Kasia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images33.fotosik.pl/352/be2c5cc51f9cd4c5.jpg :roflt: Pomysły to On ma :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kasia napisał(a):Pomysły to On ma :evil_lol: Żeby mu tylko do głowy nie przyszłko kija od mopa w tyłek Fidlakowi wciskać :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Aga76 napisał(a): Jak to Fidlak wytrzyma? :evil_lol: Fidlak jest cierpliwy bardzo. Choć czasami se warknie na Niego... Niestety Mały ma różne i dziwne pomysły, które często są nieodpowiednie więc musze Go pilnować aby czasem nie zrobił krzywdy Fidlowi. Fidel to taka doopa wołowa a Łukaszek to wykorzystuje ;) Ostatnio na przykład ubierał mu na łapy swoje skarpetki :cool1: I majtki próbował jakoś założyć ale to mu sie nie udało... Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Żeby mu tylko do głowy nie przyszłko kija od mopa w tyłek Fidlakowi wciskać :evil_lol: Do tyłka to On palce pchał a mopem mu łepetynę szoruje :p Quote
madziasto4 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kasia napisał(a): Ostatnio na przykład ubierał mu na łapy swoje skarpetki :cool1: I majtki próbował jakoś założyć ale to mu sie nie udało... :roflt: :roflt: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kasia napisał(a): Fidel to taka doopa wołowa a Łukaszek to wykorzystuje ;) Ostatnio na przykład ubierał mu na łapy swoje skarpetki :cool1: I majtki próbował jakoś założyć ale to mu sie nie udało... Fidlak słodziak :loveu: O rany :roflt: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 No mówię Wam, jaja jak berety :evil_lol: A tak zasypia :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :evil_lol: poważna ochrona głowy.. przed czym? aż strach się pytać hihihi Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Nawet na spacer każe se go zakładać...:p Dziś zamówiłam mu na allegro jeszcze TO i TO :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 O skonam :megagrin: wyposażenie jak się patrzy !!! Quote
madziasto4 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Kasia']Nawet na spacer każe se go zakładać...:p Dziś zamówiłam mu na allegro jeszcze TO i TO :evil_lol: To teraz jak nic będzie zasypiał nie dość, że w kasku, to jeszcze w tych okularkach od wiertarki :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 madziasto4 napisał(a): To teraz jak nic będzie zasypiał nie dość, że w kasku, to jeszcze w tych okularkach od wiertarki :evil_lol: Plus mop i wiaderko do ręki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Widzisz Kasia Twoj syn mnie rozbawił do łez:lol: Fajny ma sprzęt do czyszczenia:lol: a to co wyrabia z Fidlakiem hihi a fotka z kaskiem wymiata:lol: dobrze ze nie kaze sobie jeszcze do łozka zabierac tego sprzętu pucu pucu:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Witam się porannie :loveu: Jak tam pogoda? U mnie zonko :multi: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dzień dobry Kasiu Dziś miałam niesamowity sen otóż gonił mnie różowy laptop, biegł za mną na różowych lateksowych nóżkach, odzianych w róziowe kabaretki, i trzęsły się mu słuszne pompony... krzyczał słowa, które nie nadają się do powtórzenia na forum. Intrygujący sen, nieprawdaż? Ale muszę przyznać, że wyglądał nieziemsko pięknie, mienił się różnymi tonami róziu, miejscami prześwitywała koronka, piękna bawełniana, tak ładnie się podświetlał na róziowo, gdy się denerwował... Róziowe górą! Miłego dnia życzę. Quote
Kasia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Pegaza'] Widzisz Kasia Twoj syn mnie rozbawił do łez:lol: Fajny ma sprzęt do czyszczenia:lol: a to co wyrabia z Fidlakiem hihi a fotka z kaskiem wymiata:lol: dobrze ze nie kaze sobie jeszcze do łozka zabierac tego sprzętu pucu pucu:evil_lol: D-E, mam nadzieję że dzis juz samopoczucie lepsze :loveu: Wszak nie mam nowych fotek i wieści o relacjach Łukaszek - Fidlak ale jak będzie potrzeba to wal smiało - zawsze cos skołuję ;) [quote name='tigrunia'] Witam się porannie :loveu: Jak tam pogoda? U mnie zonko :multi: U mnie tez zonko ale jednak przewaga chmurek...:lol: [quote name='Aga76'] Dzień dobry Kasiu Dziś miałam niesamowity sen otóż gonił mnie różowy laptop, biegł za mną na różowych lateksowych nóżkach, odzianych w róziowe kabaretki, i trzęsły się mu słuszne pompony... krzyczał słowa, które nie nadają się do powtórzenia na forum. Intrygujący sen, nieprawdaż? Ale muszę przyznać, że wyglądał nieziemsko pięknie, mienił się różnymi tonami róziu, miejscami prześwitywała koronka, piękna bawełniana, tak ładnie się podświetlał na róziowo, gdy się denerwował... Róziowe górą! Miłego dnia życzę. Ojej, cóż za piękny sen :iloveyou: Pewnie smutno Ci było kiedy okazało się, że to koniec bo musisz wstać...:glaszcze: Anusiak mając takiego nieziemskiego laptopa pewnie nie będzie chciała sie z nim rozstawać nawet na chwilę, więc zapewne jak Łukaszek z kaskiem tak ona z laptopikiem będzie spać :loveu: A może ja kupie Łukaszkowi fotelik na rower w kolorze róziowym? Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Kasia'] Anusiak mając takiego nieziemskiego laptopa pewnie nie będzie chciała sie z nim rozstawać nawet na chwilę, więc zapewne jak Łukaszek z kaskiem tak ona z laptopikiem będzie spać :loveu: A może ja kupie Łukaszkowi fotelik na rower w kolorze róziowym? róziowy fotelik - piękny, najpiękniejszy Anusiak z laptopikiem w łóżku (na głowie?) Odkurzacz z wczorajszej aukcji też ma bardzo prawidłowy kolor! Quote
Kasia Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Aga76'] róziowy fotelik - piękny, najpiękniejszy Anusiak z laptopikiem w łóżku (na głowie?) Odkurzacz z wczorajszej aukcji też ma bardzo prawidłowy kolor! wiec będzie róziowy. na głowie czy nie, futerko róziowe i róziowe pomponiki z róziową koronka na pewno będą Ją odpowiednio smyrać...:evil_lol: odkurzacz :cool2: Quote
Aga76 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kasia napisał(a): na głowie czy nie, futerko róziowe i róziowe pomponiki z róziową koronka na pewno będą Ją odpowiednio smyrać...:evil_lol: róziowe nocne smyranie :cool1: Quote
Pegaza Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Hej Kasia:p taa dzis mnie telefon wybawil z dołka bo w sobote będzie nowa kuchnia:multi: ale macie sny ja tez dzis mialam... hmm dziecka nowego chcialam:roll: Quote
magda z. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Fidlak przystojniak:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts