tigrunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Noo.. to mnie tam ino na pierwszą zara wpisz :lol: Kaś a wyślesz jutro jak mi sie uda wygrać ?? :modla: Na sobote mi poczebne :roll: Quote
Kasia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 tigrunia napisał(a): Noo.. to mnie tam ino na pierwszą zara wpisz :lol: Kaś a wyślesz jutro jak mi sie uda wygrać ?? :modla: Na sobote mi poczebne :roll: wyślę :lol: jak wygrasz wyślij PW z adresem. madziasto4 napisał(a): Buahaha (z)wisielec :evil_lol: dawno nie było, co nie? :loveu: Quote
tigrunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kasia napisał(a):wyślę :lol: jak wygrasz wyślij PW z adresem. Dobra .. ide se kawe zrobić .. zw i pilnuje dalej :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dobry wieczor:cool1: ze jego karczycho nie boli to sie dziwie w takiej pozycji spac..:roll: a u fryzjera tak czasem nie byl bo widze sciety krociotko:p ja se dzis fundlam fryzjera z m-a pasemka se my zas zrobili.. :pmoze sie keidys obfoce i pokaze:eviltong: Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Pegaza napisał(a): a u fryzjera tak czasem nie byl bo widze sciety krociotko:p ja se dzis fundlam fryzjera z m-a pasemka se my zas zrobili.. :pmoze sie keidys obfoce i pokaze:eviltong: Jedna jedyna zauważyła :lol: Ino, że fryzjerem był TZ. I tylko maszynkąa go zjechaliśmy, moze dzis cos pokombinuje z nożyczkami - łapy i głowa. No i dobry środowy :loveu: U nas lato w pełni, oby sie tak utrzymało przez mój urlop!!! Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A skąd Ty Kasiu lato masz?? U mnie szaro, pochmurnie i deszczowo :placz: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Słoneczne dzień dobry :loveu: Zwis :thumbs: w pełni profesjonalny! Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 w wykonaniu Fidlaka zawsze jest profesjonalny i nie do podrobienia :grins: hej Aguś :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cześć Kasieńko :lol: Jak ze Słońcem u Ciebie bo do mnie też przyszło :loveu: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 I do mnie doszło :loveu: Fidlasta - kurka no co ty za konto masz, że mi jesio kasa nie zeszła ?? :crazyeye: Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Mała Rita napisał(a): Cześć Kasieńko :lol: Jak ze Słońcem u Ciebie bo do mnie też przyszło :loveu: hej Rita :loveu: jest cały czas! mówię Wam, lato lepsze niz w lipcu i sierpniu :loveu: tigrunia napisał(a): Fidlasta - kurka no co ty za konto masz, że mi jesio kasa nie zeszła ?? :crazyeye: normalne! w BZWBK. to Ty masz jakieś nie teges :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Taką suchą, ciepłą i słoneczną jesień to ja lubię :loveu: Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Madźka do jesieni jeszcze troche dzionków zostało :p Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Tak? A myślałam, że już mamy jesień :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Idę na zakupy, chińskie dzisiaj robię, na razie :bye: :p Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ja mam dzisiaj pizze - jedna na obiad a drugą za zebrane kupony na kolację :p Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kasia napisał(a): normalne! w BZWBK. to Ty masz jakieś nie teges :eviltong: Eee... to nie takie normalne :p Ja jak przelew robię z rana to zazwyczaj do 10 kasa schodzi. Do Ciebie poszło jak z pracy wychodziłam czyli ok 12:50..dotarło?? Kasia napisał(a):ja mam dzisiaj pizze - jedna na obiad a drugą za zebrane kupony na kolację :p A co to za kupony?? :roll: Ja naleśniki zrobiłam .. chciałam robić jabłecznik ale proszku do pieczenia nie ma :cool1: Nie moge tego dziada do sklepu wykopać :mad: Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 tigrunia napisał(a): Eee... to nie takie normalne :p Ja jak przelew robię z rana to zazwyczaj do 10 kasa schodzi. Do Ciebie poszło jak z pracy wychodziłam czyli ok 12:50..dotarło?? A co to za kupony?? :roll: Ja naleśniki zrobiłam .. chciałam robić jabłecznik ale proszku do pieczenia nie ma :cool1: Nie moge tego dziada do sklepu wykopać :mad: doszło, dziękuje :lol: kupony z opakowań - jak zbiorę 10 kuponów z 10 dużych pizz to przy zamawianiu pizzy drugą dużą jaka sobie wybiorę za te 10 kuponów mam gratis :lol: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kasia napisał(a):doszło, dziękuje :lol: kupony z opakowań - jak zbiorę 10 kuponów z 10 dużych pizz to przy zamawianiu pizzy drugą dużą jaka sobie wybiorę za te 10 kuponów mam gratis :lol: :multi: łał.. to fajne wy promomcje macie :cool3: U nas ni ma tak dobrze :shake: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://images39.fotosik.pl/7/4cdc15f8c1910946.jpg Przystojniak piękny :loveu: i wcale nie wygląda na dużego yoreczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts