Pegaza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kasia piwko se wez heh a bez idzie sie bawic na weselu?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kasia napisał(a): No normalnie zimna i dobra była! Jadłam, tańczyłam i nie czułam że tyle wypiłam dopiero na drugi dzień :evil_lol: Kasia napisał(a): Ale ogólnie fajnie było, zabawa super więc niczego nie żałuję ;) Najważniejsze, że impreza była świetna i całe szczęście, że efekty uboczne w końcu ustąpiły. Czyli ciągle trzymają wysoki poziom, jak u was na weselu? Quote
Kasia Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Racja Dario, BEZ to chyba nie da sie bawić....no ale następnym razem z umiarem i na pewno nie wódę :p Aguś impreza była naprawdę udana :loveu: I na poziomie też :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Fido (i jego pańcia) wita Fidelka (i jego pańcie) :) :) :) śliczny chłopczyk!!!! Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dobry Kasiu :loveu: Co taka cisza z rana? :shake: Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Mała Rita napisał(a): Fido (i jego pańcia) wita Fidelka (i jego pańcie) :) :) :) śliczny chłopczyk!!!! Witamy również :lol: tigrunia napisał(a): Dobry Kasiu :loveu: Co taka cisza z rana? :shake: Cze 2Be :loveu: Ostatnio wszędzie taka cisza...wakacje i ludzi ni ma. Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Szkoda, ze nam wakacje się już skończyły :placz: Dziś sobie pospałam :loveu: Dopiero ide do work :multi: Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ja jeszcze we wrześniu mam 2 tygodnie urlopu :multi: Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kasia napisał(a):Ja jeszcze we wrześniu mam 2 tygodnie urlopu :multi: No mnie tyż się należą ale czy we wrześniu to wątpię :shake: Raczej na zimę sobie zostawię i do Paryża śmigne :loveu: Mama chce mnie jeszcze w październiku do Tunezji wyciągnąć ale skąd kase brać?? :placz: Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 To niech mama fundnie w takim razie :p Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kasia napisał(a):To niech mama fundnie w takim razie :p Mama dom buduje - tyż kasy nie ma :evil_lol: Dziś musiałam jej na pustaki pożyczyć :cool1: I takim oto sposobem nie mam na meble :roll: Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Nie ma mebli ale są pustaki :evil_lol: Ja we wrześniu nigdzie nie jadę bo też nie mam kasy. Za to mamy rowery ;) Quote
Mała Rita Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Fidlasty widzę duży chłopczyk :loveu: moj Fiduś też... ma pół roku i waży 2,80 :lol: kocham każdy gram w tej mojej yorkowatej psince ;) Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kasia napisał(a):Nie ma mebli ale są pustaki :evil_lol: Ja we wrześniu nigdzie nie jadę bo też nie mam kasy. Za to mamy rowery ;) Ale na co mi te pustaki ? :niewiem: No to będą rowerowe wycieczki :loveu: Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Mała Rita napisał(a): Fidlasty widzę duży chłopczyk :loveu: moj Fiduś też... ma pół roku i waży 2,80 :lol: kocham każdy gram w tej mojej yorkowatej psince ;) No, Fidel jest duuuży, nawet bardzo ale mi to nie przeszkadza a wrecz uwielbiam go takiego :loveu: Moge przytulać i ściskać ile sił i krzywdy żadnej mu nie zrobie :evil_lol: tigrunia napisał(a): No to będą rowerowe wycieczki :loveu: No będą. Chociaż kondycji mi brak i zakwasy straszne łapie ale może z czasem będzie lepiej... Ino nie mam koszyka na Fidlaka. Ten co kupiłam z rowerem jest za mały na mojego byka :shake: Nie wiem czy większe produkują :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kondycji z czasem nabierzesz ;) A koszyk .. hmm .. takie wózki widziałam na dzieci :razz: Może na Fidlaka będzie dobry :evil_lol: Większe psy też w takich wożą :cool3: Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ta, ja na rowerze ciagnącym wózek z Fidlakiem :evil_lol: Muszę skołować większy koszyk! Moze na allegro cos wypatrzę...albo przestane karmić tego bydlaka :p Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Heheh.. to kup taki wózek i wsadź do niego Łukaszka razem z Fidlastym :loveu: I TZ niech ciągnie :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :loveu: Fido też bedzie olbrzymem :) i taka jest jego uroda :) :) :) zapraszamy do naszej galeryjki :) :) :) Fiduś wychowuje się z bokserem i erdelkiem moich rodziców i chyba chce być taki duzy jak oni, dlatego też rośnie :lol:;) Quote
Kasia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 tigrunia napisał(a): Heheh.. to kup taki wózek i wsadź do niego Łukaszka razem z Fidlastym :loveu: I TZ niech ciągnie :evil_lol: Ale to ja z nimi wtedy nie jadę :evil_lol: Wstydu mi nie trzeba! Mała Rita napisał(a): :loveu: Fido też bedzie olbrzymem :) i taka jest jego uroda :) :) :) zapraszamy do naszej galeryjki :) :) :) Fiduś wychowuje się z bokserem i erdelkiem moich rodziców i chyba chce być taki duzy jak oni, dlatego też rośnie :lol:;) Na pewno odwiedzimy Waszą galerię :loveu: Quote
tigrunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A tam gadasz :evil_lol: Fajnie bedzie :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kasia napisał(a): Ino nie mam koszyka na Fidlaka. Ten co kupiłam z rowerem jest za mały na mojego byka :shake: Nie wiem czy większe produkują :evil_lol: A przy rowerku biegiem Fidlaka zagonić, przy rowerku, a co! :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 madziasto4 napisał(a):A przy rowerku biegiem Fidlaka zagonić, przy rowerku, a co! :evil_lol: No szczególnie, że robią takie smycze do rowerów z "patykami", które dają dystans, żeby na psiaka nie najechac:D Quote
AmiX Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja też zamierzam z Eti jedzić na rowerze :) Mój Adam z Fast razem śmigają :p nie ma nic lepszego dla amstaffa :) Quote
tigrunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 AmiX napisał(a):Ja też zamierzam z Eti jedzić na rowerze :) Mój Adam z Fast razem śmigają :p nie ma nic lepszego dla amstaffa :) Eti przy rowerze??:roll: Quote
Recommended Posts