Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
cze Madzia i dzienki :loveu:

cześć:loveu: powazny pan się z niego robi, tylko te ucieczki za panienkami tutaj psują mu renomę:evil_lol:
jak przygotowania weselne, bo ja byłam 2, ale nie wyrobiłam się i buty w samochodzie zakładałam, a jak przyszedł po mnie kolega to miałam tylko 2 paznokcie u stóp pomalowane;) ale impreza była superowa:p

Posted

A więc tak:
Mam buty ale nie pasują wcale do całości :evil_lol:
Paznokcie u nóg mam pomalowane na ciemny brąz a bluzkę będę miała mocno różową - nie mam zmywacza :evil_lol:
Prezentu nie mam - jutro skoro świt pędzę na rynek!
I nie mam różowego stanika ani silikonowych ramiączek - pędzę jutro rano na targ :evil_lol:

A ślub o 11.00 :shake:

Posted

mój był na 15, ale to dużo nie pomogło:shake:;)
ja dawałam kasę, zreszta tak tez chcieli, mieszkanie już mają, nie jest duże i raczej wszelkie sprzęty juz zakupione
na szczęscie miałam sukienkę, do której nie musiałam kombinowac stanika, bo nie było widać, ale dopiero po slubie przypomniałąm sobie, że miała takie specjalne zapięcia, aby się dobrze trzymał:roll: a na poprawinach to już luźniej było
a najwiekszym prezentem był taniec niespodzianka-bo kolezanka z zespołu-foty na nk są;)

Posted

Widziałam te zdjęcia, super wyglądałyście :cool2:

Ja też chciałam dać kasę ale nie wiem ile...nie mam pojęcia jak teraz dają wiec pomyślałam sobie, że kupie im coś. Może jakieś konkretne komplety pościeli 2 :roll: To sie zawsze przyda a wiadomo, że samemu kupic sobie taki porządny komplet to zawsze szkoda kasy...

Posted

dzieki, nawet Marcelki tato z nami tańczył, bo on tez kiedys się udzielał w zespole, wszystko było wielką tajemnicą, a przez ostatni tydzień trwała walka o pokój gopodarczy, w którym my się przebieraliśmy, a Marcelka starała się wyperswadować tacie, że nikt mu wódki nie ukradnie i nie musi mieć specjalnego pokoju:evil_lol:
ja dużo nie dawałam, bo czekałam na zwrot w uniwerku ze delegację, z mojej pary było 300, ale kolezanka która pracuje dawała z narzeczonym 500, różnie to chyba jest, w zalezności od zarobków i możliwości; na tym weselu chyba ok 80-90% dawało koperty

Posted

No właśnie, różnie dają bo różne możliwosci każdy ma.

My se wczoraj z Tomkiem kupili nowe rowery i też spłukani jesteśmy...Myślałam, że góra 2 koła wydamy i się przeliczyłam niestety :shake:
Wydalismy dużo więcej i dlatego jutro idę kupić prezent :evil_lol:

Posted

pościel fajna sprawa i uniwersalna, zawsze się przyda:) Tak jak rower:diabloti:ja też jeżdzę:p
miłego wieczorku życze, zmykam z Bismarckiem na spacer, ale mam lenia bo mokro i zimno:shake:

Posted

Ojj Fidlak - to Ci ta pańcia strzeliła sesyje no :loveu:
Hej Kasiu :loveu:
Co do pościeli to ja bym nie chciała :evil_lol: Mam już tyle, ze ostatnio mamie jedną musiałam oddać :p
Co do rowerów też planujemy kupić tylko Łuk wybrał takie, które kosztują po 2 tyś za sztukę :cool1:

Posted

I właśnie nie wiem co kupić...może Oni też mają pościel?

Żebys wiedziała - bicykle drogie jak cholera :shake: Nawet sie nie spodziewałam, że aż tak!
No ale grunt, że juz mamy, są fajowe i będziemy teraz jeździć :loveu:
Dla Łukaszka mamy fotelik a dla Fidlaka se kupiłam specjalnie koszyk na przód :lol:

Posted

Ja też wolałam kasę i jak ktoś sie mnie pytałam to tak mówiłam ;)

Tylko, że to wesele to jakies dziwne tak w ogóle jest...bez poprawin, bez dojazdu :shake: Jak ja Łukaszka odwiozę do Niani jak nie będzie tam samochodu do dyspozycji?
U nas był taki samochód i kierowca, który był na każde zawołanie. Nigdy nie wiesz czy cos sie komus nie stanie czy nie odwidzi i będzie musiał jechać do domu...

Posted

Jakbyś 3 lata wódy nie piła i nagle byś pic zaczęła, a że wchodziła jak woda to efekty też były :p
No normalnie zimna i dobra była! Jadłam, tańczyłam i nie czułam że tyle wypiłam dopiero na drugi dzień :evil_lol:

Posted

No, 2 dni nic nie jadłam a w niedzielę to nawet wodę wypita zwracałam :shake:

Ale ogólnie fajnie było, zabawa super więc niczego nie żałuję ;)