ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Juchu POLACZKI na 2 miejmy nadzieje ze jeszcze to 1 oczko przeskocza do gory Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ewa2909 napisał(a): Juchu POLACZKI na 2 miejmy nadzieje ze jeszcze to 1 oczko przeskocza do gory naprawdę super im idzie :lol: i jesteśmy na 1!!! Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):Fidlasty też jest ważny, nawet bardzo ale jednak dziecko to dziecko. Zresztą nie ma podziałów - równi są oboje :loveu: no ja jeszcze dzieciaczka nie mam niestety :placz: a instynkt macierzyński ogromny Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a): bardzo lubi batoniki 7 DAYS. wafelki PRINCE POLO. a najbardziej KINDERKI :loveu: zjadłabym prince polo :roll: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a):no ja jeszcze dzieciaczka nie mam niestety :placz: a instynkt macierzyński ogromny O bo zegar biologiczny bije. Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a): no ja jeszcze dzieciaczka nie mam niestety :placz: a instynkt macierzyński ogromny robienie jest przyjemne wiec na co czekasz? :evil_lol: gorzej z wychowaniem i dzierżeniem tego wszystkiego :p Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):robienie jest przyjemne wiec na co czekasz? :evil_lol: gorzej z wychowaniem i dzierżeniem tego wszystkiego :p ee narazie mam Fidka :loveu: Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 PositiveThought napisał(a): a ja kinderka :loveu: a ja kiełbache z grilla :p Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):a ja kiełbache z grilla :p Moze nie kielbaska ale cos tam z grila jest. Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ewa2909 napisał(a):Mamy Pierwsze Miejsce!!!!!!!!!!!!!!! Ojć, i chyba wszyscy padli po tej sensacyjnej wiadomości :roll: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a):Ojć, i chyba wszyscy padli po tej sensacyjnej wiadomości :roll: ja to juz z flagą Polski po ulicy latam :megagrin::Poland: Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a):ja to juz z flagą Polski po ulicy latam :megagrin::Poland: aaaa, rozumiem :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a):aaaa, rozumiem :evil_lol: kurcze ale fajnie ze wygraliśmy :p Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a):kurcze ale fajnie ze wygraliśmy :p Dość niezwykła sprawa jak na nasze ostatnie występy flagowe :roll: ale to bardzo miłe :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Lete spać :loveu: Miłej nocki Dziewczynki :loveu: Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a):Lete spać :loveu: Miłej nocki Dziewczynki :loveu: Branoc :sleeping: Quote
tigrunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Aga76 napisał(a):Aaaa adidasa zapewne Zrób fotkę cuda, zaślinię się :evil_lol: Ano adidasa :loveu: Zrobie potem.. jeszcze troche zostało :loveu: Kasia napisał(a): to wyjątkowy porządniś. jak smaruję gębę kremem - Jemu też muszę. jak smaruję kulka pod pachami - Jemu też muszę. jak nakładam żel albo piankę na włosy - Jemu też muszę. jak myję zęby - On też myje. jak podlewam kwiatki - On tez podlewa ze mna swoja konewką. On wszystko robi to co ja :loveu: Łał :crazyeye: Jak tyś to zrobiła, ze on taki jak ty ?? :evil_lol: Czy ktoś może mnie uświadomić kto i co wygrał ? :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 tigrunia napisał(a):Ano adidasa :loveu: Zrobie potem.. jeszcze troche zostało :loveu: Łał :crazyeye: Jak tyś to zrobiła, ze on taki jak ty ?? :evil_lol: Czy ktoś może mnie uświadomić kto i co wygrał ? :cool1: no Herbusiowa i Mroczek wygrali w tanecznej euroziwzji :multi: Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 PositiveThought napisał(a):hej Kasiu :loveu: Ty już pewnie marzysz o poniedziałku :loveu: Marzenia się spełniają :evil_lol: Dzień dobry w poniedziałek :loveu: Quote
Kasia Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Od 4.00 nie spałam tak uwielbiam poniedziałki :loveu: dobry w brzydki deszczowy dzień...u nas leje i leje i nie zapowaiada sie aby miało przestać :shake: Quote
tigrunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dobry :multi: U mnie poniedziałek pochmurny ale deszczu jeszcze nie widać :shake: Quote
magda z. Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a u mnie słoneczko i niebieskie niebo:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts