Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='tigrunia'] :roflt::roflt: No nie moge Coś Ty mu zrobiła Kasia?? :roflt: czy takie fryzury przeszłyby na wystawie? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):Rita na oczy Ci siadło? To jest tragedia!!!! W realu to wyglada jeszcze gorzej :placz: o tam, jeszcze miesiąc i wszystko sie wyrówna :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Mała Rita napisał(a): o tam, jeszcze miesiąc i wszystko sie wyrówna :evil_lol: właśnie tak pod koniec października planuje isc z nim do naszej fryzjerki psowej aby cudu jakiegoś dokonała i poprawiła to co ja spieprzyłam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Kasia']czy takie fryzury przeszłyby na wystawie? :evil_lol: Zrobilibyście forore Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Madzia widze zes dziolcha kumato nie to co Kasia :evil_lol: Kasia ja nie widze zeby az tak zle bylo.. to glowa mojej Pipi byla straszniejsza.. a lapiny przynajmniej Ci piachu mniej przyniesie na nich.. Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pegaza napisał(a):a lapiny przynajmniej Ci piachu mniej przyniesie na nich.. :evil_lol: Widzisz Fidlasta, trzeba umieć dostrzec dobre strony :cool2: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Te a teraz bydziesz tak co chwila mnie cytowac ze niby mie zauwazasz ja?:diabloti: hahaha no ale to prawda mniej wlosow mniej brudu ja porzadnicka :cool1:cos o tym wiem w koncu sprzatam po trzech...:p Madzka oprocz ciebie podpadla mi jesio jedna osoba:razz: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pegaza napisał(a):Te a teraz bydziesz tak co chwila mnie cytowac ze niby mie zauwazasz ja?:diabloti: hahaha no ale to prawda mniej wlosow mniej brudu ja porzadnicka :cool1:cos o tym wiem w koncu sprzatam po trzech...:p Madzka oprocz ciebie podpadla mi jesio jedna osoba:razz: :evil_lol: :evil_lol: Ależ ja Cię zauważyłam, tylko nie raczyłam zacytować, ani przywitać słownie :evil_lol: Atka pewnie :cool1: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Własnie nie raczylas tamta pewnie tez nie raczyla..:-x Atka hmm musze sie jej przyjrzec :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Atka jestes obserwowana:evil_lol: miej sie na bacznosci... Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Aguś, dzis jeszcze w pracy. Koleżanka na badania pojechała i musiałam przesunąć o jeden dzień. Ale jutro już ligam do oporu, nie wstaję przed 9.00 :loveu: Wy wszystkie musiałybyscie zobaczyć Fidlaka na żywca, fotki nie oddają tragizmu tej sytuacji niestety :shake: Zawsze uważałam że Fidlasty jest śliczny ale teraz twierdze że naprawdę jest paskudny i brzydki!!! :evil_lol: Więc nie moze byc dobrze. Nawet Tomek powiedział że jak na razie to Fidel mu sie nie podoba a moja mama do końca wrzesnia też nie chce go pilnować w razie potrzeby...:cool1: Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasia napisał(a):Nawet Tomek powiedział że jak na razie to Fidel mu sie nie podoba a moja mama do końca wrzesnia też nie chce go pilnować w razie potrzeby...:cool1: Ojć :evil_lol: pogotowie strajkowe Dobrze, że tylko o jeden dzień urlop się opóźnił. Nie zapowiadają deszczy, więc w ciągu dnia na pewno będzie cudnie i słonecznie :loveu: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 oby cały mój urlop był słoneczny...ale cos kiepsko to widzę bo na weekend juz zapowiadaja zimno i deszcze :cool1: ale humor jeszcze mam - czekam aż wpłynie premia na konto bo mam juz upatrzone gacie takie fajne i buty :loveu: Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wrzesień będzie słoneczny, nie ma innej możliwości :loveu: Kasia napisał(a):ale humor jeszcze mam - czekam aż wpłynie premia na konto bo mam juz upatrzone gacie takie fajne i buty :loveu: Fajowo :shiny: A ja nie znalazłam butków, co by mi się podobały, torebki oglądam i może się na coś w końcu zdecyduję. Zamierzam w weekend pobiegać po sklepach. Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Torebki już mam nowe 2, na allegro se wynalazłam :lol: A z butami tez bedzie problem bo sama nie wiem co za bardzo chcę...i sportowe upatrzyłam choć juz jedne adidasy mam i takie fajne skórkowe na płaskim obcasie wypatrzyłam...a moze straczy premii na obie pary? :diabloti: Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Czuję nosem, że na dwie pary starczy kaski :evil_lol: Jakie kolory torebek wybrałaś? Waham się między czarnym, czekoladowym i fioletowym. Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Bry dzień :loveu: Ja już adidki mam wybrane w sumie .. trza tera do sklepu i mamone wypłacić :cool1: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Aga76 napisał(a): Jakie kolory torebek wybrałaś? Waham się między czarnym, czekoladowym i fioletowym. jedna jest czarna - sztruksowa druga czekolada/brąż - skóra ekologiczna cze wszystkim :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja potrzebuję czarnej, na gwałt (...:evil_lol: ) I brązowej, (na inne wyjścia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) Czyli podsumowaując, czarna jest pierwszej potrzeby :eviltong: Quote
Recommended Posts