Mała Rita Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziewczynki takie pytanie mam z rana :) co myslicie na temat kosmetyków psich GIMBORN? Zamierzam zamówić Fidkowi no i sama nie wiem :( Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Nie znaju ich...my od samego początku używamy Dr Seidla i jesteśmy zadowoleni :lol: Aguś to dawaj! Czekamy :loveu: No chyba że kabelkiem ale to juz nie będzie tak smakować...:roll: Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [SIZE="3"]Bardzo prosimy o pomoc w zbiórce grosików na sunię i jej dzieci: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119029 Macie moze cos do wystawienia na bazarek? Quote
tigrunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kasia napisał(a): Znam jeszcze jedna z brokułami: brokuły, jajko na twardo, czerwona cebula, szynka pokrojona w cienkie i małe kawałeczki, kukurydza (można też dać papryki jak ktoś nie ma kukurydzy...), sól, pieprz i jak kto woli - mieszamy albo z olejem albo z majonezem :lol: A jak ktoś nie lubi ani kukurydzy ani papryki? :roll: Kaś .. ja mam pełno ksiażek, starych podręczników .. mogłabym coś dać ale nie zajmę się bazarkiem bo nie umiem :roll: Mogę wysłać Tobie lub komus kto się tym zajmie .. Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Beatko ja też nie mam czasu na bazarki i wysyłki. Sama zawsze oferuje gotówkę... Ale napisz o tym na wątku suni. Moze ktoś ma czas i zgodzi sie poprowadzić bazarek? :lol: No chyba że powiem Ci co i jak i sama wystawisz bazarek? Quote
tigrunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zaraz napiszę na wątku - lepiej niech ktoś doświadczony się tym zajmie ;) Tylko muszę doczytać do końca - jestem na 8 stronie. Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 tigrunia napisał(a): Zaraz napiszę na wątku - lepiej niech ktoś doświadczony się tym zajmie ;) Tylko muszę doczytać do końca - jestem na 8 stronie. Albo jeszcze inaczej: zrób zdjęcia, opisz ksiażki i prześlij mi. Ja zrobie bazarek a Ty powysyłasz jak ktos kupi. Quote
tigrunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kasia napisał(a):Albo jeszcze inaczej: zrób zdjęcia, opisz ksiażki i prześlij mi. Ja zrobie bazarek a Ty powysyłasz jak ktos kupi. Ok.. może być i tak ;) Niedługo TZ wróci z pracy to zapytam gdzie wyniósł te ksiażki i zrobię wstępną selekcję. Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dobra jest. Potem porób zdjecia i opisz troszke każdą i prześlij do mnie :lol: Quote
tigrunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Okok, poproszę tylko PM z Twoim mailem ;) Zbieracie na hotelik czy sterylkę? Jestem na 15 str i pogmatwane to troche :shake: Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 fidelek@op.pl To nie hotelik tylko DT. Zbiórka jest na szczepienia całej rodzinki, sterylke suni i karmę. ;) A to mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119421 Podrzućcie czasami...:lol: Quote
tigrunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Już doczytałam do końca i wsio wiem ;) W bazarku oczywiście wezmę czynny udział :razz: Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 tigrunia napisał(a): W bazarku oczywiście wezmę czynny udział :razz: No mam nadzieję i dzienki wielkie :loveu: Quote
tigrunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No problem :razz: Póki co lece grzebać w ksiażkach bo TZcik wrócił .. do juterka :loveu: Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Witam Fidlaczkowate!!!:loveu: U nas jakoś smutno, Arnold smutny bo był u weta, Fido smutny bo Arni smutny, TZ smutny bo siedzi przy kompie i pracuje... A mnie nie jest smutno ale głupio tak się cieszyć przy nich :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Rita jak nic musisz ich rozweselić!!! :evil_lol: Arni niech nie smuta, wet mu krzywdy nie zrobił...On pewnie bardzie obrażony jest, co nie? Quote
Mała Rita Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kasia napisał(a):Rita jak nic musisz ich rozweselić!!! :evil_lol: Arni niech nie smuta, wet mu krzywdy nie zrobił...On pewnie bardzie obrażony jest, co nie? obrażony :lol: Fido robi co może a on nic!!! :evil_lol: próbowałam ich rozweselić i nic :) może za mało się staram :cool3: Quote
Kasia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Również pozdrawiamy i dziekujemy :calus: Quote
tigrunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dobry Kaś :multi: Wstępnie książki przejrzałam, ale w sumie nic ciekawego tam nie ma co by się nadawało tak moim zdaniem bo to troche stare ksiażki.. raczej do spalenia pójdą :cool1: Ognicho z nich będzie :roll: Poszukam czego w ciuchach. Znalazłam jedna fajną torebkę nową z metką nawet :razz: Zrobię generalny przegląd po pracy i obfoce ;) Quote
Kasia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Ok, jak cos znajdziesz to będzie super :lol: Quote
tigrunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kasiu halo, jesteś tam?? Napisałam Ci PM !! Quote
Mała Rita Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tak wpadamy się przywitac :) Konkretnie ja bo Fido śpi pewnie jeszcze w domu :lol: :multi: Quote
Aga76 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ludu pracujący polskich miast :evil_lol: witaj Deszcz zalał moje zwoje mózgowe i sysko mi szwankuje, hihihi Quote
Recommended Posts