madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ta pizza z kuponami to z jakiejś Waszej miejscowej pizzeri czy sklepowa czy jeszcze insza?? Bo mię te kupony zainteresowały :evil_lol: Prosto z wiadra najlepiej żłopać wodę :evil_lol: Tak a propos wielkości, czy obywatelka Mała Rita widziała nasze porównanie yorasów?? :evil_lol: Fidlasta na której stronie to u Ciebie było?? Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nie widziałam :oops: jak narazie całą galeryjkę tylko Madzi przejrzałam :oops: tyle tych stron, że nie daję rady :evil_lol: za to teraz ze wszystkim jestem na bieżąco ;) A co! ;) Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :p http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10597514&postcount=9762 Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Widziałam, widziałam :multi: porównanie niesamowite :evil_lol: Też Fidkowi tak zrobię :lol: Nie wpadłam na to :oops: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cze dziołchy :multi: Czy wy widzita mój banerczysław?? Bo ja nie :shake: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a): Czy wy widzita mój banerczysław?? Bo ja nie :shake: No żesz 2Be nie pij tyle :evil_lol: Jam widzę :cool1: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Aga76 napisał(a):No żesz 2Be nie pij tyle :evil_lol: Jam widzę :cool1: Ale ja po herbatce świeżo jestem :oops: Jam widzę jedynie czerwony krzyż :cool1: Ino dobrze, że inni widzą :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 czerwony krzyż... hmm... :evil_lol: nieziemska wizja :loveu::evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a):Ale ja po herbatce świeżo jestem :oops: Jam widzę jedynie czerwony krzyż :cool1: Ino dobrze, że inni widzą :loveu: Rany !!! Ciebie to już chyba tylko na pogotowie zostało zawieźć :evil_lol: Nie zazdroszczę takich wizji :shake: Herbatka zapewne z prądem była :cool1: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Czerwony krzyż? PCK! :loveu: Chyba mnie nawołują :cool1: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a):Chyba mnie nawołują :cool1: Jak patrzysz na prawą dłoń to ile kciuków widzisz? Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :hmmmm:Aga76 napisał(a):Jak patrzysz na prawą dłoń to ile kciuków widzisz? Ekhm.. a która to prawa?? Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a)::hmmmm: Ekhm.. a która to prawa?? Jutro masz już umówioną wizytę :glaszcze: Będzie dobrze, nie przejmuj się. Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Aga76 napisał(a):Jutro masz już umówioną wizytę :glaszcze: Będzie dobrze, nie przejmuj się. Ale chyba w Wa-wie mnie nie umówiłaś, co ? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a):Ale chyba w Wa-wie mnie nie umówiłaś, co ? :evil_lol: A chcesz? Możemy i tu przenieść wizytę. Rano przyjadą po ciebie i zobaczysz - wszystko się ułoży :loveu: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Aga76 napisał(a):A chcesz? Możemy i tu przenieść wizytę. Rano przyjadą po ciebie i zobaczysz - wszystko się ułoży :loveu: Jeny niech przyjdą i mnie wezmą z tej pracy :modla: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 madziasto4 napisał(a): Ta pizza z kuponami to z jakiejś Waszej miejscowej pizzeri czy sklepowa czy jeszcze insza?? Bo mię te kupony zainteresowały :evil_lol: Prosto z wiadra najlepiej żłopać wodę :evil_lol: To pizza z naszej miejscowej pizzeri. Zamawiasz dużą (wielką!) pizzę, wycinasz z opakowania kupon i zbierasz 10 sztuków. Jak uzbierasz to przy zamawianiu pizzy drugą dużą masz gratis za te właśnie kupony. I jest to dowolna pizza a nie jakaś tam określona, wiec nawet taka najdroższą mozesz sobie wziąść za te kupony. Super sprawa! Zwłaszcza na imprezę jakąś :razz: U nas mamy 4 pizzerie i w kazdej jest taka możliwość, każda prowadzi te kupony. :lol: Nie zdążyłam mu nalać do jego miski bo od razu doleciał do tego wiadra. A woda w nim była nawet nie wiem czy świeża ale pewnie smaczna bo żłopał i żłopał :lol: tigrunia napisał(a): Czy wy widzita mój banerczysław?? Bo ja nie :shake: ja nie widzę :shake: Dobry wszystkim!!! Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a): ja nie widzę :shake: Dobry wszystkim!!! Ja już dzisiaj widzę :multi: Dobry Kaś :loveu: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nowy masz jakis? czy ten co miałaś? Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):nowy masz jakis? czy ten co miałaś? Eee.. ten sam.. ja nie umieju nowego wykonać :shake: :placz: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Czesc :loveu: i znowu dopiero wstałam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tej to dobrze .. :cool3: Ale za to ja za godzinkę wychodzę z pracy :loveu: :multi: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a):Tej to dobrze .. :cool3: Ale za to ja za godzinkę wychodzę z pracy :loveu: :multi: A ja na 15 i do 22 :placz: Quote
Recommended Posts