Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znaju ich...my od samego początku używamy Dr Seidla i jesteśmy zadowoleni :lol:

Aguś to dawaj! Czekamy :loveu:
No chyba że kabelkiem ale to juz nie będzie tak smakować...:roll:

Posted

Kasia napisał(a):

Znam jeszcze jedna z brokułami: brokuły, jajko na twardo, czerwona cebula, szynka pokrojona w cienkie i małe kawałeczki, kukurydza (można też dać papryki jak ktoś nie ma kukurydzy...), sól, pieprz i jak kto woli - mieszamy albo z olejem albo z majonezem :lol:

A jak ktoś nie lubi ani kukurydzy ani papryki? :roll:

Kaś .. ja mam pełno ksiażek, starych podręczników .. mogłabym coś dać ale nie zajmę się bazarkiem bo nie umiem :roll: Mogę wysłać Tobie lub komus kto się tym zajmie ..

Posted

Beatko ja też nie mam czasu na bazarki i wysyłki. Sama zawsze oferuje gotówkę...

Ale napisz o tym na wątku suni. Moze ktoś ma czas i zgodzi sie poprowadzić bazarek? :lol:

No chyba że powiem Ci co i jak i sama wystawisz bazarek?

Posted

tigrunia napisał(a):

Zaraz napiszę na wątku - lepiej niech ktoś doświadczony się tym zajmie ;) Tylko muszę doczytać do końca - jestem na 8 stronie.

Albo jeszcze inaczej: zrób zdjęcia, opisz ksiażki i prześlij mi. Ja zrobie bazarek a Ty powysyłasz jak ktos kupi.

Posted

Kasia napisał(a):
Albo jeszcze inaczej: zrób zdjęcia, opisz ksiażki i prześlij mi. Ja zrobie bazarek a Ty powysyłasz jak ktos kupi.

Ok.. może być i tak ;)
Niedługo TZ wróci z pracy to zapytam gdzie wyniósł te ksiażki i zrobię wstępną selekcję.

Posted

Witam Fidlaczkowate!!!:loveu: U nas jakoś smutno, Arnold smutny bo był u weta, Fido smutny bo Arni smutny, TZ smutny bo siedzi przy kompie i pracuje... A mnie nie jest smutno ale głupio tak się cieszyć przy nich :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Rita jak nic musisz ich rozweselić!!! :evil_lol:
Arni niech nie smuta, wet mu krzywdy nie zrobił...On pewnie bardzie obrażony jest, co nie?

obrażony :lol: Fido robi co może a on nic!!! :evil_lol: próbowałam ich rozweselić i nic :) może za mało się staram :cool3:

Posted

Dobry Kaś :multi:
Wstępnie książki przejrzałam, ale w sumie nic ciekawego tam nie ma co by się nadawało tak moim zdaniem bo to troche stare ksiażki.. raczej do spalenia pójdą :cool1: Ognicho z nich będzie :roll: Poszukam czego w ciuchach. Znalazłam jedna fajną torebkę nową z metką nawet :razz: Zrobię generalny przegląd po pracy i obfoce ;)