Kasia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 daj tu czasem jakiegoś żarta jego, co? :evil_lol: Kurde, Duś to przeciez nie jego pies wiec niech sienie wtrąca :mad: Quote
Kasia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 to czekamy na te ŚWIETNE kawały :evil_lol: Daj mu do poczytania dogomanię, może wbije se cos głowy...:cool1: Quote
Kasia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 no tak, też to słyszę czasami od różnych dziwnych ludziów... Quote
Kasia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Mam kupić Łukaszkowi jakąś zabawkę - prezent od dziadka. Co myślicie o tym: http://www.allegro.pl/item413454765_wozek_czysciocha_do_sprzatania_6700_dla_dzieci.html :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Bry Kasiu [quote name='Kasia']Mam kupić Łukaszkowi jakąś zabawkę - prezent od dziadka. Co myślicie o tym: http://www.allegro.pl/item413454765_wozek_czysciocha_do_sprzatania_6700_dla_dzieci.html :evil_lol: Ooo, to chyba marzenie Łukaszka, bo chyba jeszcze nie zmienił zainteresowań? Jak przygotowania do uroczystości? Życzę spełnienia marzeń, dwóch pięknych rowerów i bardzo udanej imprezy Quote
Pegaza Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Halo all wrocilam i jestem padnieta:p Kasia masz urodzinki? to wszystkiego naj naj:loveu: Quote
tigrunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='PositiveThought'] I KURDE MÓWI MAMIE ŻE NIE WOLNO AIDKA KASTROWAĆ! :evil: Atka - ja mam na to metode :razz: Weź go pod pache, do weta, ciach - ciach i po sprawie :multi: Nikt nie musi wiedzieć :diabloti: Cze Kaś :loveu: Jak po dżamprezie? Dużo prezentów dostałaś ??? :cool3: Quote
tigrunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Be1 to wymyśl może chorobe jakom ? Powiedz, że kastracja mus być i koniec bo inaczej problemy będą :shake: Najlepiej jakbyś weta miała zaprzyjaźnionego co pomoże przekonać mum :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hej Kasia:p ale mu wygodnie oczywiscie Fidlakowi:lol: nawet jaska ma pod głową..:lol: a tak wogle to wszystkim czesc bo jakos mam dola ...i nie wchodze do Was...:roll: Quote
Kasia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 No, Fidlasty nadaje się już do obciecia. Z nimi jest niewygodnie - Fidel sie strasznie rozpycha a Mały wierci :shake: D-E, czemu doła? Nie smutaj :glaszcze: Quote
Kasia_zg Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kasieńko Kochana wybacz że spóźnone ale Najserdeczniejsze życzonka z okazji urodzin, Wszystkiego najlepszego i spełnienie tych najskrytszych marzeń Ci życzymy :Rose::calus: Boziu...jak oni słodko wygladają w tym łóżeczku oni są przecudowni :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kasiu ja również życzę wszystkiego najlepszego, samych słonecznych dni i zero kłopotów. I żeby chłopaki byli grzeczni - wszyscy! Dawno mnie nie było... co jak widać nadrabiam, więc od początku. Połączenie butelkowe rzeczywiście udane:evil_lol: Ach co by to było gdyby wszystkie spotkały się w realu? hihi Łóżkowe zdjęcie bomba! Dwa pychole do wycałowania:loveu: Jak się tak patrzy na śpiącego Łukaszka to chciałoby się mieć takiego swojego:loveu: To ja lecę dalej! Quote
Kasia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Dzienki :loveu: Władziu to nic trudnego zrobić sobie takiego Łukaszka :grins: Gorzej z wychowaniem ;) Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Łóżkowe dwa słodziaki :razz: Cześć Kasiu :loveu: Precz wszystkie doły od D-E Quote
Kasia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Cze Aga :loveu: No, super razem w tym łóżku wygladają :lol: Fidel niby ucieka od Małego bo ten go męczy i drażni ale jak przyjdzie co do czego to potrafi stanąć w obronie albo gdzieś tam z boczku sie przyczaić i pilnować Go. :lol: Quote
Pegaza Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cze Wam:loveu: dzięki za wsparcie na moje doły... a tak jakos wyszło.. moze odejdzie za Wasza namową..:roll: musze leciec ogarnąc mieszkanie..i wypróbowac nowy przepis na mini picce.. Quote
Kasia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Cze D-E :hand: Cze Atka :hand: Dziś idę się uzupełniać ;) Quote
Recommended Posts