Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Rita napisał(a):

o tam, jeszcze miesiąc i wszystko sie wyrówna :evil_lol:

właśnie tak pod koniec października planuje isc z nim do naszej fryzjerki psowej aby cudu jakiegoś dokonała i poprawiła to co ja spieprzyłam :evil_lol:

Posted

Madzia widze zes dziolcha kumato nie to co Kasia :evil_lol:

Kasia ja nie widze zeby az tak zle bylo.. to glowa mojej Pipi byla straszniejsza.. a lapiny przynajmniej Ci piachu mniej przyniesie na nich..

Posted

Te a teraz bydziesz tak co chwila mnie cytowac ze niby mie zauwazasz ja?:diabloti: hahaha
no ale to prawda mniej wlosow mniej brudu ja porzadnicka :cool1:cos o tym wiem w koncu sprzatam po trzech...:p

Madzka oprocz ciebie podpadla mi jesio jedna osoba:razz: :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Te a teraz bydziesz tak co chwila mnie cytowac ze niby mie zauwazasz ja?:diabloti: hahaha
no ale to prawda mniej wlosow mniej brudu ja porzadnicka :cool1:cos o tym wiem w koncu sprzatam po trzech...:p

Madzka oprocz ciebie podpadla mi jesio jedna osoba:razz: :evil_lol:

:evil_lol: Ależ ja Cię zauważyłam, tylko nie raczyłam zacytować, ani przywitać słownie :evil_lol:

Atka pewnie :cool1:

Posted

Aguś, dzis jeszcze w pracy. Koleżanka na badania pojechała i musiałam przesunąć o jeden dzień.
Ale jutro już ligam do oporu, nie wstaję przed 9.00 :loveu:

Wy wszystkie musiałybyscie zobaczyć Fidlaka na żywca, fotki nie oddają tragizmu tej sytuacji niestety :shake:
Zawsze uważałam że Fidlasty jest śliczny ale teraz twierdze że naprawdę jest paskudny i brzydki!!! :evil_lol: Więc nie moze byc dobrze.
Nawet Tomek powiedział że jak na razie to Fidel mu sie nie podoba a moja mama do końca wrzesnia też nie chce go pilnować w razie potrzeby...:cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
Nawet Tomek powiedział że jak na razie to Fidel mu sie nie podoba a moja mama do końca wrzesnia też nie chce go pilnować w razie potrzeby...:cool1:

Ojć :evil_lol: pogotowie strajkowe

Dobrze, że tylko o jeden dzień urlop się opóźnił. Nie zapowiadają deszczy, więc w ciągu dnia na pewno będzie cudnie i słonecznie :loveu:

Posted

oby cały mój urlop był słoneczny...ale cos kiepsko to widzę bo na weekend juz zapowiadaja zimno i deszcze :cool1:

ale humor jeszcze mam - czekam aż wpłynie premia na konto bo mam juz upatrzone gacie takie fajne i buty :loveu:

Posted

Wrzesień będzie słoneczny, nie ma innej możliwości :loveu:

Kasia napisał(a):
ale humor jeszcze mam - czekam aż wpłynie premia na konto bo mam juz upatrzone gacie takie fajne i buty :loveu:

Fajowo :shiny:

A ja nie znalazłam butków, co by mi się podobały, torebki oglądam i może się na coś w końcu zdecyduję. Zamierzam w weekend pobiegać po sklepach.

Posted

Torebki już mam nowe 2, na allegro se wynalazłam :lol:
A z butami tez bedzie problem bo sama nie wiem co za bardzo chcę...i sportowe upatrzyłam choć juz jedne adidasy mam i takie fajne skórkowe na płaskim obcasie wypatrzyłam...a moze straczy premii na obie pary? :diabloti:

Posted

Aga76 napisał(a):

Jakie kolory torebek wybrałaś? Waham się między czarnym, czekoladowym i fioletowym.

jedna jest czarna - sztruksowa
druga czekolada/brąż - skóra ekologiczna

cze wszystkim :loveu: