Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kasia napisał(a):czasami trza go wnosić...inaczej sie położy i leży :p A to LEŃ jeden no :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): A to LEŃ jeden no :evil_lol: TZ go tak nauczył. Bierze go pod pachę i zasuwają do góry :lol: A jak w drugiej ręce ma zakupy jakieś i smycz to wali nogą aby mu drzwi otworzyć... Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kasia napisał(a):TZ go tak nauczył. Bierze go pod pachę i zasuwają do góry :lol: A jak w drugiej ręce ma zakupy jakieś i smycz to wali nogą aby mu drzwi otworzyć... hehehehehe eh faceci:evil_lol: Ja mojego już wyszkoliłam:eviltong::eviltong: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kasik a ja czekam na fotki i czekam :mad: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik a ja czekam na fotki i czekam :mad: :evil_lol: zapomniałam :splat: te szczeniakowate mam na płytce, jutro rano poszukam i wyslę ;) Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kasia napisał(a):zapomniałam :splat: te szczeniakowate mam na płytce, jutro rano poszukam i wyslę ;) ok :cool3: Quote
Aga76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kasia napisał(a): dzis Fidlasty ma nieziemskie spuścicho - zjadł 30 deko surowego wołowego miencha, jedno udko z kurczaka z ryżem, mały dołeczek rosołu, kilka plastrów sera żółtego, podwędził parówkę od Małego, czekoladowe dropsiki i dalej sępi :roll: To wszystko przez pogodę, chłopak się rozgrzać musi :cool1: Quote
Magda Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Haha Kasiu Fidel jest boski!:loveu: Może zapadnie w zimowy sen?:razz: Quote
Magda Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cześć Kasik! Jeju, ale mam mało zaległości! Jupi!!:multi: Quote
Pegaza Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Magda napisał(a):Cześć Kasik! Jeju, ale mam mało zaległości! Jupi!!:multi: A ta z czego sie cieszy?:roll: ja jak mam zaleglosci to sie na Was wsciekam gaduly:evil_lol: Kasia jak bysmy zrobily test na ciezkiego psa to moja by byla gdzies na pierwszym miejscu bo normalnie ma apetyt straszny i zaczyna mi sie to nie podobac bo wyglada mala i taka parowa:roll: Kasia a ja 3 pietro i latam sobie tak parenascie razy -- czasem latam z nimi osobno :roll: Kasia poka mi te drzwi w jakim one są w stanie:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Pegaza napisał(a): Kasia poka mi te drzwi w jakim one są w stanie:evil_lol: drzwi ok, nawet zadrapania nie ma. gorzej ze ścianą obok drzwi - za każym razem przed wyjściem i założeniem szelek Fidlasty wykonuje radosne przeciąganie się przednimi łapami po ścianie :p ale że nie mamy gładzi tylko tynk ozdobny to nie widać tego tak bardzo, ale na poprzednim mieszkaniu gdzie mieliśmy gładź na przedpokoju to ściana obok drzwi wyryta była na maksa przez jego pazury :shake: cze all :loveu: ogrzewanie po porannym spacerku... Quote
Mała Rita Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Czesc Kasik :loveu: ja się nie doczekam tych fot :placz: Quote
Kasia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Mała Rita napisał(a): ja się nie doczekam tych fot :placz: nie mam pojecia gdzie jest płytka ze zdjeciami Fidlaka szczeniaka...szukałam i nic. musze zapytać Tomka jak wróci do domu ;) Quote
Mała Rita Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kasia napisał(a):nie mam pojecia gdzie jest płytka ze zdjeciami Fidlaka szczeniaka...szukałam i nic. musze zapytać Tomka jak wróci do domu ;) no to pięknie :placz: żeś odwaliła :lol: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A u nas od dzisiaj grzeją :grins: Quote
tigrunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Skoro już o wydrapanych ścianach i drzwiach mowa to tak .. Moja bokserka zawsze spała ze mną w pokoju. Jak chciała wyjść to sobie drapała ścianę koło futryny .. po jakimś czasie dziura była głębokości ok 4 cm :crazyeye: A z kolei jak chciała wejść do domu bo już jej się nudziło siedzenie na działce to dosłownie skakała po drzwiach i ślady jej pazurów mam do dziś :shake: :mad: Dobrze, ze Jess nie ma tyle siły :evil_lol: Cze Fidlasta :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 tigrunia napisał(a):Skoro już o wydrapanych ścianach i drzwiach mowa to tak .. Moja bokserka zawsze spała ze mną w pokoju. Jak chciała wyjść to sobie drapała ścianę koło futryny .. po jakimś czasie dziura była głębokości ok 4 cm :crazyeye: A z kolei jak chciała wejść do domu bo już jej się nudziło siedzenie na działce to dosłownie skakała po drzwiach i ślady jej pazurów mam do dziś :shake: :mad: Dobrze, ze Jess nie ma tyle siły :evil_lol: Cze Fidlasta :loveu: Mój Boksio wykończył dwa łóżka sypialne :loveu: sukcesywnie, dzień po dniu wydzierał z wewnątrz watę i inne zawartości materaca :cool1: Quote
Aga76 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Mała Rita napisał(a):Mój Boksio wykończył dwa łóżka sypialne :loveu: sukcesywnie, dzień po dniu wydzierał z wewnątrz watę i inne zawartości materaca :cool1: Widocznie zawartość nie była godna leżenia na niej :roll: Cześć Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 a u nas juz grzeją :loveu: tylko, że przez te dni kiedy nie grzali i było tak zimno to Łukaszek sie pochorował i teraz biedak męczy sie z katarem i kaszlem :shake: Quote
Aga76 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Jak samopoczucie Łukaszka? Dzień dobry hihi Quote
Recommended Posts