Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):

A to LEŃ jeden no :evil_lol:

TZ go tak nauczył. Bierze go pod pachę i zasuwają do góry :lol: A jak w drugiej ręce ma zakupy jakieś i smycz to wali nogą aby mu drzwi otworzyć...

Posted

Kasia napisał(a):
TZ go tak nauczył. Bierze go pod pachę i zasuwają do góry :lol: A jak w drugiej ręce ma zakupy jakieś i smycz to wali nogą aby mu drzwi otworzyć...

hehehehehe eh faceci:evil_lol: Ja mojego już wyszkoliłam:eviltong::eviltong:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Kasik a ja czekam na fotki i czekam :mad: :evil_lol:

zapomniałam :splat:
te szczeniakowate mam na płytce, jutro rano poszukam i wyslę ;)

Posted

Kasia napisał(a):

dzis Fidlasty ma nieziemskie spuścicho - zjadł 30 deko surowego wołowego miencha, jedno udko z kurczaka z ryżem, mały dołeczek rosołu, kilka plastrów sera żółtego, podwędził parówkę od Małego, czekoladowe dropsiki i dalej sępi :roll:

To wszystko przez pogodę, chłopak się rozgrzać musi :cool1:

Posted

Magda napisał(a):
Cześć Kasik!
Jeju, ale mam mało zaległości! Jupi!!:multi:

A ta z czego sie cieszy?:roll:
ja jak mam zaleglosci to sie na Was wsciekam gaduly:evil_lol:

Kasia jak bysmy zrobily test na ciezkiego psa to moja by byla gdzies na pierwszym miejscu bo normalnie ma apetyt straszny i zaczyna mi sie to nie podobac bo wyglada mala i taka parowa:roll:

Kasia a ja 3 pietro i latam sobie tak parenascie razy -- czasem latam z nimi osobno :roll:

Kasia poka mi te drzwi w jakim one są w stanie:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):

Kasia poka mi te drzwi w jakim one są w stanie:evil_lol:

drzwi ok, nawet zadrapania nie ma.
gorzej ze ścianą obok drzwi - za każym razem przed wyjściem i założeniem szelek Fidlasty wykonuje radosne przeciąganie się przednimi łapami po ścianie :p
ale że nie mamy gładzi tylko tynk ozdobny to nie widać tego tak bardzo, ale na poprzednim mieszkaniu gdzie mieliśmy gładź na przedpokoju to ściana obok drzwi wyryta była na maksa przez jego pazury :shake:

cze all :loveu:

ogrzewanie po porannym spacerku...

Posted

Mała Rita napisał(a):

ja się nie doczekam tych fot :placz:

nie mam pojecia gdzie jest płytka ze zdjeciami Fidlaka szczeniaka...szukałam i nic. musze zapytać Tomka jak wróci do domu ;)

Posted

Skoro już o wydrapanych ścianach i drzwiach mowa to tak ..
Moja bokserka zawsze spała ze mną w pokoju. Jak chciała wyjść to sobie drapała ścianę koło futryny .. po jakimś czasie dziura była głębokości ok 4 cm :crazyeye: A z kolei jak chciała wejść do domu bo już jej się nudziło siedzenie na działce to dosłownie skakała po drzwiach i ślady jej pazurów mam do dziś :shake: :mad: Dobrze, ze Jess nie ma tyle siły :evil_lol:

Cze Fidlasta :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Skoro już o wydrapanych ścianach i drzwiach mowa to tak ..
Moja bokserka zawsze spała ze mną w pokoju. Jak chciała wyjść to sobie drapała ścianę koło futryny .. po jakimś czasie dziura była głębokości ok 4 cm :crazyeye: A z kolei jak chciała wejść do domu bo już jej się nudziło siedzenie na działce to dosłownie skakała po drzwiach i ślady jej pazurów mam do dziś :shake: :mad: Dobrze, ze Jess nie ma tyle siły :evil_lol:

Cze Fidlasta :loveu:

Mój Boksio wykończył dwa łóżka sypialne :loveu: sukcesywnie, dzień po dniu wydzierał z wewnątrz watę i inne zawartości materaca :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Mój Boksio wykończył dwa łóżka sypialne :loveu: sukcesywnie, dzień po dniu wydzierał z wewnątrz watę i inne zawartości materaca :cool1:

Widocznie zawartość nie była godna leżenia na niej :roll:

Cześć Kasiu :loveu:

Posted

a u nas juz grzeją :loveu:
tylko, że przez te dni kiedy nie grzali i było tak zimno to Łukaszek sie pochorował i teraz biedak męczy sie z katarem i kaszlem :shake: