tigrunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Sos szybciutko sie robi kochana .. ja robie tak ..słoiczek majonezu na pół z jogurtem naturalnym lub śmietaną, parę ząbków czosnku(wg uznania) i gotowe :razz: Quote
AmiX Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a taki...to ja też robie :) Znacie jeszcze jakieś saładki? bo ja uwielbiam :) Ja polecam z kurczakiem wędzonym,anamasem,kukurydzą i majonezem to jest mój ekssspres :) Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 AmiX napisał(a): ooo to ja ją zrobie może jutro :) a sos to gotowy?? czy robisz?? tigrunia napisał(a): Sos szybciutko sie robi kochana .. ja robie tak ..słoiczek majonezu na pół z jogurtem naturalnym lub śmietaną, parę ząbków czosnku(wg uznania) i gotowe :razz: I juz masz Aniu odpowiedź. Ino, że ja majonezu nie daję na pół z jogurtem naturalnym tylko zawsze troszkę mniej, dużo czosnyku i pieprz :lol: Znam jeszcze jedna z brokułami: brokuły, jajko na twardo, czerwona cebula, szynka pokrojona w cienkie i małe kawałeczki, kukurydza (można też dać papryki jak ktoś nie ma kukurydzy...), sól, pieprz i jak kto woli - mieszamy albo z olejem albo z majonezem :lol: Quote
AmiX Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mniam ta też może być dobra :) Nie musi być koniecznie z brokułam.... Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 W sumie nie ale brokuły jednak dodają jej smaku i nie jest taka zwykła...;) Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Tak Łukaszek je lody...:cool1: i Fidlasty po praniu :lol: Quote
Aga76 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hihi, dwa słodkie chłopaki :evil_lol: i te ich anielskie spojrzenia... Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Słodkie może i tak ale do anielskości to im daleko a najdalej Łukaszkowi...:evil_lol: To diabeł wcielony! Quote
Aga76 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kasia napisał(a):Słodkie może i tak ale do anielskości to im daleko a najdalej Łukaszkowi...:evil_lol: To diabeł wcielony! przecie to zupełna niewinność w oczach :cool1: Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 taki mały chłopczyk a jaki już pomocny mamie ;) nie chcial poprudzić naczyń to zjadł rączkami by mama mniej zmywania miała ;) :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Aga76 napisał(a): przecie to zupełna niewinność w oczach :cool1: to tylko pozory...wymuszanie i zlośliwość ma we krwi! :p Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Mała Rita napisał(a): taki mały chłopczyk a jaki już pomocny mamie ;) nie chcial poprudzić naczyń to zjadł rączkami by mama mniej zmywania miała ;) :evil_lol: zmywania mniej ale za to musiałam prać dywan bo to wszystko mu ściekało prosto na niego :cool1: Quote
Aga76 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kasia napisał(a):to tylko pozory...wymuszanie i zlośliwość ma we krwi! :p :evil_lol: on tak pięknie sprząta, pomaga w oryginalnym wystroju wnętrz, opiekuję się Fidlaczkiem, słodko śpi w super nocnej czapce ;) Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 taa sprząta...brudząc jeszcze bardziej! w ciagu 2 minut jest w stanie przewrócić swój pokój do góry nogami! Fidlem tak sie opiekuje, że bidoczek do ciemnej łazienki przed Nim ucieka :evil_lol: a kask już w piwnicy z rowerami jest bo gdyby mógł to by spał w nim każdą noc...na mojej poduszce do tego :p Quote
Pegaza Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Cze ponownie:loveu: niech zgadne to byl Big milk:lol: az zglodnialam od tych przepisow ale na noc jesc nie bede.. Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dobry. Czacha mi dymi od samego rańca... Quote
Jagódka&Uzi Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kasia napisał(a):Dobry. Czacha mi dymi od samego rańca... boli? ciśnienie?:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cześć Kasieńko:) Ojoj kawka może pomoże na ten ból głowy? Ale Tu u Was wczoraj smacznie było hmmm aż se smaka dziś narobiłam na te wszystkie pyszności. A chłopaki to słodkie Aniołeczki :loveu: Miłego dzionka Kasieńko życze i mało pracy;) Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Pewnie cisnienie bo co innego... Kawę juz wypiłam i nic nie pomogło. A pracy za duzo nie mam wiec jakos przeżyję. Byle do 15.30...:p Quote
Aga76 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zostało trochę bigosu? Od wczoraj mam ślinotok kapuściany :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 cze Rita :loveu: jacha ze zostało, cały garniec! do niedzieli pewnie będziemy go jeść...chcesz wpaść na dołeczek bigosu? :loveu: Quote
Aga76 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Kasia'] jacha ze zostało, cały garniec! do niedzieli pewnie będziemy go jeść...chcesz wpaść na dołeczek bigosu? :loveu: :oops: TAK Quote
Recommended Posts