Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):

A przy rowerku biegiem Fidlaka zagonić, przy rowerku, a co! :evil_lol:

Jak wracaliśmy ze sklepu rowerowego to Fidlak truchtał przy moim kole, a jak! Złapał małą zadyszkę ale skubany trzymał sie twardo :lol:
Myślę, ze jeszcze tak kilka razy i jak amstaf czy owczarek będzie śmigał :evil_lol:

Jagódka&Uzi napisał(a):

No szczególnie, że robią takie smycze do rowerów z "patykami", które dają dystans, żeby na psiaka nie najechac:D

To musze posprawdzać...Jak one sie fachowo nazywają? Poszukałabym se na allegro :roll:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasieńko piąteczkowo :)
Nadrobiłam zaległości i mówie poraz kolejny że uwielbiam Twoich chłopaków takiego duetu jak Łukaszek z Fidlakiem nie ma na całym świecie są fantastyczni:loveu:

Ja próbowałam z Matusiem jeździć na rowerku ale nic z tego bo on biega tropem węża a Mati świetnie sie mnie słucha wiec jak już jesteśmy gdzieś w lesie to go spuszczam i biega sam

Posted

Fidlasty to nawet fajnie przy kole biegnie tylko ze momentami przyśpiesza i robi zrywy, a że ze mnie żaden rowerzysta to od razu wtedy zaczynam krzyczeć ze strachu :evil_lol:

Posted

Wpierw spróbuję go nauczyć z normalna smyczą. On nie jest wielkim psem więc żadna krzywda nie powinna nam sie stać...chyba nie powinna :cool1:

Posted

No najbezpieczniej to jest jak pies się słucha właściciela i biegnie sobie luzem równolegle do roweru w bezpiecznej odległości :p Ale te pałąki dla psa doczepiane do siodełka też fajne.

Posted

Mała Rita napisał(a):

i ja się przyłącze do toastu ;) :knajpa: ja to piwko preferuje :evil_lol:

Ja też :lol:
A po ostatnim weselu to juz nigdy wódy w usta nie wezmę :shake: :evil_lol:

Posted

Moje się właśnie chłodzi w zamrażalce ;)
Lodówka w moim ulubionym sklepie padła i musiałam kupić ciepłe a ja uwielbiam piwko bardzo ale to bardzo zimne :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Moje się właśnie chłodzi w zamrażalce ;)
Lodówka w moim ulubionym sklepie padła i musiałam kupić ciepłe a ja uwielbiam piwko bardzo ale to bardzo zimne :loveu:

:evil_lol: i ja chyba przejdę się spacerkiem z Fidkiem do "żabki"... :lol:

Posted

Wiecie co, Fidlasty se złamał/wyrwał pazura w tylniej łapie. Tego bocznego zawiniętego takiego. On mu tak wisi na "ostatnim włosku" :roll:
Krew mu z tego leci strasznie. Zawinęłam mu bandażem aby tego nie ruszał i musze czekać do jutra.
Iść z tym do weta czy zostawić aby samemu sie zagoiło?

Posted

Kasia napisał(a):
Wiecie co, Fidlasty se złamał/wyrwał pazura w tylniej łapie. Tego bocznego zawiniętego takiego. On mu tak wisi na "ostatnim włosku" :roll:
Krew mu z tego leci strasznie. Zawinęłam mu bandażem aby tego nie ruszał i musze czekać do jutra.
Iść z tym do weta czy zostawić aby samemu sie zagoiło?

Wiesz wyrwanie pazurka się sie zdarza, zwykle goi sie samo ale jak nie czujesz sie pewnie w ocenie powagi urazu to pojdz do weta. Może sie okazac, ze domowe sposoby nie wystarcza.