tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Masz zapas piffka?? Może lepiej sie przygotować :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Nie mam zapasu bo sama dzis jestem, TZ w pracy. Ino to jedno mam, które piję... A jutro jadę do McDonald'sa :loveu: Tak za mna chodzi Big Mac ze musze jechać bo nie wyrobię :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Mnie dziś korciło, zeby po McChickena jechać, ale lasagne czekała w domu :cool1: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Haha, posiliłaś się wynalazkiem :evil_lol: Ja dziś jadłam placka po węgiersku :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kasia napisał(a):Ja dziś jadłam placka po węgiersku :loveu: Haha ja też dziś jadłam placka po węgiersku:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Piszny był, co nie? Lubię te placki. Są syte i smaczne :loveu: Tym bardziej mi smakował bo TZ zrobił sos a ja tylko usmażyłam placuchy! Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Noo.. i nawet wynalazek dziś mi lepiej smakował :evil_lol: A placek po węgiersku to taki ala gulasz w placku ziemniaczanym polanym śmietaną ?? :loveu: Niecierpie placków ziemniaczanych ale jadłam raz coś takiego i mi nieziemsko smakowało :loveu: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Tak, to placek ziemniaczany z sosem ale my jemy bez śmietany. A do sosu oprócz mięcha dajemy jeszcze troszkę pieczarek i papryki i cebulki :lol: samych placów też nie lubię ale tego uwielbiam! Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Muszę kiedys cos takiego zrobić ale wolałabym bez tego placka ziemniaczanego :roll: Można go czym zastąpic ? Jakims grubym naleśnikiem może ? :razz: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Spróbuj :razz: Za naleśnikami też nie przepadam...czasami zjadam jednego takie francuskiego w barze takim, z cacykami jest, kukubryndzą, szynką, serem i pieczarkami. Ten mi smakuje :loveu:, reszta nie :shake: Quote
Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dziewki przybylam na momento:loveu: bylam w ikei nic takiego specjalnego nie kupilam, ale z Nomi dywanik Nikoli przywiozlam:p no kuchnia jeszcze nie kompletna drazni mnie brak tej szafki niestety musze czekac do srody.. Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja chyba w przyszły weekend do Ikei po mebelki się wybiorę :loveu: Tylko tak własnie sobie liczę, ze tylko jedna komoda mi się zmieści :-o Muszę coś wykombinować :shake: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 W Ikei wszystko jest fajne ino trza mieć kasy jak lodu w zamrażalce...:roll: Do środy zleci, nawet sie nie obejrzysz ;) Quote
Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A Kasia a ten bidoczek juz zapomnial o tym pazurze wstrętnym? taa ale w srode dopiero zloze zamowienie:roll: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Zapomniał bo go usuneli mu. Nic mu nie przeszkadza, nic go nie drażni. Jest dobrze. :lol: O kurcze, ja myślałam że w środę już dostaniesz. Moja mama od 3 tygodni czeka na stół i krzesła. Nie przywiozą specjalnie bo sie nie opłaca tylko jak będą jechali po jakieś meble jeszcze. Dziady kalwaryjskie :shake: Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A mi otworzyli na mojej ulicy salon meblowy :loveu: Jeszcze nie byłam, ale mam nadzieję, że robią mi szafke do łazienki :loveu: Quote
Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kasia ja mysle ze tydzien tylko poczekam a nie dwa bo to tylko dwie szafki będą ale masz racje u mnie tez nie chcieli z nia specjalnie przyjechac tylko jak jechali na montaz innej kuchni to moją wzieli... patrzycie na Sopot czy sie juz skonczyl? Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Sopot leci ale siedze tyłem wiec nie widze :shake: Ten od Tokyo mi sie podobał - faktycznie ma Jacksona ruchy :razz: Tylko brzydko śpiewał :roll: Quote
Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 heh na zywo to wtedy widac kto faktycznie ladnie spiewa a nie podklad zrobia i piosenka zdobywa 1 miejsca no tez bylam w szoku jak go slyszalam:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Oni wszyscy jakoś tak dziwnie śpiewają .. chyba wprawy nie mają :cool1: Ruslana mi sie podoba .. w Egipcie non stop co VIVE włączłam to ona :razz: Tak mi się teraz z EG kojarzy :loveu: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 A ja ich wcale nie znam, nie wiem który to który... W ogóle ten Sopot dziwny jakiś. Ma być ponoć (pewnie jutro) Sandra i Sabrina - kojarzycie? :evil_lol: amerykańskie disco polo z lat 80-siatych Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja nie kojarze :shake: Mnie dopiero pod konniec 80-tych urodzili :razz: Quote
Pegaza Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kasia ja sie na nich wychowalam heheh jutro oglądam musowo:p Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Boys boys boys, Sabrina na golasa, ma cyce aż do pasa... :siara: Taką przeróbke słyszałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts