać i nawet spać w takiej pozycji... człowiek przecież długo by tak nie wytrzymał. Madźka próbowałaś kiedys? :evil_lol: A Jess ma właśnie odwrotnie .. głowę musi mieć wysoko ..albo na mojej ręce albo na poduszce :cool1: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ten pies kiedyś prześpi swe życie... Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): :roflt::roflt: Fidlasta chyba to przeoczyła :roflt: bo ja bryle muszę nosic a jeszcze ich nie wykupiłam!!!! Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):bo ja bryle muszę nosic a jeszcze ich nie wykupiłam!!!! Uuuu.. współczuje :p Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): Uuuu.. współczuje :p czego? noszenia czy płacenia? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):czego? noszenia czy płacenia? :evil_lol: Dzie tam płacenie .. mogłabym płacić co by okularów nie nosić :cool1: Wiecie kiedy mi kazali bryle nosić ? Od 4 klasy :cool1: A wiecie kiedy szkła założyłam? W czerwcu tego roku :cool1: Pomijając to, że wada mi się pogorszyla od -0,25 do -1,75 byłam szczęsliwa, ze nic nie nosiłam na nosie :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): Dzie tam płacenie .. mogłabym płacić co by okularów nie nosić :cool1: Wiecie kiedy mi kazali bryle nosić ? Od 4 klasy :cool1: A wiecie kiedy szkła założyłam? W czerwcu tego roku :cool1: Pomijając to, że wada mi się pogorszyla od -0,25 do -1,75 byłam szczęsliwa, ze nic nie nosiłam na nosie :loveu: ja nie musze na co dzień na szczeście. tylko do samochodu, do telewizji, do kina i do daleko patrzenia ;) z bliska widzę. tez mam minusy. na jedno -1,00 a na drugie -0,75. Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):ja nie musze na co dzień na szczeście. tylko do samochodu, do telewizji, do kina i do daleko patrzenia ;) z bliska widzę. tez mam minusy. na jedno -1,00 a na drugie -0,75. Tia .. Kasiu taka prawda, że bryle powinnaś mieć cały czas jak patrzysz :p Mi też mówili,ze do samochodu, do kina .. ale co z tego jak szłam ulicą i ludzi nie rozpoznawałam :cool1: W domu Łukiego nie widziałam :evil_lol: Jak wysilasz wzrok patrząc bez bryli to wtedy wzrok się psuje :cool1: Zainwestuj w szkła :loveu: Mówie Ci - fajna sprawa :loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia jak Ty masz czysto pod tym lozkiem nono:cool3: a wracajac do patrzalek to jo je powinnach nosic od paru dobrych lat bo na jedno oko zle widze na daleko ale moje patrzalki leza w szufladzie..:roll: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Tia .. Kasiu taka prawda, że bryle powinnaś mieć cały czas jak patrzysz :p Mi też mówili,ze do samochodu, do kina .. ale co z tego jak szłam ulicą i ludzi nie rozpoznawałam :cool1: W domu Łukiego nie widziałam :evil_lol: Jak wysilasz wzrok patrząc bez bryli to wtedy wzrok się psuje :cool1: Zainwestuj w szkła :loveu: Mówie Ci - fajna sprawa :loveu: :evil_lol::evil_lol: bryle na pewno wykupię, czekam ino na kasę jakąś bo za fajne oprawki też trza nieźle zabulić :cool1: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a): Kasia jak Ty masz czysto pod tym lozkiem nono:cool3: Tomek mył podlogę wczoraj :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 o jesu on jest lepszy odemnie ja czesto omijam te kąty:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a)::evil_lol::evil_lol: bryle na pewno wykupię, czekam ino na kasę jakąś bo za fajne oprawki też trza nieźle zabulić :cool1: Maj sister wydała na bryle 700 zł :cool1: Znaczy się mama wydała :cool1: D-E jak tylko jedno oko to też warto w soczewki zainwestować :cool3: Ja za moje płacę 11 zł / sztukę na miesiąc :razz: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Beata ja nie dalabym rade tego sobie zakladac jestem panikara jak cos mi do oka by wlazlo i ktocs ma mi pomoc to wyjac..a co dopiero soczewka:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a):o jesu on jest lepszy odemnie ja czesto omijam te kąty:evil_lol: Łuk jak się zabiera za sprzątanie to komody odstawia :crazyeye: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a):Beata ja nie dalabym rade tego sobie zakladac jestem panikara jak cos mi do oka by wlazlo i ktocs ma mi pomoc to wyjac..a co dopiero soczewka:evil_lol: :evil_lol: Czytaam, ze niektórzy mdleją przy zakładaniu soczewek :crazyeye: Ja już sie przyzwyczaiłam, ale nie raz ryczałam ze złości, ze to sie nie chce trzymać :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 to ja chyba wolę bryle niz te soczewki!!! Quote
Sara_i_Aris Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cześć Kasiu. Ja okulary noszę od 6 klasy podstawówki. Zaczynałam z -1,75 i -1,50, a teraz mam -1,25 i -1,00 :cool3: Quote
Recommended Posts