koregra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Postaram się :), jakoś czasu brakuje strasznie. Zawsze coś do zrobienia jest. A w pracy 8 h przed monitorem to w domu troche się już nie chce Quote
Pegaza Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):przeszczęśliwa!!! :loveu: Łukaszke dał mi wczoraj tak popalić, był tak niedobry i wredny i złośliwy że dzis z uśmiechem na twarzy otworzyam oczy gdy budzik zadzwonił! :evil_lol: hahaha wspolczuje jego opiekunce:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Co do karmy .. Kasiu spróbuj Purine moze? Ja Jess wczoraj kupiłam i zajada w ilościach oszałamiających :crazyeye: Kulki są o wiele wieksze niż RC więc idzie sobie z taka jedną na kanape , dziamdzia, idzie po następną, kanapa , dziamdzia i tak w kółko :loveu: Bardzo jej smakuje :multi: Ide czytać o psiaku .. :-( Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 tigrunia napisał(a):Co do karmy .. Kasiu spróbuj Purine moze? Ja Jess wczoraj kupiłam i zajada w ilościach oszałamiających :crazyeye: Kulki są o wiele wieksze niż RC więc idzie sobie z taka jedną na kanape , dziamdzia, idzie po następną, kanapa , dziamdzia i tak w kółko :loveu: Bardzo jej smakuje :multi: Ide czytać o psiaku .. :-( O, to Master też tak robił jak był sam. Kiedy przybył Toro, pewnego razu Master się zdziwił, gdy wracając po kolejną kulkę, micha była w trakcie opróżniania przez Torczysława...:evil_lol: I od teraz dziamdzia sobie nad miską :p Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Fidlasta, właśnie patrzyłę sobie na te półbuty neex'a na allegro, fajne mają, właśnie takich podobnych szukałam, o takich na przykład, podobne do tych Twoich albo nawet te same nie? Nie wiesz czy buty Neex'a można w jakichś sklepikach obuwniczych spotkać? :hmmmm: Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='madziasto4'] Fidlasta, właśnie patrzyłę sobie na te półbuty neex'a na allegro, fajne mają, właśnie takich podobnych szukałam, o takich na przykład, podobne do tych Twoich albo nawet te same nie? Nie wiesz czy buty Neex'a można w jakichś sklepikach obuwniczych spotkać? :hmmmm: tak, dokładnie takie jak ja zamówiłam :lol: wiesz co, nie wiem czy kupisz w jakimś sklepie - ja nie widziałam nigdzie. a na allegro trafiłam poprzez ich sklep wysyłkowy - wpisałam se w googlach NEEX i przez ich stronę wlazłam na allegro. Ty się obawiasz czy będą ci pasować, tak? Zawsze mozesz Madzia odesłać jeśli będzie cos nie tak. Też sie obawiałam bo zawsze wole przymierzyć buty do spodni (niektóre fajnie wygladaja a jak ubrane są to tragedia!!!) ale ja wszystkie półbuty skórzane kupuje w rozmiarze 37 wiec pomyślałam że te muszą być dobre, pozostała tylko kwestia czy spodobają mi sie ubrane...No ale sie spodobały :loveu: Oni tam maja też inne fajne modele :lol: Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Pegaza napisał(a): Fidlasta sie zagapila hehe Madzia bo Fidlasta nie władziła dzis do swojej galerii :p Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kasia napisał(a):tak, dokładnie takie jak ja zamówiłam :lol: wiesz co, nie wiem czy kupisz w jakimś sklepie - ja nie widziałam nigdzie. a na allegro trafiłam poprzez ich sklep wysyłkowy - wpisałam se w googlach NEEX i przez ich stronę wlazłam na allegro. Ty się obawiasz czy będą ci pasować, tak? Zawsze mozesz Madzia odesłać jeśli będzie cos nie tak. Też sie obawiałam bo zawsze wole przymierzyć buty do spodni (niektóre fajnie wygladaja a jak ubrane są to tragedia!!!) ale ja wszystkie półbuty skórzane kupuje w rozmiarze 37 wiec pomyślałam że te muszą być dobre, pozostała tylko kwestia czy spodobają mi sie ubrane...No ale sie spodobały :loveu: Oni tam maja też inne fajne modele :lol: No właśnie, oprócz rozmiaru jeszcze się obawiam czy będą ładnie wyglądać na nodze :roll: Poszukam w Gdyni podobnych, jak nie znajdę, to się może zdecyduję w desperacji na to allegro... Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 madziasto4 napisał(a): No właśnie, oprócz rozmiaru jeszcze się obawiam czy będą ładnie wyglądać na nodze :roll: Poszukam w Gdyni podobnych, jak nie znajdę, to się może zdecyduję w desperacji na to allegro... i te moje i męskie od TZta wyglądaja fajnie na girach :lol: siostra zamawia też ino inny model, jak przyjdą to napiszę czy fajne i jak wygladaja na nodze. Quote
Aga76 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cześć Kasiu :loveu: Przeczytałam... brak mi słów, tyle cierpienia... :shake: Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Aga76'] Przeczytałam... brak mi słów, tyle cierpienia... :shake: to zobaczcie jeszcze to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121261 gdzie policja? gdzie TOZ? :angryy: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Bry dzień:loveu: Kasiu a Fakty wczoraj oglądałaś ? :-( Facet takiego pięknego pieska katował .. :-( Quote
Aga76 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='tigrunia']Bry dzień:loveu: Kasiu a Fakty wczoraj oglądałaś ? :-( Facet takiego pięknego pieska katował .. :-( dyć drugi link o tym samym właśnie jest Cześć, widać już słońce? Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Kasiu a Fakty wczoraj oglądałaś ? :-( Facet takiego pięknego pieska katował .. :-( [quote name='Aga76'] dyć drugi link o tym samym właśnie jest Cześć, widać już słońce? dokładnie tak - link który podałam to o tym samym psie co było w faktach. na szczęście psem zajał się Emir więc i temu je****** sadyście na sucho to nie ujdzie! nie ma Auś, za to coraz więcej deszczu jest :placz: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Aga76']dyć drugi link o tym samym właśnie jest Cześć, widać już słońce? Aaaa.. dyć mi się drugi link nie otwiera :roll: A to pytanie to do kogo? Bo ja już się chwaliłam, ze słonko daje czadu od rana :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A u nas słoneczko świeci :loveu::loveu::loveu: i jest pięknie! i ja w robotce do 17 :loveu: Czesc Kasik!!! Quote
Aga76 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='tigrunia']Aaaa.. dyć mi się drugi link nie otwiera :roll: A to pytanie to do kogo? Bo ja już się chwaliłam, ze słonko daje czadu od rana :loveu: :evil_lol: ano do gospodyni :loveu: tak jakby ciąg dalszy rozmowy ino w innej galerii Quote
Jagódka&Uzi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Noo słoneczko! Ja w o wiele lepszym humorze jestem odrazu:loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 to wychodzi na to, że tylko u mnie pada :placz: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):to wychodzi na to, że tylko u mnie pada :placz: Każdy obdarowany słońcem według zasług i potrzeb :evil_lol: :eviltong: Rany ale mnie na kichane wzięło.. Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):to wychodzi na to, że tylko u mnie pada :placz: Kasia u mie tyz nie zapominej ze my mieszkomy rzut beretem:cool1: ale teraz jest calkiem znosnie nawet slonko sie przebijo... Quote
Recommended Posts