tigrunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nie biga po lesie jak Twoi .. to miastowy dog :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Te czerwone szelki to nawet nawet wygladają gorzej z tymi czarnymi - wyjechane i sprane strasznie już są...no i jak 2Be pisze Fidlak po lesie ani polach nie biega bo nie ma koło nas nic takiego więc i nie ma gdzie zniszczyc ich za bardzo ;) dobry we wtorek, pracujący wtorek :loveu: Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dobry :razz: Chyba na chorobowym skończe... Quote
Pegaza Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cze:p wpadlam popisac i ide ogarnać mieszkanie Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 PositiveThought napisał(a):Bardzo fajne fotki, widać, że gdzieś tam słonko się przebilo do Was :cool2: Ja czekam na 7kg karmy :evil_lol: Ja ostatnio 8kg zamówiłam, dwa worki po 4. Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ja kupuje na deko bo u nas sucha raczej nie schodzi...Fidlak zje jak mu się poda z ręki i tez tylko troszkę :shake: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Widziałyście i czytałyście? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162 Normalnie szczena mi opadła, pozabijałabym takich ludzi :angryy: Quote
Mała Rita Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):Widziałyście i czytałyście? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162 Normalnie szczena mi opadła, pozabijałabym takich ludzi :angryy: straszne :( :( :( Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):Ja kupuje na deko bo u nas sucha raczej nie schodzi...Fidlak zje jak mu się poda z ręki i tez tylko troszkę :shake: Co ja mówię, ja 12kg kupiłam, 3 worki po 4 :eviltong: Moi jedzą tylko suche, dwa razy dziennie, więc kupuję hurtem. Kasia napisał(a):Widziałyście i czytałyście? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162 Normalnie szczena mi opadła, pozabijałabym takich ludzi :angryy: Coś strasznego... Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a): Co ja mówię, ja 12kg kupiłam, 3 worki po 4 :eviltong: Moi jedzą tylko suche, dwa razy dziennie, więc kupuję hurtem. fajnie masz że nie musisz gotować. oni zawsze jedli tylko suche czy mi sie tylko zdaje, że kiedys Masterkowi gotowałaś...? :roll: Quote
Mała Rita Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Fidek tylko gotowane :( ewentualnie jakaś psia puszeczka, suchego nie ruszy :( Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):fajnie masz że nie musisz gotować. oni zawsze jedli tylko suche czy mi sie tylko zdaje, że kiedys Masterkowi gotowałaś...? :roll: Tak, Master kiedyś jadł też gotowane, a suche było w misce non stop, kiedy chciał, to sobie chrupał kulki. Kiedy przybył Toro przez krótki czas jedli gotowane, ale z czasem przeszłam wyłącznie na suche, dwa razy dziennie, jedzą je bez problemów właściwie ;) Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 puszki też Fidlakowi kupuję ale nie mogę mu dać 2 dni pod rząd puszki bo juz nie zje - z przerwami kilkudniowymi ino :p Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a): Tak, Master kiedyś jadł też gotowane, a suche było w misce non stop, kiedy chciał, to sobie chrupał kulki. Kiedy przybył Toro przez krótki czas jedli gotowane, ale z czasem przeszłam wyłącznie na suche, dwa razy dziennie, jedzą je bez problemów właściwie ;) to powiedz mi jeszcze jaka dokładnie karmę im kupujesz? jak kupiłam Royala dla psów powyżej 10 kg - nie jadł tego Eukanuby też nie ktoś mi powiedział abym spróbowała z Orijenem ale u nas tego nie dostanę... Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):to powiedz mi jeszcze jaka dokładnie karmę im kupujesz? jak kupiłam Royala dla psów powyżej 10 kg - nie jadł tego Eukanuby też nie ktoś mi powiedział abym spróbowała z Orijenem ale u nas tego nie dostanę... Od niedawna jedzą Royala Dental Hygiene. Quote
Mała Rita Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasik a Ty dzis juz w pracy, tak? Szczesliwa pewnie :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Uzi tez zajada Royala, innych firm w ogóle nie chce. Pewnie jakbym go zagłodziła to i by zjadł ale nie o to chodzi przecież:eviltong::evil_lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik a Ty dzis juz w pracy, tak? Szczesliwa pewnie :loveu: przeszczęśliwa!!! :loveu: Łukaszke dał mi wczoraj tak popalić, był tak niedobry i wredny i złośliwy że dzis z uśmiechem na twarzy otworzyam oczy gdy budzik zadzwonił! :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):przeszczęśliwa!!! :loveu: Łukaszke dał mi wczoraj tak popalić, był tak niedobry i wredny i złośliwy że dzis z uśmiechem na twarzy otworzyam oczy gdy budzik zadzwonił! :evil_lol: ja tyz cała w skowronkach, bo za chwilę wychodze do pracy :multi: i bedę tam do 22 :loveu: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 i co my byśmy zrobiły bez pracy i poniedziałków :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 PositiveThought napisał(a): Ja dziś jestem bardzo przygnębiona, bo nie miałam lekcji :placz: To źle na mnie działa... Kujonku Ty nasz :calus: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 PositiveThought napisał(a):Cześć szczęśliwa Kasiu! :loveu: Ja dziś jestem bardzo przygnębiona, bo nie miałam lekcji :placz: To źle na mnie działa... A ciemu lekcji nie było? :hmmmm: Quote
koregra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam Ja tak skromnie się pojawiam :oops: Proszę o wybaczenie za tak długą nieobecność. Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 koregra napisał(a): Witam Ja tak skromnie się pojawiam :oops: Proszę o wybaczenie za tak długą nieobecność. znajdziesz więcej czasu? :loveu: brakuje nam Ciebie i Corinki.... Quote
Recommended Posts