Kasia Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Też idę sie kłaść...rano trza wstać :shake: Branoc :loveu: Quote
tigrunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja jeszcze kości obejżeć muszę ale pewnie jak zwykle usnę w połowie i nie dowiem się kto kogo zabił :cool1: Branoc :loveu: Quote
Kasia Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 tigrunia napisał(a): Ja jeszcze kości obejżeć muszę ale pewnie jak zwykle usnę w połowie i nie dowiem się kto kogo zabił :cool1: Kości nie oglądam bo jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie obejrzeć odcinek do końca :cool1: Quote
Mała Rita Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jakie słodziaki!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Kasia napisał(a):Kości nie oglądam bo jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie obejrzeć odcinek do końca :cool1: Mi sie czasem zdarza, ale tyż niezbyt często :p Ale pracuję w jednym biurze z babką, która ogląda wszystko co możliwe i zawsze wie jak się skończyło :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Rozkoszni faceci w łóżku :evil_lol: Fidel wstydniś :wink: Bry w poniedziałek :loveu: Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Atka żal mi Cię było strasznie, widziałam jak męczyłaś sie przez te 2 miechy. Teraz już będzie tak jak być powinno - ulubione poniedziałki i znienawidzone piątki :loveu: Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 PositiveThought napisał(a): poniedziałek, nareszcie taki jak powinien, czyli szkolny, hurra, supcio, cieszmy się razem :loveu: Następna :stupid: Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 PositiveThought napisał(a): wiedzialam Kasiu, że Ty mi współczujesz :loveu: a ja Ci zazdrościlam! taki upał poniedziałkowy w pracy, musiało być cudnie!!! :loveu: nie oddałabym tych poniedziałków za nic! niektórzy nie wiedzą co tracą :loveu: Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Mała Rita napisał(a): Czesc Kasik, cześć Fidlasty :hand: Cze Mała Rita, cze Fido :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jezu! Nadrobiłam wszystko i padam twarzą na pysk. Ale sobie skopiowałam przepisy :p Ja na nasze ukochane poniedziałki muszę jeszcze poczekać :shake: Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja Madzka muszę Ci sie pochwalić, że wreszcie poznałam miłość do poniedziałków :loveu: :sweetCyb::sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 tigrunia napisał(a):A ja Madzka muszę Ci sie pochwalić, że wreszcie poznałam miłość do poniedziałków :loveu: :sweetCyb::sweetCyb: Ooo, a to ci niespodzianka! :grins: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Witamy wtorkowo Fidlastego i Kasie :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cześć Fidlaki :p Ile jeszcze godzin pracy zostało? Quote
Kasia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Mała Rita napisał(a): Witamy wtorkowo Fidlastego i Kasie :loveu: hej Rita Mała :loveu: madziasto4 napisał(a): Cześć Fidlaki :p Ile jeszcze godzin pracy zostało? Cze Gamonie :loveu: Do 15.30. Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 gdzie głowa a gdzie nogi :loveu::lol: Quote
Kasia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 on uwielbia takie zwisy. raz nawet zasnął tak i spał ponad godzinę :lol: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kasia napisał(a):on uwielbia takie zwisy. raz nawet zasnął tak i spał ponad godzinę :lol: york cyrkowiec :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Fidlasty znowu zwisa :loveu: :evil_lol: Kasia - pilnuję bazarku bo zaraz się bajki kończą jak dobrze wyczytalam :cool3: Ojj żeby mi ich kto nie gwiznął :mad: Quote
Recommended Posts