Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 to teraz gwałty ino z czarnymi...? :evil_lol: czarna i brązowa to takie uniwersalne :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja potrzebuję czarnej, na gwałt (...:evil_lol: ) I brązowej, (na inne wyjścia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) Czyli podsumowaując, czarna jest pierwszej potrzeby :eviltong: noo ja też potrzebuję do poniedziałku jakas:diabloti: Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Brązową jedną mam, ale niezbyt mi się w sumie podoba :cool1: Zresztą nie mam jej do czego nosić bo buty już na śmieci poszły :p Madzka Ty to chyba dopiero zaczynasz z torebkami, co? Zawsze z plecakiem się tylko do szkoły chodziło, co nie ? :cool3: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tigrunia napisał(a):Brązową jedną mam, ale niezbyt mi się w sumie podoba :cool1: Zresztą nie mam jej do czego nosić bo buty już na śmieci poszły :p Madzka Ty to chyba dopiero zaczynasz z torebkami, co? Zawsze z plecakiem się tylko do szkoły chodziło, co nie ? :cool3: e tam ja do liceum chodziłam z torebka, dużą ale torebką :eviltong::eviltong: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):e tam ja do liceum chodziłam z torebka, dużą ale torebką :eviltong::eviltong: ja tez, ale kiedy to było jak ja chodzilam do liceum :placz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja do liceum juz bym nie chciała wracac ale studiowac to ja moge do konca zycia To najlepszy okres w zyciu i juz mi sie płkac chce ze zostal mi tylko rok, chyba sie zaciagne gdzies jeszcze na 5 lat :eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ja to chyba tylko do pierwszej liceum chodziła z plecakiem a potem też sie przerzuciłam na torbę :lol: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tigrunia napisał(a): Madzka Ty to chyba dopiero zaczynasz z torebkami, co? Zawsze z plecakiem się tylko do szkoły chodziło, co nie ? :cool3: :stupid: Aleś palnęła 2B :evil_lol: Z plecakiem to się chodziło w podstawówce, gimnazjum, w ogólniaku to z torbą, kilka zeszytów, ze 2 książki, długopis i jazda :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a)::stupid: Aleś palnęła 2B :evil_lol: Z plecakiem to się chodziło w podstawówce, gimnazjum, w ogólniaku to z torbą, kilka zeszytów, ze 2 książki, długopis i jazda :lol: buhahahaha Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 bo Beatrycze sama naginała z plecakiem cała szkołę to pewnie myśli że reszta też :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No kurde laski przecie u mnie w szkole wszyscy naginali z plecakami :-o Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tigrunia napisał(a):No kurde laski przecie u mnie w szkole wszyscy naginali z plecakami :-o Na jakiej Ty planecie do szkoły chodziłaś??! :evil_lol: U nas też takie nadgorliwe były, co z plecakami i całym ekwipunkiem szkolnym zasuwały:evil_lol:, ale większość to z torbami :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Na jakiej Ty planecie do szkoły chodziłaś??! :evil_lol: U nas też takie nadgorliwe były, co z plecakami i całym ekwipunkiem szkolnym zasuwały:evil_lol:, ale większość to z torbami :lol: Moja koleżanka przychodziła jeszcze z bufetem, stawiała termos i herbatą popijała kanapki i banany :WTF: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Moja koleżanka przychodziła jeszcze z bufetem, stawiała termos i herbatą popijała kanapki i banany :WTF: :evil_lol: My mieliśmy bufet w szkole, po herbatkę tam chodziliśmy, no albo do automatów :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Taa ale ona robiła to na lekcji:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 PositiveThought napisał(a):Zagnę Was - ja z torbą chodzę od gimnazjum :lol: Teraz to jeden zeszyt do wszystkiego, kilka długopisów i wsio ryba, więc z torebeczką :razz: Ale zdarzają się przypadki :cool3: e mnie nie mozesz zagiąc bo za moich czasów gimnazjum jeszcze nie było :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):e mnie nie mozesz zagiąc bo za moich czasów gimnazjum jeszcze nie było :eviltong::eviltong::eviltong: za moich czasów też :evil_lol: Quote
magda z. Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):e mnie nie mozesz zagiąc bo za moich czasów gimnazjum jeszcze nie było :eviltong::eviltong::eviltong: za moich też nie:evil_lol: ale wypadło mi już w życiu uczyć prawie rok w takim przybytku:cool1: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 i za moich też nie :p ale od liceum już z torbą naginałam! ino podstawówka była z plecakiem...i nigdy nie brałam żadnego ekwipunku, zawsze w sklepiku sie posilałam :lol: Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 UUU.. to widzę, że moje miasto zacofane jest :cool1: Ja do dziś widze jak do LO lezą z plecakami :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasik naprawdę nie jest tak źle :loveu: Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 U lalala cóż za urocze białeczko :razz: Co Łukaszek smacznego wcinał z wielkiej paczki? Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik naprawdę nie jest tak źle :loveu: dobra dobra :evil_lol: Aga76 napisał(a): Co Łukaszek smacznego wcinał z wielkiej paczki? chrupki orzechowe, okrągłe takie :lol: Quote
Recommended Posts