Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a):O jeny .. ale lipna zmiana :shake: tragedia!!! jedyne co to się wyśpię ale potem siedzę do nocy :placz: ja juz chyba wspominałam o tej emeryturze, mysle o tej olimpijskiej od 35 roku zycia :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Mała Rita napisał(a): Czesc :loveu: i znowu dopiero wstałam :evil_lol: też bym tak chciała :loveu: na zmainy pracujesz? Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 niestety tak :( albo 9 - 17, albo 15 - 22 :placz: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A w jakiej dziedzinie liczysz na ten medal?? :cool3: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a):A w jakiej dziedzinie liczysz na ten medal?? :cool3: a to już wszystko jedno... dostosuje się :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja wpadłam powiedzieć iż filmy dostałam :multi: Dziękuję Kasiu :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :multi: Dobry Wieczór Fidlaki!!!:loveu: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):cze! 2B to szybko doszło :lol: No super szybko :loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Też mam kawusię i rogalika z czekoladą do tego :loveu: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A ja miałam drożdżówkę z nadzieniem jogurtowo-serkowo-homogenizowanym :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Cze :hand: nareszcie piątek!!! :multi: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Z piątku to się tylko Ci cieszą, co wolne weekendy mają .. czyli not mi :placz: Jutro oczywiście dyżur w pracy, po pracy na roczek, po roczku Iberioska przyjeżdża, która spać nie daje w nocy :mad: W niedzielę wczesne wstawanie na wystawę i znów nie będzie spania bo Iberioska dalej siedzi :mad: (ciekawe czy zagląda na Fidlasty wątek:evil_lol:) Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 cze Rita :loveu: nie zaglada raczej :p Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mnie tak od października się zacznie :( w tygodniu praca, w weekendy szkoła :placz: ale póki co dziś od 17:10 do poniedziałku rana leże do góry kołami i odpoczywam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kasia napisał(a): nie zaglada raczej :p Kto wie ? Może po cichaczu looka :evil_lol: Jakieś plany na weekend Kasiu? :razz: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Fidek wczoraj pościągał mi wszystko z biurka, rozwalił zszywki do zszywacza po całym pokoju. Pól nocy nie spałam, bo ubzdurałam sobie, że na pewno zjadł jakąś zszywkę ale ok, spał jak niemowlę a ja co chwilę budziłam go czy wszystko z nim w porządku :oops: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tigrunia napisał(a): Jakieś plany na weekend Kasiu? :razz: to zależy od pogody. ale konkretnie nic na razie nie planuję. cze Aguś :loveu: Fidel rozrabiaka :loveu: Quote
Pegaza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kasia jestes na necie? potrzebuje Cie na pw Quote
Recommended Posts