Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciekawe co te psy mają "innego" w głowie że tak mogą zwisać i zwisać i nawet spać w takiej pozycji...
człowiek przecież długo by tak nie wytrzymał. Madźka próbowałaś kiedys? :evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):

Fidlasty patrzy z takim podziwem na Twe dzieło... :loveu:
tak ufnie :evil_lol:

bo to dziad durny jest i za kawałek sera żółtego z wielkimi dziurami da se wszystko zrobić :loveu: :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Każdy obdarowany słońcem według zasług i potrzeb :evil_lol: :eviltong:

:roflt::roflt: Fidlasta chyba to przeoczyła :roflt:
Kasia napisał(a):
ciekawe co te psy mają "innego" w głowie że tak mogą zwisać i zwisać i nawet spać w takiej pozycji...
człowiek przecież długo by tak nie wytrzymał. Madźka próbowałaś kiedys? :evil_lol:

A Jess ma właśnie odwrotnie .. głowę musi mieć wysoko ..albo na mojej ręce albo na poduszce :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
czego? noszenia czy płacenia? :evil_lol:

Dzie tam płacenie .. mogłabym płacić co by okularów nie nosić :cool1: Wiecie kiedy mi kazali bryle nosić ? Od 4 klasy :cool1: A wiecie kiedy szkła założyłam? W czerwcu tego roku :cool1: Pomijając to, że wada mi się pogorszyla od -0,25 do -1,75 byłam szczęsliwa, ze nic nie nosiłam na nosie :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

Dzie tam płacenie .. mogłabym płacić co by okularów nie nosić :cool1: Wiecie kiedy mi kazali bryle nosić ? Od 4 klasy :cool1: A wiecie kiedy szkła założyłam? W czerwcu tego roku :cool1: Pomijając to, że wada mi się pogorszyla od -0,25 do -1,75 byłam szczęsliwa, ze nic nie nosiłam na nosie :loveu:

ja nie musze na co dzień na szczeście.
tylko do samochodu, do telewizji, do kina i do daleko patrzenia ;) z bliska widzę.

tez mam minusy. na jedno -1,00 a na drugie -0,75.

Posted

Kasia napisał(a):
ja nie musze na co dzień na szczeście.
tylko do samochodu, do telewizji, do kina i do daleko patrzenia ;) z bliska widzę.

tez mam minusy. na jedno -1,00 a na drugie -0,75.

Tia .. Kasiu taka prawda, że bryle powinnaś mieć cały czas jak patrzysz :p Mi też mówili,ze do samochodu, do kina .. ale co z tego jak szłam ulicą i ludzi nie rozpoznawałam :cool1: W domu Łukiego nie widziałam :evil_lol: Jak wysilasz wzrok patrząc bez bryli to wtedy wzrok się psuje :cool1: Zainwestuj w szkła :loveu: Mówie Ci - fajna sprawa :loveu:

Posted

Kasia jak Ty masz czysto pod tym lozkiem nono:cool3:

a wracajac do patrzalek to jo je powinnach nosic od paru dobrych lat bo na jedno oko zle widze na daleko ale moje patrzalki leza w szufladzie..:roll:

Posted

[quote name='tigrunia']
Tia .. Kasiu taka prawda, że bryle powinnaś mieć cały czas jak patrzysz :p Mi też mówili,ze do samochodu, do kina .. ale co z tego jak szłam ulicą i ludzi nie rozpoznawałam :cool1: W domu Łukiego nie widziałam :evil_lol: Jak wysilasz wzrok patrząc bez bryli to wtedy wzrok się psuje :cool1: Zainwestuj w szkła :loveu: Mówie Ci - fajna sprawa :loveu:

:evil_lol::evil_lol:

bryle na pewno wykupię, czekam ino na kasę jakąś bo za fajne oprawki też trza nieźle zabulić :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

bryle na pewno wykupię, czekam ino na kasę jakąś bo za fajne oprawki też trza nieźle zabulić :cool1:

Maj sister wydała na bryle 700 zł :cool1: Znaczy się mama wydała :cool1:

D-E jak tylko jedno oko to też warto w soczewki zainwestować :cool3: Ja za moje płacę 11 zł / sztukę na miesiąc :razz:

Posted

Pegaza napisał(a):
Beata ja nie dalabym rade tego sobie zakladac jestem panikara jak cos mi do oka by wlazlo i ktocs ma mi pomoc to wyjac..a co dopiero soczewka:evil_lol:

:evil_lol: Czytaam, ze niektórzy mdleją przy zakładaniu soczewek :crazyeye: Ja już sie przyzwyczaiłam, ale nie raz ryczałam ze złości, ze to sie nie chce trzymać :evil_lol: