:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Fidelek może sobie podglądać jak śnieg napadał na wszystko wokół... A u nas już niezostalo z tego sniegu nic :shake: Quote
yewcia1 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Okno na świat Fidelkowe rewelacyjne;) Quote
madziasto4 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 fidelek2 napisał(a):fabryczny specjalnie dla Fidelka :evil_lol::evil_lol: a tak na serio to specjalnie zrobiony dla Niego, bardzo lubi siedzieć na balkonie ,a że mamy taką a nie inną balustradę to trzeba było coś wymyśleć ;) Tak myślałam :p A na którym piętrze mieszkacie? EDIT: Spojrzałam na zdjęcie :evil_lol: i chyba parter? Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 madziasto4 napisał(a): Tak myślałam :p A na którym piętrze mieszkacie? EDIT: Spojrzałam na zdjęcie :evil_lol: i chyba parter? blisko, blisko - 1 piętro ;) Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć Kasiu! :multi::multi: Również życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanej zabawy Sylwestrowej :multi: Kasiu to teraz dla Łukaszka dziure róbcie, bo sie chłopaki nie zmieszczą w jednej;););) Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kochani - w Nowym Roku 2007 życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości!!! a dzisiejszej nocy szampańskiej zabawy do białego rana!!! Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 no to jeszcze porcja ostatnich zdjeć w starym roku ;) Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! :multi::multi: Również życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanej zabawy Sylwestrowej :multi: Kasiu to teraz dla Łukaszka dziure róbcie, bo sie chłopaki nie zmieszczą w jednej;););) dziękujemy ślicznie za życzenia :loveu: a dziurę dla Młodego się zrobi, a jak :evil_lol: tylko niech się zrobi troszkę cieplej bo teraz to raczej na balkonie by nie posiedział ;);) Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 :: FiGa :: napisał(a): Fidelek może sobie podglądać jak śnieg napadał na wszystko wokół... A u nas już niezostalo z tego sniegu nic :shake: Sylwia, u nas już też śniegu nie ma - był przez jakieś pół dnia a teraz już chlapa i mokro :shake: pamiętam sylwester tamtego roku - śniegu było prawie po pachy :eviltong: (przynajmniej u nas ;)) Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć Kasiu!:multi: wreszcie jestem :multi: chociaż muszę powiedzieć szczerze ,że od czasu do czasu lookałam do Was i oglądałam foteczki:razz: ale na pisanie nie starczyło czasu :cool3:, wszystki foty śliczniaste :loveu::loveu: jak tam przygotowania do Sylwestra? pozdrawiam Was serdecznie!:loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Alka napisał(a): jak tam przygotowania do Sylwestra? pozdrawiam Was serdecznie!:loveu: cześć Alu :multi: z sylwestrem to w tym roku tak, że TZ w pracy (tak mu wypadła zmiana strażaka :placz::placz:) a ja no cóż...Młodego oddaje na służbę do mojej mamy a sama wychodzę do kuzynki ;) lepsze to niż siedzenie samemu w domu... aha, i jeszcze Fidlaka zabieram ze sobą - bidulek tak się boi wystrzałów że samego go nie zostawię ;) Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no tak ,służba nie drużba :cool3: chociaż ty miło spędzisz noc ,czego ci bardzo życzę :loveu: My z mężem będziemy sami, z Tuffiastym ma się rozumieć.Nasz Mateusz ma wychodne :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Sylwia ty też mnie najwyraźniej nie zrozumiałaś ta hodowla, o której mówię to jest bardzo dobra hodowla, która sprzedaje psy z meryczką. Tylko czasami, ale bardzo żadko rodzi im się jeden czy dwa szczeniaczki, które mają niewidoczną wadę. Tylko poprostu nie chcą ludziom wciskać kitu, a teraz to ja nie jestem pewna na 100 czy ja takiego szczeniaczka dostanę, bo powiedzieli, że jak taki się urodzi. A sprawdzona ta hodowla jest na 100, a nawet 200%, bo moja koleżanka ma takiego psiaka, a rodowodowego ma taka pani którą moja mama zna. A takich filmów nigdy mi nie pokazuj :-(. Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech taneczny, lekki krok, będzie z Wami cały rok.:Rose: Niech prowadzi Was bez stresu, od sukcesu, do sukcesu. :B-fly: Pozdro :p Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No i stuknęła 100 stronka :laola: :beerchug: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Zuza dziękujemy ślicznie za życzenia :buzi: no i kolejny powód do świętowania - 100 stronka :multi::multi: :drink1::drink1::drink1: Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :drink1::drink1::drink1: :knajpa::knajpa::knajpa: No a na koniec napijmy się Psie Psi :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi: Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi: Gratuluje setnej stronki ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Zuza96']Sylwia ty też mnie najwyraźniej nie zrozumiałaś ta hodowla, o której mówię to jest bardzo dobra hodowla, która sprzedaje psy z meryczką. Tylko czasami, ale bardzo żadko rodzi im się jeden czy dwa szczeniaczki, które mają niewidoczną wadę. Tylko poprostu nie chcą ludziom wciskać kitu, a teraz to ja nie jestem pewna na 100 czy ja takiego szczeniaczka dostanę, bo powiedzieli, że jak taki się urodzi. A sprawdzona ta hodowla jest na 100, a nawet 200%, bo moja koleżanka ma takiego psiaka, a rodowodowego ma taka pani którą moja mama zna. A takich filmów nigdy mi nie pokazuj :-(. Zuza ale teraz WSZYSTKIE pieski w miocie dostaja metryczkę, a jeśli wają wadę to do niej wpis że piesek jest niehodowlany, więc to niemożliwe by ta hodowla sprzedawała bez metryczek, chyba że jest nie do końca uczciwa że raz puszcza miot z metrykami a raz bez :shake: Kasiu foteczki Łukaszka i Fidelka super :multi::multi: Życzę wam by nadchodzący rok przyniósł wam wiele radości, zero smutków :calus: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 :: FiGa :: napisał(a): Kasiu foteczki Łukaszka i Fidelka super :multi::multi: Życzę wam by nadchodzący rok przyniósł wam wiele radości, zero smutków :calus: Sylwia, dziękujemy za życzenia :loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Sylwia- Tak te psiaki mają rodowód tak jak mówisz i maja tak wpisane tylko, że sprzedają je po wiele tańszej cenie np. z metryczką bez wad 2300, a z wadą 1000 zł. I każda hodowla tak robi, a jest to legalne ;););). Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 ostatnie 2 zdjęcia w tym roku Fidlakowo - balkonowe i ... Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Choć nie mam czarnego cylindra, chciałabym ci z niego wyczarować na Nowy Rok same kolorowe dni, w których i dla mnie znalazłoby się trochę miejsca. Quote
Recommended Posts