Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Kasia']Muszę bo juz mi 3 odpadły :evil_lol: :megagrin: no i te 10 znaków Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Paznokcie jak paznokcie, ale te mieloniaki Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Paznokcie jak paznokcie, ale te mieloniaki wiedziałam :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):wiedziałam :evil_lol: :loveu: Nie mogę się otrząsnąć, czuję zapach :mdleje: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Tomek juz jadł i zadzwonił by powiedzieć, że normalnie niebo w gębie!!! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jeszcze słowo, a idę do sklepu po jakieś mięcho wieprzowe :roll: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 No normalnie 3 zjadł takie dobre były :loveu: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jenyy.. te o żarciu a ja tu umieram :placz: Jak dobrze,że nie przepadam za mielonym :evil_lol: Kasik pokaż paznokcie jak już bendom :loveu: No i własnie ..dawno się nie nasłoneczniałam :roll: Czas to nadrobić :multi: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja dzis pomidorówe :loveu: lete do lekarza :hand: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pokaż zdjęcia psiaka hehe?:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 pokażę jeśli będę zadowolona z nich :p ja przez lato nie chodziłam do zonen studio ale teraz zaczne, ale tylko tak aby zmienic troszke kolor bo strasznie blada jestem :lol: Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hej! Ja jestem twarda nie miętka i trzymam opaleniznę do następnego lata:diabloti: U nas drogo za solara... powyżej 1zł/min. Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcie rtg nogi, wieczorem do lekarza i liczę na zwolnienie z wf do końca roku:loveu: Trzymać kciuki! proszę pozdrowić Fidelka i małego. Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Władziu u nas też ponad zeta minuta kosztuje ale to TZ funduje więc idę :p Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a): ja przez lato nie chodziłam do zonen studio ale teraz zaczne, ale tylko tak aby zmienic troszke kolor bo strasznie blada jestem :lol: No też latem bardzo mało chodziłam :shake: Ostatnio byłam przed wystawą w Sopocie ale nie ze względu na wystawę ale wieczór panieński :p Magda napisał(a):Hej! Ja jestem twarda nie miętka i trzymam opaleniznę do następnego lata:diabloti: U nas drogo za solara... powyżej 1zł/min. Jenyy Władka wy tam wszystko drogie macie :shake: Ja za 12 min na solarium płace 10,50 i to za duże łóżko a nie takie zwykłe małe bo w tych sie dusze :shake: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 tigrunia napisał(a): Jenyy Władka wy tam wszystko drogie macie :shake: Ja za 12 min na solarium płace 10,50 i to za duże łóżko a nie takie zwykłe małe bo w tych sie dusze :shake: Uuuu, klaustrofobia 2B?? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Uuuu, klaustrofobia 2B?? :evil_lol: Kto wie :cool3: Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):Władziu u nas też ponad zeta minuta kosztuje ale to TZ funduje więc idę :p A to trza iść:razz: tigrunia napisał(a): Jenyy Władka wy tam wszystko drogie macie :shake: Ja za 12 min na solarium płace 10,50 i to za duże łóżko a nie takie zwykłe małe bo w tych sie dusze :shake: No niestety... prawda, ceny u nas z kosmosu:shake: Próbowałaś kiedyś na stojąco? Ponoć też takie są. madziasto4 napisał(a):Uuuu, klaustrofobia 2B?? :evil_lol: hihi przyzwyczaiła się do wielkiego łoża:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 noo ja się boję tych automatycznych łóżek:eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 te stojace to chyba nie wygodne są...stoisz tak na golasa se 15 minut :evil_lol: lepiej w tych ligających :lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Raz na stojącym byłam, ale akurat nie miałam czym włosów spiąć i trzymać musiałam :cool1: Tragedia :shake: Ja sobie lubię poleżeć na mojej "10" :loveu: Uwielbiam to łóżko :evil_lol: Władka u was to je wszystko drogie :roll: .. Jak byłam z M i D w markecie i zobaczyłam chociażby cenę chleba to juz mnie powaliło .. nie wspominając o paliwie :crazyeye: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 2B, które włosy musiałaś trzymać? :roll: :evil_lol: Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 No niestety... żyć trza! te stojace to chyba nie wygodne są...stoisz tak na golasa se 15 minut :evil_lol: lepiej w tych ligających :lol:Hahaha włączyłam wyobraźnię:roflt: 2B, które włosy musiałaś trzymać? :roll: :evil_lol: Buahahahaha nie no teraz to naprawdę nie mogę! Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):2B, które włosy musiałaś trzymać? :roll: :evil_lol: :mdleje: Kasik pod pachami przecie :shake: No nie wiesz ? :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):2B, które włosy musiałaś trzymać? :roll: :evil_lol: :roflt: Fidlastej humor wrócił :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 dobra, spindalam na paznokcie. na gazie :evil_lol: Quote
Recommended Posts