Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jenyy.. te o żarciu a ja tu umieram :placz:
Jak dobrze,że nie przepadam za mielonym :evil_lol:

Kasik pokaż paznokcie jak już bendom :loveu: No i własnie ..dawno się nie nasłoneczniałam :roll: Czas to nadrobić :multi:

Posted

pokażę jeśli będę zadowolona z nich :p

ja przez lato nie chodziłam do zonen studio ale teraz zaczne, ale tylko tak aby zmienic troszke kolor bo strasznie blada jestem :lol:

Posted

Hej!
Ja jestem twarda nie miętka i trzymam opaleniznę do następnego lata:diabloti: U nas drogo za solara... powyżej 1zł/min.

Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcie rtg nogi, wieczorem do lekarza i liczę na zwolnienie z wf do końca roku:loveu: Trzymać kciuki!

proszę pozdrowić Fidelka i małego.

Posted

Kasia napisał(a):

ja przez lato nie chodziłam do zonen studio ale teraz zaczne, ale tylko tak aby zmienic troszke kolor bo strasznie blada jestem :lol:

No też latem bardzo mało chodziłam :shake: Ostatnio byłam przed wystawą w Sopocie ale nie ze względu na wystawę ale wieczór panieński :p
Magda napisał(a):
Hej!
Ja jestem twarda nie miętka i trzymam opaleniznę do następnego lata:diabloti: U nas drogo za solara... powyżej 1zł/min.

Jenyy Władka wy tam wszystko drogie macie :shake: Ja za 12 min na solarium płace 10,50 i to za duże łóżko a nie takie zwykłe małe bo w tych sie dusze :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):

Jenyy Władka wy tam wszystko drogie macie :shake: Ja za 12 min na solarium płace 10,50 i to za duże łóżko a nie takie zwykłe małe bo w tych sie dusze :shake:

Uuuu, klaustrofobia 2B?? :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Władziu u nas też ponad zeta minuta kosztuje ale to TZ funduje więc idę :p

A to trza iść:razz:

tigrunia napisał(a):

No niestety... prawda, ceny u nas z kosmosu:shake:
Próbowałaś kiedyś na stojąco? Ponoć też takie są.

madziasto4 napisał(a):
Uuuu, klaustrofobia 2B?? :evil_lol:

hihi przyzwyczaiła się do wielkiego łoża:evil_lol:

Posted

Raz na stojącym byłam, ale akurat nie miałam czym włosów spiąć i trzymać musiałam :cool1: Tragedia :shake: Ja sobie lubię poleżeć na mojej "10" :loveu: Uwielbiam to łóżko :evil_lol:

Władka u was to je wszystko drogie :roll: .. Jak byłam z M i D w markecie i zobaczyłam chociażby cenę chleba to juz mnie powaliło .. nie wspominając o paliwie :crazyeye:

Posted

No niestety... żyć trza!

te stojace to chyba nie wygodne są...stoisz tak na golasa se 15 minut :evil_lol:
lepiej w tych ligających :lol:
Hahaha włączyłam wyobraźnię:roflt:

2B, które włosy musiałaś trzymać? :roll: :evil_lol:

Buahahahaha nie no teraz to naprawdę nie mogę!