Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):

No normalnie zimna i dobra była! Jadłam, tańczyłam i nie czułam że tyle wypiłam dopiero na drugi dzień :evil_lol:

Kasia napisał(a):

Ale ogólnie fajnie było, zabawa super więc niczego nie żałuję ;)

Najważniejsze, że impreza była świetna i całe szczęście, że efekty uboczne w końcu ustąpiły. Czyli ciągle trzymają wysoki poziom, jak u was na weselu?

Posted

Racja Dario, BEZ to chyba nie da sie bawić....no ale następnym razem z umiarem i na pewno nie wódę :p

Aguś impreza była naprawdę udana :loveu: I na poziomie też :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Fido (i jego pańcia) wita Fidelka (i jego pańcie) :) :) :) śliczny chłopczyk!!!!

Witamy również :lol:

tigrunia napisał(a):

Dobry Kasiu :loveu:
Co taka cisza z rana? :shake:

Cze 2Be :loveu:
Ostatnio wszędzie taka cisza...wakacje i ludzi ni ma.

Posted

Kasia napisał(a):
Ja jeszcze we wrześniu mam 2 tygodnie urlopu :multi:

No mnie tyż się należą ale czy we wrześniu to wątpię :shake: Raczej na zimę sobie zostawię i do Paryża śmigne :loveu:
Mama chce mnie jeszcze w październiku do Tunezji wyciągnąć ale skąd kase brać?? :placz:

Posted

Kasia napisał(a):
To niech mama fundnie w takim razie :p

Mama dom buduje - tyż kasy nie ma :evil_lol: Dziś musiałam jej na pustaki pożyczyć :cool1: I takim oto sposobem nie mam na meble :roll:

Posted

Kasia napisał(a):
Nie ma mebli ale są pustaki :evil_lol:

Ja we wrześniu nigdzie nie jadę bo też nie mam kasy. Za to mamy rowery ;)

Ale na co mi te pustaki ? :niewiem:

No to będą rowerowe wycieczki :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Fidlasty widzę duży chłopczyk :loveu: moj Fiduś też... ma pół roku i waży 2,80 :lol: kocham każdy gram w tej mojej yorkowatej psince ;)

No, Fidel jest duuuży, nawet bardzo ale mi to nie przeszkadza a wrecz uwielbiam go takiego :loveu:
Moge przytulać i ściskać ile sił i krzywdy żadnej mu nie zrobie :evil_lol:

tigrunia napisał(a):

No to będą rowerowe wycieczki :loveu:

No będą. Chociaż kondycji mi brak i zakwasy straszne łapie ale może z czasem będzie lepiej...
Ino nie mam koszyka na Fidlaka. Ten co kupiłam z rowerem jest za mały na mojego byka :shake:
Nie wiem czy większe produkują :evil_lol:

Posted

Ta, ja na rowerze ciagnącym wózek z Fidlakiem :evil_lol:

Muszę skołować większy koszyk! Moze na allegro cos wypatrzę...albo przestane karmić tego bydlaka :p

Posted

:loveu: Fido też bedzie olbrzymem :) i taka jest jego uroda :) :) :) zapraszamy do naszej galeryjki :) :) :) Fiduś wychowuje się z bokserem i erdelkiem moich rodziców i chyba chce być taki duzy jak oni, dlatego też rośnie :lol:;)

Posted

tigrunia napisał(a):

Heheh.. to kup taki wózek i wsadź do niego Łukaszka razem z Fidlastym :loveu: I TZ niech ciągnie :evil_lol:

Ale to ja z nimi wtedy nie jadę :evil_lol:
Wstydu mi nie trzeba!

Mała Rita napisał(a):

:loveu: Fido też bedzie olbrzymem :) i taka jest jego uroda :) :) :) zapraszamy do naszej galeryjki :) :) :) Fiduś wychowuje się z bokserem i erdelkiem moich rodziców i chyba chce być taki duzy jak oni, dlatego też rośnie :lol:;)

Na pewno odwiedzimy Waszą galerię :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):

Ino nie mam koszyka na Fidlaka. Ten co kupiłam z rowerem jest za mały na mojego byka :shake:
Nie wiem czy większe produkują :evil_lol:

A przy rowerku biegiem Fidlaka zagonić, przy rowerku, a co! :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A przy rowerku biegiem Fidlaka zagonić, przy rowerku, a co! :evil_lol:

No szczególnie, że robią takie smycze do rowerów z "patykami", które dają dystans, żeby na psiaka nie najechac:D