Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te czerwone szelki to nawet nawet wygladają gorzej z tymi czarnymi - wyjechane i sprane strasznie już są...no i jak 2Be pisze Fidlak po lesie ani polach nie biega bo nie ma koło nas nic takiego więc i nie ma gdzie zniszczyc ich za bardzo ;)

dobry we wtorek, pracujący wtorek :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Ja kupuje na deko bo u nas sucha raczej nie schodzi...Fidlak zje jak mu się poda z ręki i tez tylko troszkę :shake:

Co ja mówię, ja 12kg kupiłam, 3 worki po 4 :eviltong: Moi jedzą tylko suche, dwa razy dziennie, więc kupuję hurtem.

Kasia napisał(a):
Widziałyście i czytałyście?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162

Normalnie szczena mi opadła, pozabijałabym takich ludzi :angryy:

Coś strasznego...

Posted

madziasto4 napisał(a):

Co ja mówię, ja 12kg kupiłam, 3 worki po 4 :eviltong: Moi jedzą tylko suche, dwa razy dziennie, więc kupuję hurtem.

fajnie masz że nie musisz gotować.
oni zawsze jedli tylko suche czy mi sie tylko zdaje, że kiedys Masterkowi gotowałaś...? :roll:

Posted

Kasia napisał(a):
fajnie masz że nie musisz gotować.
oni zawsze jedli tylko suche czy mi sie tylko zdaje, że kiedys Masterkowi gotowałaś...? :roll:

Tak, Master kiedyś jadł też gotowane, a suche było w misce non stop, kiedy chciał, to sobie chrupał kulki. Kiedy przybył Toro przez krótki czas jedli gotowane, ale z czasem przeszłam wyłącznie na suche, dwa razy dziennie, jedzą je bez problemów właściwie ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Tak, Master kiedyś jadł też gotowane, a suche było w misce non stop, kiedy chciał, to sobie chrupał kulki. Kiedy przybył Toro przez krótki czas jedli gotowane, ale z czasem przeszłam wyłącznie na suche, dwa razy dziennie, jedzą je bez problemów właściwie ;)

to powiedz mi jeszcze jaka dokładnie karmę im kupujesz?

jak kupiłam Royala dla psów powyżej 10 kg - nie jadł tego
Eukanuby też nie
ktoś mi powiedział abym spróbowała z Orijenem ale u nas tego nie dostanę...

Posted

Mała Rita napisał(a):

Kasik a Ty dzis juz w pracy, tak? Szczesliwa pewnie :loveu:

przeszczęśliwa!!! :loveu:
Łukaszke dał mi wczoraj tak popalić, był tak niedobry i wredny i złośliwy że dzis z uśmiechem na twarzy otworzyam oczy gdy budzik zadzwonił! :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
przeszczęśliwa!!! :loveu:
Łukaszke dał mi wczoraj tak popalić, był tak niedobry i wredny i złośliwy że dzis z uśmiechem na twarzy otworzyam oczy gdy budzik zadzwonił! :evil_lol:

ja tyz cała w skowronkach, bo za chwilę wychodze do pracy :multi: i bedę tam do 22 :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):

Ja dziś jestem bardzo przygnębiona, bo nie miałam lekcji :placz: To źle na mnie działa...

Kujonku Ty nasz :calus: :evil_lol:

Posted

koregra napisał(a):

Witam
Ja tak skromnie się pojawiam :oops:
Proszę o wybaczenie za tak długą nieobecność.

znajdziesz więcej czasu? :loveu:
brakuje nam Ciebie i Corinki....