Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Sabrine nie bardzo lubialam ale modern talking ja:lol: kurde na moim weselu bawilam sie przy ich plycie ktora weszla na rynek z przerobkami co taki murzyn spiewal z nimi.. Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Diter Bohlen i kolega :evil_lol: Mój ojciec tego słuchał. jakiś gościu prowadzi w sopockim rankingu...ale co on śpiewal? :roll: Quote
Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 nie wiem Kasia tez se wlaczylam telewizor ale na niego nie spogladam.. szukam znajomych i sie kapnąc nazwiska nie umie noo Quote
Aga76 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dzień dobry :loveu: jesienią zapachniało... Quote
Kasia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Witaj Aguś :lol: No niestety, jesień sie zbliża. Wczoraj u nas strasznie wiało, taki chłodny jesienny wiaterek...Lato sie skończyło i zaś ponad pół roku zimnych, deszczowych i czasami śniegowych dni przed nami :cool1: A to słonko, które teraz świeci to wcale ciepłe nie jest... Quote
Pegaza Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cze poniedzialkowo:loveu: dzis pracuje domowo okna wrr a o jesieni nawet nie mowcie buu znow te chlodne wieczory i ciemne.. Quote
tigrunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dobry :loveu: Nie - tylko nie jesień :placz: Tylko nie zima :placz: Quote
Mała Rita Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nienawidzę poniedziałków :placz: i dopiero na 15 do pracy :( :( :( ja chce już piątek!!! Quote
Kasia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 A ja jeszcze godzinke i do domciu juz :loveu: I poniedziałek zleciał! Quote
Mała Rita Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Kasia napisał(a):A ja jeszcze godzinke i do domciu juz :loveu: I poniedziałek zleciał! u mnie sie jeszcze praktycznie nie zaczął!!! tragedia!!!:placz::placz::placz: Quote
Kasia_zg Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć Kasieńko :) Biedy Fidlaczek z tym pazurkiem ale dobrze że już go nie uraża i aż tak nie boli...długo bedzie mu sie giło, nasz Hektorek w te wakacja już dwa razy zerwał sobie i jeszcze mu sie nie zagoiło do końca. Pozdrawiamy:loveu: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dobry... Ten pazur juz raczej nie boli, chyba że przy dotyku bo jak mu łapy dzis rano myłam i wycierałam to zapiszczał z bólu... Ale jak wyczuł suke z cieczką to nie bolało nic bo wystartował jak petarda :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Witamy sennie bardzo :placz: i znów nie chce do pracy :placz::placz::placz::placz: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Ja juz godzinę pracy mam za sobą...jeszcze tylko 7 :cool1: A potem będę bigos robić :loveu: Quote
Pegaza Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kasia ja juz dawno bigosu nie jadłam robisz smaka.. potrzebny mi ktos kto zna dobrze angielski.. Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Angielskiego dobrze nie znam, ino tyle co ze szkoły ale połowę juz pewnie pozapominałam :shake: Quote
tigrunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bry :loveu: Uuu.. bigos-poważna sprawa :shake: Angielski ja znaju w stopniu komunikatywnym - z Arabami nie było problemu się dogadać :evil_lol: Quote
AmiX Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Hej bigosik też miałam niedawno :) uwielbiam:loveu: Życze smacznego :) Wczoraj skończyły mi sie gołąbki mniammniam:eviltong: A co dzisiaj hmmmm chyba zawijasy z serem :) Uwielbiam jeść i gotować co powoli po mnie widać :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 AmiX napisał(a):Hej bigosik też miałam niedawno :) uwielbiam:loveu: Życze smacznego :) Wczoraj skończyły mi sie gołąbki mniammniam:eviltong: A co dzisiaj hmmmm chyba zawijasy z serem :) Uwielbiam jeść i gotować co powoli po mnie widać :lol: No ja bigosem nie pogardzę..ale jest bigos i bigos więc zależy jak kto przyrządzi:cool3: Quote
tigrunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Anka - gołąbki :mdleje: Daj troche :modla: A co to za zawijasy? :roll: Quote
Kasia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 o tak, nie każdy bigos smakuje...oczywiście ten maminy zawsze jest najlepszy a potem ten własnej roboty bo przyprawiasz według własnego smaku :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kasia napisał(a):o tak, nie każdy bigos smakuje...oczywiście ten maminy zawsze jest najlepszy a potem ten własnej roboty bo przyprawiasz według własnego smaku :lol: az zgłodniałam..:evil_lol: Quote
magda z. Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a ja Wam się pochwalę moim przeżyciem sprzed godziny-spotkałam ekshibicjonistę na spacerze z Bismarckiem w lesie:mad: Quote
Recommended Posts