Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tigrunia napisał(a):A jua na chwile.. przyszłam na bazarku powalczyc :diabloti: jest tort malinowy? co kupujesz? Quote
tigrunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a):jest tort malinowy? co kupujesz? Tort jest :loveu: Ciekawe tylko gdzie Iberia jest :hmmmm: Torebkę od Kasi kupiłam :loveu: Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tigrunia napisał(a):Tort jest :loveu: Ciekawe tylko gdzie Iberia jest :hmmmm: Torebkę od Kasi kupiłam :loveu: Aaaa adidasa zapewne Zrób fotkę cuda, zaślinię się :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 a czemu pistolet wycelowany jest w biednego Fidlaczka? :loveu: Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a): a czemu pistolet wycelowany jest w biednego Fidlaczka? :loveu: chiba wiertarka...:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):chiba wiertarka...:evil_lol: to wiertarka :crazyeye: ło matko :oops: Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 no, na baterie! nawet wiertło sie chowa przy przycisnięciu np. do ściany! Fidlak non stop odczuwa ruchy wiertnicze...:cool1: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):no, na baterie! nawet wiertło sie chowa przy przycisnięciu np. do ściany! Fidlak non stop odczuwa ruchy wiertnicze...:cool1: kurde a wyglada jak pistolet no Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 cukierasy :loveu: dla Fidlaczka Ooo, co ja widzę, słynny sprzęt :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a):cukierasy :loveu: dla Fidlaczka Ooo, co ja widzę, słynny sprzęt :cool1: i to że jeszcze słynny sprzęt :crazyeye: a ja go żem pomyliła z pistoletem :oops: Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a): cukierasy :loveu: dla Fidlaczka Ooo, co ja widzę, słynny sprzęt :cool1: czekoladowe. teraz szukam piły na allegro. też na baterie :grins: Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):czekoladowe. teraz szukam piły na allegro. też na baterie :grins: mniamuśne :loveu: a odkurzacz? Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a): a odkurzacz? jest i sprawnie działa. dzis Mały wział rolke sraj taśmy z tajniaka, rozwinął, poskubał na drobne kawałki, rozsypał na dywanie, wziął wózek czysciocha czyli miotłę i szuflekę i zaczął zmiatać to pod ściane. następnie odkurzaczem zbierać - takiego mam pomagiera :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a):mniamuśne :loveu: a odkurzacz? No przeciez chlopak nie bedzie sie przyzwyczajal do damskich zajec!!!!!!!!! Porzadki to damska domena. Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):jest i sprawnie działa. dzis Mały wział rolke sraj taśmy z tajniaka, rozwinął, poskubał na drobne kawałki, rozsypał na dywanie, wziął wózek czysciocha czyli miotłę i szuflekę i zaczął zmiatać to pod ściane. następnie odkurzaczem zbierać - takiego mam pomagiera :loveu: Brawo :klacz: No ja nie wiem, ale chyba powinnaś mu zapłacić :roll: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):jest i sprawnie działa. dzis Mały wział rolke sraj taśmy z tajniaka, rozwinął, poskubał na drobne kawałki, rozsypał na dywanie, wziął wózek czysciocha czyli miotłę i szuflekę i zaczął zmiatać to pod ściane. następnie odkurzaczem zbierać - takiego mam pomagiera :loveu: LOL to ja sie pomylilam.A to nam tutaj maly czyscioszek rosnie. Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Aga76 napisał(a): No ja nie wiem, ale chyba powinnaś mu zapłacić :roll: dostał batonika :loveu: ewa2909 napisał(a): LOL to ja sie pomylilam.A to nam tutaj maly czyscioszek rosnie. to wyjątkowy porządniś. jak smaruję gębę kremem - Jemu też muszę. jak smaruję kulka pod pachami - Jemu też muszę. jak nakładam żel albo piankę na włosy - Jemu też muszę. jak myję zęby - On też myje. jak podlewam kwiatki - On tez podlewa ze mna swoja konewką. On wszystko robi to co ja :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):dostał batonika to wyjątkowy porządniś. jak smaruję gębę kremem - Jemu też muszę. jak smaruję kulka pod pachami - Jemu też muszę. jak nakładam żel albo piankę na włosy - Jemu też muszę. jak myję zęby - On też myje. jak podlewam kwiatki - On tez podlewa ze mna swoja konewką. On wszystko robi to co ja :loveu: Super chlopak.Oby tak dalej to synowa Cie bedzie na rekach nosic. Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):dostał batonika :loveu: to wyjątkowy porządniś. jak smaruję gębę kremem - Jemu też muszę. jak smaruję kulka pod pachami - Jemu też muszę. jak nakładam żel albo piankę na włosy - Jemu też muszę. jak myję zęby - On też myje. jak podlewam kwiatki - On tez podlewa ze mna swoja konewką. On wszystko robi to co ja :loveu: do pracy tez chodzi??? :megagrin: joke taki, oj chyba za duzo piwka :megagrin: Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):dostał batonika :loveu: A jakie lubi najbardziej? Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 do pracy zacznie jak przyjdzie czas :evil_lol: czasami jest naprawdę okropny i złośliwy ale jakby nie było to moje najwieksze szczęście :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kasia napisał(a):do pracy zacznie jak przyjdzie czas :evil_lol: czasami jest naprawdę okropny i złośliwy ale jakby nie było to moje najwieksze szczęście :loveu: moim jest narazie Fidek :loveu: Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 widziałyście? dostajemy jak na razie najwyższe noty :lol: bardzo lubi batoniki 7 DAYS. wafelki PRINCE POLO. a najbardziej KINDERKI :loveu: Quote
Kasia Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a): moim jest narazie Fidek :loveu: Fidlasty też jest ważny, nawet bardzo ale jednak dziecko to dziecko. Zresztą nie ma podziałów - równi są oboje :loveu: Quote
Recommended Posts