Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jej!:multi::multi: Bo zaraz do domu będzie śmigać to i humor powraca. Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kurcze ja jeszcze dwie za to najbardziej intensywne godziny :shake::placz: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia widze ze nie zajrzyla o co mi chodzilo ale dobra... ale z tymi wlosami Ci wyszlo heheh:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):te stojace to chyba nie wygodne są...stoisz tak na golasa se 15 minut :evil_lol: lepiej w tych ligających :lol: się Was naczytałam i w drodze od lekarza poopalałam sie :loveu: a co do stojących łóżek to one fajne są, ja zawsze sobie tam tańczę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mała Rita napisał(a):się Was naczytałam i w drodze od lekarza poopalałam sie :loveu: a co do stojących łóżek to one fajne są, ja zawsze sobie tam tańczę :evil_lol: :roflt: Ta to ma dopiero metode :roflt: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 tigrunia napisał(a)::roflt: Ta to ma dopiero metode :roflt: mówie Wam, super!!! Muzyka nawala głośno, ja sobie podryguje, czasami jeszcze spiewam ale potem mi głupio czy słychac nie było :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pegaza napisał(a):Kasia widze ze nie zajrzyla o co mi chodzilo ale dobra... ale z tymi wlosami Ci wyszlo heheh:evil_lol: Daria, ale ja zajarzyłam :evil_lol: Mała Rita napisał(a):się Was naczytałam i w drodze od lekarza poopalałam sie :loveu: a co do stojących łóżek to one fajne są, ja zawsze sobie tam tańczę :evil_lol: Ty to też niezła aparatka jesteś :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a):W którym to horrorze było, że się laska zatrzasnęła w solarce i się spaliła? :hmmmm: po tym filmie się boję zamkniętych tych :p Cze Kasia upiększająca się, cze Mieloniaki!!! Wiecie co, też jutro zrobię :cool1: hmm ..kurde wyleciało mi z głowy..tytuł coś tam o przeznaczeniu, kurde druga częśc serii.:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a):W którym to horrorze było, że się laska zatrzasnęła w solarce i się spaliła? :hmmmm: po tym filmie się boję zamkniętych tych :p Cze Kasia upiększająca się, cze Mieloniaki!!! Wiecie co, też jutro zrobię :cool1: to chyba w Oszukać Przeznaczenie III :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a):W którym to horrorze było, że się laska zatrzasnęła w solarce i się spaliła? :hmmmm: po tym filmie się boję zamkniętych tych :p Cze Kasia upiększająca się, cze Mieloniaki!!! Wiecie co, też jutro zrobię :cool1: Oszukać przeznaczenie :razz: statnio leciała jakaś część w tv co chłopak przewidział, ze samolot eksploduje no i faktycznie :crazyeye: Ale usnełam na pierwszej reklamie :cool1: Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):2B, które włosy musiałaś trzymać? :roll: :evil_lol: :roflt: Dobre ! Mała Rita napisał(a):się Was naczytałam i w drodze od lekarza poopalałam sie :loveu: a co do stojących łóżek to one fajne są, ja zawsze sobie tam tańczę :evil_lol: :thumbs: Też lubię stojące turbo :evil_lol: Mała Rita napisał(a):mówie Wam, super!!! Muzyka nawala głośno, ja sobie podryguje, czasami jeszcze spiewam ale potem mi głupio czy słychac nie było :evil_lol: :megagrin: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Pegaza napisał(a): Kasia widze ze nie zajrzyla o co mi chodzilo ale dobra... madziasto4 napisał(a): Daria, ale ja zajarzyłam :evil_lol: dobra dobra, drugi raz przeczytałam i zajarzyłam :evil_lol: no i fakt, wczoraj nic nie było...:eviltong: ja byłam na leżącym. na stojącym byłam ino raz kiedys i jakos tak dziwnie mi sie stało na golasa...miałam wrażenie że ktoś mnie widzi, że jakieś ukryte kamery są...:cool1: i tak łyso mi było :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A gdzie Fidlasta? Pięknie opalona i z nowymi pazurkami :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jeszcze nie opalona bo dopiero raz byłam ale z pazurkami już tak. mam french biały z jasnym fioletowym brokatem i na każdym paznokciu mały kwiatek z fioletowych hologramów :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):jeszcze nie opalona bo dopiero raz byłam ale z pazurkami już tak. mam french biały z jasnym fioletowym brokatem i na każdym paznokciu mały kwiatek z fioletowych hologramów :loveu: dawaj foty :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):mam french biały z jasnym fioletowym brokatem i na każdym paznokciu mały kwiatek z fioletowych hologramów :loveu: To musi szałowo wyglądać :razz: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jak udam i sie zrobić fajne zdjęcie to wstawię. i prisonów dzis oglądać będę :loveu: 3 odcinek 4 serii! Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):jeszcze nie opalona bo dopiero raz byłam ale z pazurkami już tak. mam french biały z jasnym fioletowym brokatem i na każdym paznokciu mały kwiatek z fioletowych hologramów :loveu: Zdjęcie poka, bo nie mogę se wyobrazić :eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Zdjęcie poka, bo nie mogę se wyobrazić :eviltong: taa ja też jestem "słaba z wyobraźni" :eviltong: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 no właśnie umiem zrobić zdjecia, zamazane wychodzą i strasznie nieostre :shake: takie delikatne są, ten brokat na białym frenchu sie tak mieni na srebrno-fioletowo a kwiatki są małe i błyszczące :lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ale mam Fidlastgo - spod nożyczek Leszka Czajki wyszedł :evil_lol: patrzcie na te łapy :shake: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 I se teraz porównajcie go z Fidlakiem z mojego avatarku :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):I se teraz porównajcie go z Fidlakiem z mojego avatarku :evil_lol: ło tam, nie jest tak źle :loveu: trochę tak na "sznaucera" fryzurka :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :roflt::roflt: No nie moge Coś Ty mu zrobiła Kasia?? :roflt: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Rita na oczy Ci siadło? To jest tragedia!!!! W realu to wyglada jeszcze gorzej :placz: Quote
Recommended Posts