Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a taki...to ja też robie :)
Znacie jeszcze jakieś saładki? bo ja uwielbiam :)
Ja polecam z kurczakiem wędzonym,anamasem,kukurydzą i majonezem to jest mój ekssspres :)

Posted

AmiX napisał(a):

ooo to ja ją zrobie może jutro :) a sos to gotowy?? czy robisz??

tigrunia napisał(a):

Sos szybciutko sie robi kochana .. ja robie tak ..słoiczek majonezu na pół z jogurtem naturalnym lub śmietaną, parę ząbków czosnku(wg uznania) i gotowe :razz:

I juz masz Aniu odpowiedź.
Ino, że ja majonezu nie daję na pół z jogurtem naturalnym tylko zawsze troszkę mniej, dużo czosnyku i pieprz :lol:

Znam jeszcze jedna z brokułami: brokuły, jajko na twardo, czerwona cebula, szynka pokrojona w cienkie i małe kawałeczki, kukurydza (można też dać papryki jak ktoś nie ma kukurydzy...), sól, pieprz i jak kto woli - mieszamy albo z olejem albo z majonezem :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Słodkie może i tak ale do anielskości to im daleko a najdalej Łukaszkowi...:evil_lol:
To diabeł wcielony!

przecie to zupełna niewinność w oczach :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):

taki mały chłopczyk a jaki już pomocny mamie ;) nie chcial poprudzić naczyń to zjadł rączkami by mama mniej zmywania miała ;) :evil_lol:

zmywania mniej ale za to musiałam prać dywan bo to wszystko mu ściekało prosto na niego :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
to tylko pozory...wymuszanie i zlośliwość ma we krwi! :p

:evil_lol:

on tak pięknie sprząta, pomaga w oryginalnym wystroju wnętrz, opiekuję się Fidlaczkiem, słodko śpi w super nocnej czapce ;)

Posted

taa sprząta...brudząc jeszcze bardziej! w ciagu 2 minut jest w stanie przewrócić swój pokój do góry nogami!
Fidlem tak sie opiekuje, że bidoczek do ciemnej łazienki przed Nim ucieka :evil_lol:
a kask już w piwnicy z rowerami jest bo gdyby mógł to by spał w nim każdą noc...na mojej poduszce do tego :p

Posted

Cześć Kasieńko:)
Ojoj kawka może pomoże na ten ból głowy?
Ale Tu u Was wczoraj smacznie było hmmm aż se smaka dziś narobiłam na te wszystkie pyszności.
A chłopaki to słodkie Aniołeczki :loveu:
Miłego dzionka Kasieńko życze i mało pracy;)