Pegaza Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cze Kasiasta:p oo po wczorajszym dniu jestem w pelni zrelaksowana jeee :eviltong: pogoda dopisala az od slonca uciekalam..zarcia grilowane dobre:eviltong: oponki znow urosly:roll: a co tam u Was? Quote
tigrunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Obejrzałam taniec "naszych" na eurowizji ale bez głosu :p Musze w domu jesio raz looknąć Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tigrunia napisał(a):Obejrzałam taniec "naszych" na eurowizji ale bez głosu :p Musze w domu jesio raz looknąć fajnie tańczyli, aż w szoku byłam :loveu: Quote
tigrunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Bez muzyki nie ma takiego efektu :shake: Quote
Pegaza Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kasia wpadlam pokazac specjalnie fotki po kim ja dziennie musze sprzątac:mad: dla tych ktorzy mają slabe nerwy niech tego nie ogladaja:evil_lol: http://images25.fotosik.pl/272/a098c9bf0276fa12med.jpg tak wyglada na co dzien... a to po jedzeniu dodam ze ten ryz znajduje w roznych czesciach mieszkania zalezy gdzie przechodzi i konsumuje to co ma w pysku http://images26.fotosik.pl/273/39fd38015a64a70cmed.jpg i kto jeszcze chce duzego psa do domu ja chetnie swojego uzycze :diabloti: Quote
Kasia Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dario ja podziękuję, nigdy nie chciałam mieć w mieszkaniu duzego psa...:p I nie zazdroszczę. cze tak w ogóle wszystkim :loveu: Quote
tigrunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja kocham duze psy :loveu: Miałam już sporego dalmatiana, bokserzycę no i jak jesio w wózku jeździłam to owczarka była :loveu: Teraz będzie na troche Bern a potem pomyslę o collaczku :loveu: Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :evil_lol: D-E ... ktoś się golił i nie posprzątał... hihihi Quote
Pegaza Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Taa depilacja.. Soma uwaza ze bez wlosow bedzie jej lepiej :mad: i ciągle je gubi noo wiec gdybym jej pozwolila na dywan nowiutki wlezc to slabo go widze za miesiac... no chyba ze calutki w tych kudlach..:mad: wpadne pozniej..ide jej gotowac zarcie Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pegaza napisał(a): wpadne pozniej..ide jej gotowac zarcie oby żadne z włoskich dań :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cze Kasia:p slonko dzis grzeje wiec humor dopisuje:p na zebranie szkolne ide..juz sie zaczelo.. Livka ma sraczke przesadzila z jedzeniem bankowo..:roll: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jaki humor? ja tam nie widzę żadnego, nerwy tylko mam i tyle! chyba wstałam lewą nogą bo mnie każdy dzisiaj wk***** :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 albos nie ..............przez Tomka :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 nie przez Niego. jak wychodziłam to Oni jeszcze spali więc nie zdążyli mnie podkur***. Tak jakos przyszło ale oczywiscie wyżyłam sie na Tomku :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):nie przez Niego. jak wychodziłam to Oni jeszcze spali więc nie zdążyli mnie podkur***. Tak jakos przyszło ale oczywiscie wyżyłam sie na Tomku :evil_lol: Czesc Kasik, Nerwusie Ty :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 to prawda, jestem nerwus i choleryk straszny :cool1: cze Rita Mała :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ojoj, to dzisiaj trzeba ostrożnie dobierać słowa, żeby nie oberwać :evil_lol: W beret od Fidlastej :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 zebyś wiedziała! aż paruje ze mnie :stormy-sad: Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cześć Kasiu :loveu: nerwowy bąk krąży - do nas w biurze też wleciał :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasik Ty sie nie denerwuj jeszcze chwila i do domku idziesz :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 do domku od razu nie, wpierw na paznokcie a potem jeszcze do zonen studio :p a jeszcze potem to nie wiem gdzie...moze faktycznie juzdo domu bo mieloniaki tam czekaja na mnie :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):do domku od razu nie, wpierw na paznokcie a potem jeszcze do zonen studio :p a jeszcze potem to nie wiem gdzie...moze faktycznie juzdo domu bo mieloniaki tam czekaja na mnie :loveu: ło paznokcie, zonen studio (cokolwiek to znaczy :evil_lol:) i od razu Kasiny humor poprawiony :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 zonen studio = solarium :evil_lol: humor będzie poprawiony jak dobrze m i zrobi paznokcie bo ostatnio taka fuszerę odwaliła ze po tygodniu poszłam z reklamacją :shake: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):zonen studio = solarium :evil_lol: humor będzie poprawiony jak dobrze m i zrobi paznokcie bo ostatnio taka fuszerę odwaliła ze po tygodniu poszłam z reklamacją :shake: Kacha to Ty nie idz moze dzisiaj na te paznokcie :shake: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Muszę bo juz mi 3 odpadły :evil_lol: Quote
Recommended Posts